Spotkanie z Platinim :D (znowu)
- RuTeK
- Juventino
Dlatego Napisal " Oznaczenie Terytorium " Hyhy Ja to nie mam takich problemow u Siebie w Miesic eJest Jedna druzyna i to w III lidze a druga na peryferiach mojego Miasta:) Legła i Polonia czy az tak sie nie nawidzicie.. ??
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Supersonic
- Juventino
Krytyka- krytyką, ważne, że była ona konstruktywna!
Nie sposób nie wspomnieć o poziomie konferencji prasowej. Dlaczego polskie gazety są takie jakie sa?? Bo takich mamy dziennikarzy.
-Mam pytanie do pana Platiniego: co się działo wczoraj na spotkaniu z K.Górskim??
- (Platini) ble,ble,ble i takie tam...
- A czy zna pan jakieś powiedzonko pana Kazimierza?
- (Platini) eeee :lol:
-Mam pytanie do pana P. w trakcie ME w spotkaniu z (zapomniałem) wykonywał pan rzut wolny. Sędzia nakazał powtórkę, a pan w drugiej próbie strzelił w ten sam róg bramki, czy zdażało się to panu częściej??
-(Platini) eeee cóż pewnie tak :lol:
Fragment przemówienia szanownego pana Listkiewicza:
...Pan Platini jest mocno zaprzyjaźniony z naszym krajem i Polakami i JEST WIELKIM FANEM NASZEGO ZWIĄZKU !!!
No bo, że pan Janas nie zna polskich końcówków to normalka... :lol:
ps. Wiecie co to jest paradox ?? Jesteś kibicem Juventusu i pijesz z kibicami Interu i Legii na stadionie Poloni... ( Darek- pozdro)
Nie sposób nie wspomnieć o poziomie konferencji prasowej. Dlaczego polskie gazety są takie jakie sa?? Bo takich mamy dziennikarzy.
-Mam pytanie do pana Platiniego: co się działo wczoraj na spotkaniu z K.Górskim??
- (Platini) ble,ble,ble i takie tam...
- A czy zna pan jakieś powiedzonko pana Kazimierza?
- (Platini) eeee :lol:
-Mam pytanie do pana P. w trakcie ME w spotkaniu z (zapomniałem) wykonywał pan rzut wolny. Sędzia nakazał powtórkę, a pan w drugiej próbie strzelił w ten sam róg bramki, czy zdażało się to panu częściej??
-(Platini) eeee cóż pewnie tak :lol:
Fragment przemówienia szanownego pana Listkiewicza:
...Pan Platini jest mocno zaprzyjaźniony z naszym krajem i Polakami i JEST WIELKIM FANEM NASZEGO ZWIĄZKU !!!
No bo, że pan Janas nie zna polskich końcówków to normalka... :lol:
ps. Wiecie co to jest paradox ?? Jesteś kibicem Juventusu i pijesz z kibicami Interu i Legii na stadionie Poloni... ( Darek- pozdro)
Ostatnio zmieniony 03 marca 2005, 21:02 przez Supersonic, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cyrklus
- Juventino
Dzisiaj gość chciał mnie klepać bo myślał, że mam szalik Legii. Oczywiście Wojskowych jest więcej w Warszawie. Między nimi jest bardzooo duża nienawiść, przecież już było kilka śmiertelnych pobić za kibicowanie 'Czarnym Koszulom' czy Legii. Ogólnie szkoda komentować tego, bo to Syzyfowa Praca, nigdy nie przemówisz do rozumu ani jednym ani drugim.FanJuventusu pisze:Dlatego Napisal " Oznaczenie Terytorium " Hyhy Ja to nie mam takich problemow u Siebie w Miesic eJest Jedna druzyna i to w III lidze a druga na peryferiach mojego Miasta:) Legła i Polonia czy az tak sie nie nawidzicie.. ??
Marcello Lippi ritornare!
- bblackk
- Juventino
Tego dnia nie było kibiców Legii i Poloni... łączył Juventus i PlatiniFanJuventusu pisze:Legła i Polonia czy az tak sie nie nawidzicie.. ??

Tymczasem oglądam Wydarzenia na Polsacie i czekam na siakieś konkrety sportowe... zobaczymy

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Boże nie wyobrażacie sobie jak wam zazdroszczę, nie wyobrażacie :!:
W Polsce był największy geniusz futbolu, zdecydowanie najlepszy piłkarz jaki grał w JUVE. Aż trudno mi uwierzyć, że był tak blisko. Moja zazdrość jest nie do opisania, jejku...
Niestety ja mogłem pomarzyć o tym by go zobaczyć. Jednak cały Świat wiruje wokół pieniadza. Mam jednak nadzieję, że spełnię swoje marzenia, jestem jeszcze młody i wierzę, że wszystko co najpiekniejsze ma mnie w życiu spotkać, jeszcze przede mną.
Czekam na fotki :oops:

