Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2005, 21:48

Pelson pisze:No więc zna ktoś stronkę z której można ściagać takie coś że jak to wkleje do opisu na gg i coś napisze to bedę miał pionowy opis?? kiedyś to miałem ale stawiałem system i gdzieś poszło.

Tak w przyblizeniu chodzi mi o stronkę z kodem do pionowych opisów na gg
Spróbuj shift+enter. Ale głowy nie daję :wink: .

Też mam pytanie. Jakieś 7-8 lat temu dostałem 1 komputer (a raczej tata go przynosił go na wakacje - fantastyczne czasy :wink: ) i pamiętam, że był tam program, który miał w pamięci nazwy zwierząt po angielsku i przepytywał nas z tego. Do bazy można było wprowadzać swoje własne słowa. Czy znacie coś na wzór tamtego programu, jakiś inny program, do którego wprowadza się słówka, a on nas z tego pyta?

:roll:
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 20:45

Kurde!!! coś mi się dzieje z Winampem otóż pószczam sobię muzyke i leci leci aż co jakieś 5 sekund wycisza się i za chwilę na maxa leci to jest poprostu poniżej krytyki nei da siewogóle słcuahc muzy próbowałem przez Real Playera i WMP i to samo czy moze wiecie co siedzieje czy cosprzestawiłem albo co?? :(

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 22:33

Szukam komentarza Szaranowicza z Mistrzostw Świata z Predazzo przy skokach Adama Małysza. Najlepiej gdyby obraz był razem z dźwiękiem, ale samym dźwiękiem również nie pogardzę. Jeśli ktoś miałby jakieś informacje będę wdzięczny. Bardzo mi na tym zależy.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 25 lutego 2005, 19:42

filipbron

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 20:59

Czy nie znacie tytułu piosenki która leci w tle gdy zapowiadają ten nowy serial bodajże "Egzamin z życia"?

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2005, 20:48

filipbron pisze:Czy nie znacie tytułu piosenki która leci w tle gdy zapowiadają ten nowy serial bodajże "Egzamin z życia"?
Ira - "Parę Chwil".

Teraz kolej na mnie: ściągnąłem sobie z JP "Azzura". Ma ktoś może tekst do tego ? chciałbym sobie pośpiewać przy prysznicu :D

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2005, 11:10

Mam problem z Satelitą Astra
Poszukuje kanalow ANALOGOWYCH do satelity Astry. Jak macie to podajcie czestotliwosc i polaryzacje.
P.S Przynajmniej Eurosport :|

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 marca 2005, 20:03

Tez by mi sie przydal text do piosneki "Azurra". Prosze, jak ktos ma niech sie ze mna podzeli :P
A moje drugie pytanie :
Czy graliscie juz w gre Fifastreet? Jeśli tak to czy fajna jest ta gra? Mam zamiar ja kupic ale nie chcialbym 200 zł na jakiegos niewypala dawac.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 16 marca 2005, 20:48

Ja mam sprawe. I od razu zapewnie, że szukałem już wszedzie i nie znalazłem (a może nie potrafie obsługiwac się wyszukiwarką :>) Szukam jakiegoś internetowego sklepu, w którym mógłbym kupić szalik. Chodzi mi o szalik Manchesteru United. To ma byc prezent dla kumpla na osiemnastkę. Impreza już niedługo a ja ciągle nie znalazlem szalika :( prosze pomóżcie i dajecie adres jakiegoś sklepu !

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 marca 2005, 20:59

UlTrAs pisze:Ja mam sprawe. I od razu zapewnie, że szukałem już wszedzie i nie znalazłem (a może nie potrafie obsługiwac się wyszukiwarką :>) Szukam jakiegoś internetowego sklepu, w którym mógłbym kupić szalik. Chodzi mi o szalik Manchesteru United. To ma byc prezent dla kumpla na osiemnastkę. Impreza już niedługo a ja ciągle nie znalazlem szalika :( prosze pomóżcie i dajecie adres jakiegoś sklepu !
Radze ci zajrzeć na róznego rodzaju aukcjach internetowych na allegro na 90% jestem pewny ze jest tam ten szalik :wink:

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2005, 23:34

Szukam linku do strony o Ryśku taksówkarzu z Klanu. Kiedyś na chacie podczas jakiegoś meczu ktoś podał link do tej strony i bardzo mi się ona spodobała, ale gdzieś zapodziałem link :roll: . Pomoże ktoś?

P.S. Dzieci, umyłyście rączki :-D :lol: :shock: ?

Edit: Tak UlTrAs o to chodziło, dzięki.
Maciuś uczy mnie czytać :-D :lol: .
Ostatnio zmieniony 17 marca 2005, 16:55 przez M., łącznie zmieniany 2 razy.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2005, 14:34

jesli dobrze kojarze to chodzi Ci o tą strone: www.rysiek.abc.pl/

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2005, 19:24

Ibrah pisze:
UlTrAs pisze:Ja mam sprawe. I od razu zapewnie, że szukałem już wszedzie i nie znalazłem (a może nie potrafie obsługiwac się wyszukiwarką :>) Szukam jakiegoś internetowego sklepu, w którym mógłbym kupić szalik. Chodzi mi o szalik Manchesteru United. To ma byc prezent dla kumpla na osiemnastkę. Impreza już niedługo a ja ciągle nie znalazlem szalika :( prosze pomóżcie i dajecie adres jakiegoś sklepu !
Radze ci zajrzeć na róznego rodzaju aukcjach internetowych na allegro na 90% jestem pewny ze jest tam ten szalik :wink:
Jest tego trochę: http://www.allegro.pl/search.php?string ... &country=1 Zobacz może coś Cię zainterseuje. Jeśli masz mało czasu poprość aby Ci wysłał za pobraniem + priorytet, będzie na drugi dzień.

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2005, 21:05

Chciałem zacząć ściągać Championshipa Managera 5, ale pojawił się problem. Otóż na stronie, z której można ściągnąć torrenta z tą gra, jest następująca tabelka:

Filename File Size
CM5.BWI 205.27 M
CM5.BWT 659 B
vengeance.nfo 8 KB

Czy wie ktoś czym otworzyć plik .bwi? Liczę na szybką odpowiedź, bo chciałbym zostawić włączony komputer na noc :wink: .
Pozdrawiam

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2005, 21:55

Krok 1 .
Sciagnij Alcohol 120%, zainstaluj go.
Krok 2 .
Uruchom Alcohol 120%, wejdz w menu Plik--->Otworz
Wybierz plik CM5.BWI , program zaladuje obraz na naped wirtualny.
Krok 3.
Wloz czysta plyte do nagrywarki, wejdz w Plik-->Kreator nagrywania--->Przegladaj
wybierz ten plik co wyzej, nacisnij "dalej" i zaznacz opcje "Zapis RMPS" . Wypal plytke, klikajac dalej .
Krok 4 .
Nie wyjmuj plyty, w programie Alcohol kliknij na ikone "Emulacja" w menu po lewej, zaznacz opcje "Emulacja" w menu ktore wyskoczy i tam bedzie opcja "Emulacja RMPS"- zaznacz ja.

teraz zainstaluj gre z nowo powstalego napedu wirtualnego albo z plyty, zycze przyjemnej gry.

Ja poki co czekam na patche i update'y do tej gry bo jest beznadziejna, zawiera duzo bledow i niewiele rozni sie od CM4.
pozdr

ODPOWIEDZ