Spotkanie z Platinim :D (znowu)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2005, 13:44

xi0nc pisze:Sluchalem RDC i byla tylko jedan nasza wypowiedz ... oczywiscie pozytywna .... krytyki nie bylo, trwala jakies 5-10 sekund. Bylo to to jak ta dzinnikarka poprosila o cos pozytywnego ... czyli wypowiedz zawierala informacje ze to maly kroczek do promowania pilki itp ... chyba supersonic to mowil ale nie pamietam ;)
To ja mówiłem To ja To ja ! :D Jestem sławny ... :) już widzę ten blask fleszy padających na mnie :) ...

A tak serio, to jak nas zapowiedzieli ... kibice Juventusu z Polski, czy kibice piłki nożnej, czy jak?

Marcello Lippi ritornare!
xi0nc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2005, 14:31

jaka zapowiedz :P zartujesz ???? byla wypowiedz platiniego i potem cos dzieciaki mowily i na koncu Ty :)

Darek tifosi

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2005, 15:02

Nie było zapowiedzi, puścili wypowiedź, ale nie Cyrklusa, tylko bblacka! A xi0nc był na TVN24, widziałem, jak śmigał za Dziekanowskim, jak ten udzielał wywiadu :)
bblack i xi0nc - medialne gwiozdy :lol: :wink:

xi0nc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2005, 15:41

:D hehe jestem medialny :) jupi ;P

Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2005, 17:15

Darek tifosi pisze:Nie było zapowiedzi, puścili wypowiedź, ale nie Cyrklusa, tylko bblacka!
Ten to umie zgasić :? :x :| :cry:

A ja już myślałem z rodzinką jakie kontrakty podpisywać, czy od miliona euro w górę za miesiąc czy od razu 12 milionów za rok, ech ... :roll:

:-D :D :-D

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2005, 19:36

Darek tifosi pisze:bblack i xi0nc - medialne gwiozdy :lol: :wink:
W sobotę w Champions Pubie w przerwie meczu Roma - Juventus wraz z Michałem będe rozdawał autografy :lol: :lol: :lol:

Śmiać mi się chce, bo z 5 minut naszego narzekania wyjęli jedno moje zdanie o "małych kroczkach do dobrego futbolu w Polsce" czy jakoś tak. Ja słuchałem radia do 8:30 a później musiałem już wyjśc do szkoły... to o której było to w radiu? Co do xio0nca w TVN24 to prawda :)

Ja natomiast po szkole udałem się do Taffic Club'u i poczytałem dzisiajsza prasę... okazało się, że w Rzeczpospolitej spośód wszytskich gazet informacja o wczorajszej wizycie Platiniego była najmniejsza! O kibicu "łowcy autografów" ;) ani słowa :evil:
Tymczasem w Życiu Warszawy znalazłem informację o wczorajszej konferencji prasowej, o pewnym kibicem Juventusu w roli głownej...

"...Był rozulźniony uśmiechnięty, ale w pewnym momencie - zapytany przez młodego kibica z szalikiem Juventusu o szanse tego zespołu w Lidze Mistrzów - odparł na poważnie: - Przepraszam, czy pan ma dziennikarską legitymację? Mileiśmy rozmawiać o Polakach."

Stołeczna prasa wykreowała mnie jako "tego złego" na tej konferencji :lol: Czuje się strasznie... tak zepsuć humor Platiniemu, który wcześniej z uśmiechem na ustach próbował przypomnieć sobie jakieś powiedzenie Kazimierza Górskiego. Żenada. Wszyscy wczoraj obecni chyba wiedzą, że tak źle nie było, a ta sytuacja to co najwyżej Platiniego rozbawiła... no cóż przez Życie Warszawy jestem już skreślony :P Zapomnieli dodać, że miałem też na sobie koszulkę Juventusu, a szalikiem to machałem :D Wniosek z tego taki, że polska prasa kłamie ;) :P

