Spotkanie z Platinim :D (znowu)
- Cyrklus
- Juventino
To ja mówiłem To ja To ja !xi0nc pisze:Sluchalem RDC i byla tylko jedan nasza wypowiedz ... oczywiscie pozytywna .... krytyki nie bylo, trwala jakies 5-10 sekund. Bylo to to jak ta dzinnikarka poprosila o cos pozytywnego ... czyli wypowiedz zawierala informacje ze to maly kroczek do promowania pilki itp ... chyba supersonic to mowil ale nie pamietam

A tak serio, to jak nas zapowiedzieli ... kibice Juventusu z Polski, czy kibice piłki nożnej, czy jak?
Marcello Lippi ritornare!
- Darek tifosi
- Interista
Nie było zapowiedzi, puścili wypowiedź, ale nie Cyrklusa, tylko bblacka! A xi0nc był na TVN24, widziałem, jak śmigał za Dziekanowskim, jak ten udzielał wywiadu
bblack i xi0nc - medialne gwiozdy :lol:

bblack i xi0nc - medialne gwiozdy :lol:
- Cyrklus
- Juventino
Ten to umie zgasić :? :xDarek tifosi pisze:Nie było zapowiedzi, puścili wypowiedź, ale nie Cyrklusa, tylko bblacka!

A ja już myślałem z rodzinką jakie kontrakty podpisywać, czy od miliona euro w górę za miesiąc czy od razu 12 milionów za rok, ech ... :roll:
:-D

- bblackk
- Juventino
W sobotę w Champions Pubie w przerwie meczu Roma - Juventus wraz z Michałem będe rozdawał autografy :lol: :lol: :lol:Darek tifosi pisze:bblack i xi0nc - medialne gwiozdy :lol:
Śmiać mi się chce, bo z 5 minut naszego narzekania wyjęli jedno moje zdanie o "małych kroczkach do dobrego futbolu w Polsce" czy jakoś tak. Ja słuchałem radia do 8:30 a później musiałem już wyjśc do szkoły... to o której było to w radiu? Co do xio0nca w TVN24 to prawda

Ja natomiast po szkole udałem się do Taffic Club'u i poczytałem dzisiajsza prasę... okazało się, że w Rzeczpospolitej spośód wszytskich gazet informacja o wczorajszej wizycie Platiniego była najmniejsza! O kibicu "łowcy autografów"

Tymczasem w Życiu Warszawy znalazłem informację o wczorajszej konferencji prasowej, o pewnym kibicem Juventusu w roli głownej...
"...Był rozulźniony uśmiechnięty, ale w pewnym momencie - zapytany przez młodego kibica z szalikiem Juventusu o szanse tego zespołu w Lidze Mistrzów - odparł na poważnie: - Przepraszam, czy pan ma dziennikarską legitymację? Mileiśmy rozmawiać o Polakach."
Stołeczna prasa wykreowała mnie jako "tego złego" na tej konferencji :lol: Czuje się strasznie... tak zepsuć humor Platiniemu, który wcześniej z uśmiechem na ustach próbował przypomnieć sobie jakieś powiedzenie Kazimierza Górskiego. Żenada. Wszyscy wczoraj obecni chyba wiedzą, że tak źle nie było, a ta sytuacja to co najwyżej Platiniego rozbawiła... no cóż przez Życie Warszawy jestem już skreślony

- Cyrklus
- Juventino
Też to czytałem w 'Życiu Warszawy'. W sumie to gazety dały dupe, bo co by nie było to szalikami machaliśmy, Ty się spytałeś na konferencji prasowej Platiniego! No <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ... to melepety jedne.bblackk pisze:"...Był rozulźniony uśmiechnięty, ale w pewnym momencie - zapytany przez młodego kibica z szalikiem Juventusu o szanse tego zespołu w Lidze Mistrzów - odparł na poważnie: - Przepraszam, czy pan ma dziennikarską legitymację? Mileiśmy rozmawiać o Polakach."
Taaaaaaaaa ... nie gadajbblack pisze:Wniosek z tego taki, że polska prasa kłamie![]()

- Darek tifosi
- Interista
No, wypłodziłem kilka zdań. Jak będziecie mieli ochotę przeczytać, to podrzucam linka:
http://www.pilkarskaplaneta.com/artykul ... c=1&id=123
Pamiętajcie, że można pod spodem dodawać komentarze
Pozdrawiam. Forza Inter! 8)
http://www.pilkarskaplaneta.com/artykul ... c=1&id=123
Pamiętajcie, że można pod spodem dodawać komentarze
Pozdrawiam. Forza Inter! 8)
- Vincitore
- Juventino
Ludzie nie wiem czy to ma jakiś wpływ na ten cały temat ale : Widzaiałem was dzisiaj o 7:26
:D w TVP2 w programie ''Echo Tygodnia'' , bardziej pokazywali Platiniego ale gdzieś tam w oddali widziałem małą grupkę kibiców Juventusu i wydaje mi sie że to wy , to napewno wy
:D
A swoją drogą to nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze Zdjęcia i Autografy z samym mistrzem! mogę tylko sobie pomarzyć!! za to zdjęcie z Platinim oddałbm wszystko co mam! łącznie z paszportem Polsatu!!

A swoją drogą to nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze Zdjęcia i Autografy z samym mistrzem! mogę tylko sobie pomarzyć!! za to zdjęcie z Platinim oddałbm wszystko co mam! łącznie z paszportem Polsatu!!

- bblackk
- Juventino
Kto ma dzisiejsze wydanie "Piłki Nożnej"? Wiem, że ukazał się artykuł na temat pobytu Platiniego w Warszawie i może Pan Lipiński, wpomniał tak jak go prosiłem, coś na temat obecnych tam kibiców Juventusu 

- gosciu_Muranista
- Juventino
kupiłem dzisiaj PN żeby przeczytać m.in.o Was bo sam niestety nie mogłem być ze względu na kolokwium które wtedy miałem ale cóż moja stara innym razem. A wracając do gazety to niestety p.Lipiński nic nie napisał o Was może dlatego że był to krótki artykuł w którym zostały zawarte informacje dlaczego Platini przyjechał i kim on był i w zasadzie to tyle.
- bblackk
- Juventino
No właśnie dzisiaj z samego rana miałem przyjemnośc przeczytać nową "Piłkę Nożną", ale niestety... nie ma nic o nas
W ogóle artykuł bardzo powierzchowny, ograniczający się do gołychych faktów i przytoczenia ze dwóch wypowiedzi Platiniego z konferencji prasowej. Szkoda... już liczyłem na debiut w tym czasopiśmie
Może w "Piłce Nożnej +" będzie coś więcej ;P

- Cyrklus
- Juventino
http://pilka.interia.pl/news?inf=621576
Jak widać sprawa rozchodzi się o mecz z udziałem właśnie Platiniego. To doskonała okazja by zdobyć autograf ... Bońka
. Ten jak wiadomo ciągle przesiaduje we Włoszech i ciężko go gdzieś złapać. Sądzę, że Juventini powinni się spotkać na tym meczu a później powalczyć o zdjęcia i autografy.
Czekam na jakieś opinie ...
Jak widać sprawa rozchodzi się o mecz z udziałem właśnie Platiniego. To doskonała okazja by zdobyć autograf ... Bońka

Czekam na jakieś opinie ...
- gosciu_Muranista
- Juventino
też chętnie bym się przyłączył a ponadto dawno nie byłem na meczu więc i taki będzie dobry. Ponadto jak pomachamy szalikami Juve to może Platini zobaczy i do nas podejdzie. hehehehe.