Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- M.
- Juventino
Spróbuj shift+enter. Ale głowy nie dajęPelson pisze:No więc zna ktoś stronkę z której można ściagać takie coś że jak to wkleje do opisu na gg i coś napisze to bedę miał pionowy opis?? kiedyś to miałem ale stawiałem system i gdzieś poszło.
Tak w przyblizeniu chodzi mi o stronkę z kodem do pionowych opisów na gg
Też mam pytanie. Jakieś 7-8 lat temu dostałem 1 komputer (a raczej tata go przynosił go na wakacje - fantastyczne czasy
:roll:
- Vincitore
- Juventino
Kurde!!! coś mi się dzieje z Winampem otóż pószczam sobię muzyke i leci leci aż co jakieś 5 sekund wycisza się i za chwilę na maxa leci to jest poprostu poniżej krytyki nei da siewogóle słcuahc muzy próbowałem przez Real Playera i WMP i to samo czy moze wiecie co siedzieje czy cosprzestawiłem albo co?? 

- M.
- Juventino
Szukam komentarza Szaranowicza z Mistrzostw Świata z Predazzo przy skokach Adama Małysza. Najlepiej gdyby obraz był razem z dźwiękiem, ale samym dźwiękiem również nie pogardzę. Jeśli ktoś miałby jakieś informacje będę wdzięczny. Bardzo mi na tym zależy.
- kouba
- Qualità Juventino
- pan Zambrotta
- Juventino
Ira - "Parę Chwil".filipbron pisze:Czy nie znacie tytułu piosenki która leci w tle gdy zapowiadają ten nowy serial bodajże "Egzamin z życia"?
Teraz kolej na mnie: ściągnąłem sobie z JP "Azzura". Ma ktoś może tekst do tego ? chciałbym sobie pośpiewać przy prysznicu

- kosiorekk
- Juventino
Tez by mi sie przydal text do piosneki "Azurra". Prosze, jak ktos ma niech sie ze mna podzeli 
A moje drugie pytanie :
Czy graliscie juz w gre Fifastreet? Jeśli tak to czy fajna jest ta gra? Mam zamiar ja kupic ale nie chcialbym 200 zł na jakiegos niewypala dawac.

A moje drugie pytanie :
Czy graliscie juz w gre Fifastreet? Jeśli tak to czy fajna jest ta gra? Mam zamiar ja kupic ale nie chcialbym 200 zł na jakiegos niewypala dawac.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja mam sprawe. I od razu zapewnie, że szukałem już wszedzie i nie znalazłem (a może nie potrafie obsługiwac się wyszukiwarką :>) Szukam jakiegoś internetowego sklepu, w którym mógłbym kupić szalik. Chodzi mi o szalik Manchesteru United. To ma byc prezent dla kumpla na osiemnastkę. Impreza już niedługo a ja ciągle nie znalazlem szalika
prosze pomóżcie i dajecie adres jakiegoś sklepu !

- kosiorekk
- Juventino
Radze ci zajrzeć na róznego rodzaju aukcjach internetowych na allegro na 90% jestem pewny ze jest tam ten szalikUlTrAs pisze:Ja mam sprawe. I od razu zapewnie, że szukałem już wszedzie i nie znalazłem (a może nie potrafie obsługiwac się wyszukiwarką :>) Szukam jakiegoś internetowego sklepu, w którym mógłbym kupić szalik. Chodzi mi o szalik Manchesteru United. To ma byc prezent dla kumpla na osiemnastkę. Impreza już niedługo a ja ciągle nie znalazlem szalikaprosze pomóżcie i dajecie adres jakiegoś sklepu !
- M.
- Juventino
Szukam linku do strony o Ryśku taksówkarzu z Klanu. Kiedyś na chacie podczas jakiegoś meczu ktoś podał link do tej strony i bardzo mi się ona spodobała, ale gdzieś zapodziałem link :roll: . Pomoże ktoś?
P.S. Dzieci, umyłyście rączki :-D :lol: :shock: ?
Edit: Tak UlTrAs o to chodziło, dzięki.
Maciuś uczy mnie czytać :-D :lol: .
P.S. Dzieci, umyłyście rączki :-D :lol: :shock: ?
Edit: Tak UlTrAs o to chodziło, dzięki.
Maciuś uczy mnie czytać :-D :lol: .
Ostatnio zmieniony 17 marca 2005, 16:55 przez M., łącznie zmieniany 2 razy.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jest tego trochę: http://www.allegro.pl/search.php?string ... &country=1 Zobacz może coś Cię zainterseuje. Jeśli masz mało czasu poprość aby Ci wysłał za pobraniem + priorytet, będzie na drugi dzień.Ibrah pisze:Radze ci zajrzeć na róznego rodzaju aukcjach internetowych na allegro na 90% jestem pewny ze jest tam ten szalikUlTrAs pisze:Ja mam sprawe. I od razu zapewnie, że szukałem już wszedzie i nie znalazłem (a może nie potrafie obsługiwac się wyszukiwarką :>) Szukam jakiegoś internetowego sklepu, w którym mógłbym kupić szalik. Chodzi mi o szalik Manchesteru United. To ma byc prezent dla kumpla na osiemnastkę. Impreza już niedługo a ja ciągle nie znalazlem szalikaprosze pomóżcie i dajecie adres jakiegoś sklepu !

