Spotkanie z Platinim :D (znowu)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 16:02

Na początku powiem w skrócie... wszyscy którzy z jakiś powodów nie mogli przyjść NIECH ŻAŁUJĄ! Było... zajefajnie :D Do tej pory nie otrząsnąłem się z emocji :D Łupem każdej z osób, które stawiły się na spotakniu padł autograf Platiniego oraz zdjęcie z nim! Nastaliśmy się i nachodziliśmy, ale opłacało się! Było nas tam sześciu: Ja, Cyrklus, xionc, Supersonic, Darek tifosi i suret23, ale jak tylko się dało dawaliśmy dowód na to, że jesteśmy kibicami Juventusu i próbowaliśmy zwrócić uwagę na siebie zarówno Platiniego jak i mediów. Co zaowocowało wspomnianymi autografami i zdjęciem, jak i wywiadem dla RDC (Radio Dla Ciebie) [krytyka RULEZ! ;)], będzie o mnie wzmianka w jutrzejszym wydaniu Rzeczposoplitej oraz zapewne wiele razy zobaczyć też można w telewizji przy wywiadach z kimś, przechadzających się z tyłu kibiców, w koszulce albo z szalikiem Juve. Może też jakieś media (odważą się) pokazać urywek z konferencji prasowej, gdzie jeden z kibiców wyrwał się i zadał pytanie Platiniemu, w imieniu fanklubu Juventusu - JuvePoland :D Na konferencji zastaliśmy także Tomasza Lipińskiego, którego poprosiłem, aby wspomniał o nas (kibicach Juve) w swoim artykule :) Mogliśmy też zobaczyć śpiącego Janasa ;) oraz usłyszeć porywającego tłumy, swoimi płomiennymi wypowiedziami Michała Listkiewicza. Ciekawych opowieści z tego spotkania jest co nie miara... i ciężko mi tu o wszystkich pisać tak na gorąco... ale zapewne z czasem wszytskie wyjdą na wierzch. Pamiętajcie oglądać wszystkie wydania sportu, słuchać RDC oraz przeczytać jutro Rzeczpospolitą :P To tyle (narazie) z mojej strony. Muszę trochę ochłonąć...

POZDRAWIAM wszystkich uczestników spotkania! :D :D :D

Obrazek
Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 16:23

bblackk pisze:Było nas tam sześciu: Ja, Cyrklus, xionc, Supersonic, Darek tifosi i suret23
Wstydziłbyś się Daniel! ... Nie wspomniałeś o Dionizosie, który nas wspierał bardzo odczuwalnie ... duchowo ;) ...

Faktycznie spotkanie zaliczam do bardzoooo udanych jednocześnie - po pojawieniu się fotek - mam nadzieję, że inni pójdą w nasze ślady a z grupy np. 10 tych wiernych fanów zrobi się co raz większa i większa, aż w końcu ze 150 zarejestrowanych na tym forum kibiców - mieszkających w Warszawie - będzie przychodziło na mecze i na takie spotkania minimum 3/4 ..., ale to dalekie marzenia.

Szczęśliwym zadającym pytanie Platiniemu był właśnie sam autor tematu ;), czyli Bblack. Legendarna gwiazda się uśmiechnęła i spytała czy ma agredykacje (nie wiem jak się pisze, ale dla niewiedzących co to -> pozwolenie dla dziennikarzy na konferencje prasowe itd.). Pytanie brzmiało: 'Jak pan ocenia szanse na awans 'Juve' w meczu z Realem?' ... chwilę później padło podobne pytanie i Platini odpowiedział tak 'Formuła Ligi Mistrzów nie odpowiada mi i jestem zdegustowany, że sam brałem udział w niej. Odnośnie klubów to kibicuję francuskim, bo sam jestem Francuzem, później dopiero jest Juventus, którego wyniki bacznie śledzę' - powiedział nasz Juventini.

Ogólnie ... mimo, że wąskie grono ... to było bardzooo fajnie.

Popieram -> niech żałóją Ci co nie byli

Marcello Lippi ritornare!
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 16:34

zapewne chodzilo o akredytacje :D
no to wam chlopaki zazdroszcze. TEn dreszczyk emocji. Czekamy na zdjecia! Dzisiaj trzeba ogladac wydania sportowe. Moze w dzienniku o 19:30 pokaza. nastepnym razem trza sie postarac w imieniu JuvePoland o akredytacje :D Ale kto wie... gdyby gwiazdy juve przyjezdzaly czesciej do polski :D

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 16:42

Gratuluje. Ja niestety, mimo, ze mialem byc, nie moglem sie stawic. Zmogla mnie choroba, bylem przekonany, ze uda mi sie ja wyleczyc, jednak nic z tego. Antybiotyki i goraczka zatrzymaly mnie w domu. Zazdroszcze wam i to bardzo z drugiej strony gratuluje udanych "lowow". Widzieliscie najlepszego europejskiego pilkarza i najlepszego jaki kiedy kolwiek u nas gral badzcie z siebie dumni :)

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 16:50

Kurcze i Dlatego Walcze zeby stolica Byla we Wroclawiu :wink: By Przyjechali przynajmniej do Wrocka a Nie do Warszawy do ktorej nie ma co ukrywac troche daleko mam :wink: Pozdrawiam Wszystki i co tu duzo mowic Potwornie Wam zazdroszcze..