Obrazek
Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2005, 19:43

bblackk pisze:"...Był rozulźniony uśmiechnięty, ale w pewnym momencie - zapytany przez młodego kibica z szalikiem Juventusu o szanse tego zespołu w Lidze Mistrzów - odparł na poważnie: - Przepraszam, czy pan ma dziennikarską legitymację? Mileiśmy rozmawiać o Polakach."
Też to czytałem w 'Życiu Warszawy'. W sumie to gazety dały dupe, bo co by nie było to szalikami machaliśmy, Ty się spytałeś na konferencji prasowej Platiniego! No <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ... to melepety jedne.
bblack pisze:Wniosek z tego taki, że polska prasa kłamie ;) :P
Taaaaaaaaa ... nie gadaj :). Jak do tego doszedłeś? Drogą redukcji :)?

Darek tifosi

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 01:34

No, wypłodziłem kilka zdań. Jak będziecie mieli ochotę przeczytać, to podrzucam linka:
http://www.pilkarskaplaneta.com/artykul ... c=1&id=123

Pamiętajcie, że można pod spodem dodawać komentarze :wink:
Pozdrawiam. Forza Inter! 8)

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 08:30

Ludzie nie wiem czy to ma jakiś wpływ na ten cały temat ale : Widzaiałem was dzisiaj o 7:26 :D:D w TVP2 w programie ''Echo Tygodnia'' , bardziej pokazywali Platiniego ale gdzieś tam w oddali widziałem małą grupkę kibiców Juventusu i wydaje mi sie że to wy , to napewno wy :D:D

A swoją drogą to nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze Zdjęcia i Autografy z samym mistrzem! mogę tylko sobie pomarzyć!! za to zdjęcie z Platinim oddałbm wszystko co mam! łącznie z paszportem Polsatu!! :D

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2005, 17:37

Kto ma dzisiejsze wydanie "Piłki Nożnej"? Wiem, że ukazał się artykuł na temat pobytu Platiniego w Warszawie i może Pan Lipiński, wpomniał tak jak go prosiłem, coś na temat obecnych tam kibiców Juventusu :P

Obrazek
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2005, 15:46

kupiłem dzisiaj PN żeby przeczytać m.in.o Was bo sam niestety nie mogłem być ze względu na kolokwium które wtedy miałem ale cóż moja stara innym razem. A wracając do gazety to niestety p.Lipiński nic nie napisał o Was może dlatego że był to krótki artykuł w którym zostały zawarte informacje dlaczego Platini przyjechał i kim on był i w zasadzie to tyle.

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2005, 15:55

No właśnie dzisiaj z samego rana miałem przyjemnośc przeczytać nową "Piłkę Nożną", ale niestety... nie ma nic o nas :P W ogóle artykuł bardzo powierzchowny, ograniczający się do gołychych faktów i przytoczenia ze dwóch wypowiedzi Platiniego z konferencji prasowej. Szkoda... już liczyłem na debiut w tym czasopiśmie ;) Może w "Piłce Nożnej +" będzie coś więcej ;P

Obrazek
Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2005, 16:55

http://pilka.interia.pl/news?inf=621576

Jak widać sprawa rozchodzi się o mecz z udziałem właśnie Platiniego. To doskonała okazja by zdobyć autograf ... Bońka ;). Ten jak wiadomo ciągle przesiaduje we Włoszech i ciężko go gdzieś złapać. Sądzę, że Juventini powinni się spotkać na tym meczu a później powalczyć o zdjęcia i autografy.

Czekam na jakieś opinie ...

xi0nc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 maja 2005, 19:48

Slyszalem w radiu .... ja jestem za ... i zglaszam swoja obecnosc ;)

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2005, 20:41

też chętnie bym się przyłączył a ponadto dawno nie byłem na meczu więc i taki będzie dobry. Ponadto jak pomachamy szalikami Juve to może Platini zobaczy i do nas podejdzie. hehehehe.

ODPOWIEDZ