- M.
- Juventino
Chciałem zacząć ściągać Championshipa Managera 5, ale pojawił się problem. Otóż na stronie, z której można ściągnąć torrenta z tą gra, jest następująca tabelka:
Filename File Size
CM5.BWI 205.27 M
CM5.BWT 659 B
vengeance.nfo 8 KB
Czy wie ktoś czym otworzyć plik .bwi? Liczę na szybką odpowiedź, bo chciałbym zostawić włączony komputer na noc
.
Pozdrawiam
Filename File Size
CM5.BWI 205.27 M
CM5.BWT 659 B
vengeance.nfo 8 KB
Czy wie ktoś czym otworzyć plik .bwi? Liczę na szybką odpowiedź, bo chciałbym zostawić włączony komputer na noc
Pozdrawiam
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Krok 1 .
Sciagnij Alcohol 120%, zainstaluj go.
Krok 2 .
Uruchom Alcohol 120%, wejdz w menu Plik--->Otworz
Wybierz plik CM5.BWI , program zaladuje obraz na naped wirtualny.
Krok 3.
Wloz czysta plyte do nagrywarki, wejdz w Plik-->Kreator nagrywania--->Przegladaj
wybierz ten plik co wyzej, nacisnij "dalej" i zaznacz opcje "Zapis RMPS" . Wypal plytke, klikajac dalej .
Krok 4 .
Nie wyjmuj plyty, w programie Alcohol kliknij na ikone "Emulacja" w menu po lewej, zaznacz opcje "Emulacja" w menu ktore wyskoczy i tam bedzie opcja "Emulacja RMPS"- zaznacz ja.
teraz zainstaluj gre z nowo powstalego napedu wirtualnego albo z plyty, zycze przyjemnej gry.
Ja poki co czekam na patche i update'y do tej gry bo jest beznadziejna, zawiera duzo bledow i niewiele rozni sie od CM4.
pozdr
Sciagnij Alcohol 120%, zainstaluj go.
Krok 2 .
Uruchom Alcohol 120%, wejdz w menu Plik--->Otworz
Wybierz plik CM5.BWI , program zaladuje obraz na naped wirtualny.
Krok 3.
Wloz czysta plyte do nagrywarki, wejdz w Plik-->Kreator nagrywania--->Przegladaj
wybierz ten plik co wyzej, nacisnij "dalej" i zaznacz opcje "Zapis RMPS" . Wypal plytke, klikajac dalej .
Krok 4 .
Nie wyjmuj plyty, w programie Alcohol kliknij na ikone "Emulacja" w menu po lewej, zaznacz opcje "Emulacja" w menu ktore wyskoczy i tam bedzie opcja "Emulacja RMPS"- zaznacz ja.
teraz zainstaluj gre z nowo powstalego napedu wirtualnego albo z plyty, zycze przyjemnej gry.
Ja poki co czekam na patche i update'y do tej gry bo jest beznadziejna, zawiera duzo bledow i niewiele rozni sie od CM4.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a