P.s Z utesknieniem Czekam na Zdjecia.. 8) :wink:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 16:57

My tu mówimy o samych superlatywach... ale żebyście widzieli tą rzeźnie! Przecież cała ta podstawówka wyleciała, żeby dostać autograf od Platiniego. Nie wspominam o dziennikarzach, którzy o mało co się nie pobili (mięso latało, aż miło :? Bydło totalne), żeby stanąc w jak najlepszym miejscu. Zanim dostaliśmy się do miejsca w którym stał na boisku Platini, trzeba było uruchomić łokcie i obrać odpowiednią taktykę. Pamiętam, że przepychałem się razem z xioncem który wypatrzył luke w tabunie ludzi. Podbiliśmy do barierki, a Paltini jak na zawołanie stanął centralnie przed nami :D Wtedy zacząłem krzyczeć, że jesteśmy "polish juve fans" i pokazywałem moja koszulkę Juventusu i prosiłem o autograf. Wreszcie! Podszedł i dał nam autografy, a potem udostępnialiśmy nasze ciężko wywalczonem miejsca "innym naszym" i tak każdy z nas ma podpis Mistrza :D Ze zdjęciem nie było już tak łatwo... ochroniarze nie dopuszczali nas do Platiniego i mowili, że zdjęcia po konferencji prasowej. Po konferencji Michela oblegli dziennikarze i nie było jak. Oczywiście z sali wyszedł tylnym wyjściem i musieliśmy gonić go 3 piętra. Wcześniej zagadaliśmy do jego tłumaczki (dokładniej to suret23) aby poprosiła go o chwile dla kibiców Juve którzy chcą z nim zdjęcie. Nastepnie szedł na obiad i jego tłumaczka powiedziała że jest narazie zmęczony (ale kwas :P) i narazie nie. My nie poddaliśmy się i jako już nieliczni czekaliśmy, aż Platini skończy posiłek. Gdy wyszedł ze stołówki wreszcie moglismy zrobic sobie z nim zdjęcie bo (o dziwo!) teraz z radością przystapił do nas z zapytaniem czy jesteśmy "jakimś fanklubem Juve" :) Wepchał sie na zdjęcie do nas, jeden taki łysol, co czaił sie z nami, ale co tam. Było warto!

Obrazek
xi0nc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 17:06

za chwile bedziemy w teleexpressie :P:P:P

zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 17:17

xi0nc pisze:za chwile bedziemy w teleexpressie :P:P:P
Kurde, chyba nikogo z naszych nie widzialem :P Wydaje mi sie troche dziwne, ze Platini przyjechal otworzyc boisko, to byl chyba tylko pretekst bo wiedzial, ze w Polsce jest ogromna rzesza fanow Juve i chial pokazac, ze o nas wie 8)

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 17:31

No ja p...., nie to niemozliwe.... jak ja wam zazdroszcze... cholerna swinka. Zdjeci z Michelem, rozmowa, autografy...aaaaaaaa.... mam lzy w oczach. Do tego jeszcze Lipinskiego widzieliscie...

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 17:32

Kicha nie było nas widać... to co pokazali w TE to kropla w morzu. Przecież to całe spotkanie trwało 3h. Otwarcie boiska, konferencja prasowa, i te zawody "młodych wilków"... Nie bylo nawet żadnego z licznych wywiadów, jakie przeprowadzili tam z Dziekanowskim, Koseckim, Listkiewiczem i innymi gwiazdami. Proponuję słuchać Radia Dla Ciebie, jutro między 8 a 9 będzie wywiad z 6 krytykami PZPN (a raczej 5 bo suret23 się nie wypowiadał :P). Pozostaje czekać na program gdzie puszczą trochę szersze sprawozdanie z "Platiniego" :P

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 17:48

bblackk pisze:Proponuję słuchać Radia Dla Ciebie, jutro między 8 a 9 będzie wywiad z 6 krytykami PZPN (a raczej 5 bo suret23 się nie wypowiadał :P).
To ladnie mnie zrobiliscie. Ja tu prosze o informacje Pzpn a wy go krytyujecie 8)
czekać na program gdzie puszczą trochę szersze sprawozdanie z "Platiniego" :P
No wlasnie, juz chyba nie bedzie takiej okazji. Bo jaki program moze jeszcze cos pokazac? Na tvn, po faktach moze....

Ja nadal nie moge uwierzyc, ze wy Go widzieliscie, a ja przelezalem w domu. Marzenie zycia przelecialo przez palce... ehhh...

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 18:16

ee no panowie nie podawajcie Sie... Napewno bendzie w Spotowej Niedzieli troche szersza gadka o Tym ze Platini Przyjechal do Polski wiec tam upatrojcie swoja Szanse na " debiut " w Televizji :wink: Mozecie jeszcze Czekac na Spotr Telegram na tvp 2 albo na Sporto po wiadomosciach :)

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 18:19

FanJuventusu pisze:ee no panowie nie podawajcie Sie... Napewno bendzie w Spotowej Niedzieli troche szersza gadka o Tym ze Platini Przyjechal do Polski wiec tam upatrojcie swoja Szanse na " debiut " w Televizji :wink: Mozecie jeszcze Czekac na Spotr Telegram na tvp 2 albo na Sporto po wiadomosciach :)
A co to jest "sportowa niedziela", jaki kanal i o ktorej godzinie??

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 18:26

W niedziele na tvp1 22:35

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 18:33

Pamiętajcie o jutrzejszym wydaniu Rzeczpospolitej ;) Proponuję też obejrzeć "Podsumowanie Sportowe" na TVN24 o 20:10 oraz oczywiście główne wydanie wieczornych Wiadomości i innych takich. Co do spotkania było bardzo wesoło. Fajne też było odwiedzenie stadionu Polonii i zapoznanie się z tamtejszymi Harnasiami ;) ... oraz zaznaczenie terytorium 8) Pozdro! :D
Ostatnio zmieniony 03 marca 2005, 18:49 przez bblackk, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
ODPOWIEDZ