Niestety ja mogłem pomarzyć o tym by go zobaczyć. Jednak cały Świat wiruje wokół pieniadza. Mam jednak nadzieję, że spełnię swoje marzenia, jestem jeszcze młody i wierzę, że wszystko co najpiekniejsze ma mnie w życiu spotkać, jeszcze przede mną.
Czekam na fotki :oops:

- Darek tifosi
- Interista
No witam ekipę :-D Teraz dopiero w chacie, bo jeszcze zwiedziliśmy kawałek Warszawy z Piotrkiem
Co tu wiela godać, było <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! Niech żałują ci, co nie byli i tyle.
Pozdrawiam wszystkich, którzy byli, tych co nie mogli przyjść, a b.chcieli też pozdrawiam
PS Dla kumatych: tekst na stronkę wrzucę jutro, bo dziś troszki wyrzucony jestem z butów
Poza tym muszę ochłonąć... Jak napiszę, wrzucę linka.
Platini 8)
Janas :lol:
Listkiewicz :twisted: :shock: :lol:
Pozdrawiam wszystkich, którzy byli, tych co nie mogli przyjść, a b.chcieli też pozdrawiam

PS Dla kumatych: tekst na stronkę wrzucę jutro, bo dziś troszki wyrzucony jestem z butów
Platini 8)
Janas :lol:
Listkiewicz :twisted: :shock: :lol:
- Supersonic
- Juventino
po prostu okropny jesteś!!Darek tifosi pisze: Listkiewicz :twisted: :shock: :lol:
Narcyzm kaze mi spytac czy ktos widzial siebie w TV?? Ja naprawde nie rozumiem tych z Woronicza. Czy pytanie o znajomość polskich piłkarzy było tutaj najważniejszym. Czy oni koniecznie muszą pokazać jacy to fachowcy z koziej ****?? Boże Polsko pokory troszke by sie przydało. Dlaczego nie było wzmianki o Euro albo sytuacji wsch. Europy w Pucharach?? Lepiej pokazać, że światowy Michel nie zna naszych gwiazd... czyzby wyczyny Juskowiaka do niego nie dotarły?? :twisted:
- Darek tifosi
- Interista

A tu selekcjoner repry, mistrz taktyki śpi :lol: :

- bblackk
- Juventino
To ja może pozwole sobie skomentować zdjęcia...
Na pierwszym jest cała nasza grupa przed boiskiem które otwierał Platini. Od lewej xi0nc, Ja, Cyrklus, Supersonic i Darek tifosi 8) Brakuje sureta23, który robił to zdjecie. Ja z Cyrklusem i Supersoniciem patrze na chłopaka po lewej, który "ma fajnie w domu" (ghe ghe)
Na drugimm sytuacja jak wyżej, tykle, że w innym składzie. Od lewej suret23, Ja, Cyrklus, Supersonic i Darek tifosi 8) Brakuje xi0nca ... bo robił to zdjęcie
Na trzecim foto próba dotarcia jak najbliżej Paltiniego, gdy ten przebywał na boisku (wspominałem o dzieciach i dziennikarzach :evil: :? )
Czwartaa fotografia to Platini uciekający z sali gimnastycznej tylnym wyjściem
oraz oblegający go dziennikarze 
Piąte zdjątko to już poezja... my i Platini
Tutaj dołączył do nas xi0nc, który wystaje znad mojej głowy
Ten łysy gość z dziwną gębą, to ten lamus kóry sie napatoczył 
A ostatnie pozostawiam bez komentarza
Na pierwszym jest cała nasza grupa przed boiskiem które otwierał Platini. Od lewej xi0nc, Ja, Cyrklus, Supersonic i Darek tifosi 8) Brakuje sureta23, który robił to zdjecie. Ja z Cyrklusem i Supersoniciem patrze na chłopaka po lewej, który "ma fajnie w domu" (ghe ghe)
Na drugimm sytuacja jak wyżej, tykle, że w innym składzie. Od lewej suret23, Ja, Cyrklus, Supersonic i Darek tifosi 8) Brakuje xi0nca ... bo robił to zdjęcie

Na trzecim foto próba dotarcia jak najbliżej Paltiniego, gdy ten przebywał na boisku (wspominałem o dzieciach i dziennikarzach :evil: :? )
Czwartaa fotografia to Platini uciekający z sali gimnastycznej tylnym wyjściem

Piąte zdjątko to już poezja... my i Platini

A ostatnie pozostawiam bez komentarza

- Supersonic
- Juventino
http://wiadomosci.o2.pl/?s=259&t=43065
Chociaż na chwilkę można poczuć jakby się było na konferencji...
Chociaż na chwilkę można poczuć jakby się było na konferencji...
- xi0nc
- Juventino
No to zdjecie z Platinim bylo by swietne gdyby nie .... krotko mowiac ... parszywa geba jakiegos imbecyla .... no jeszczy zeby byl wyjsciowy ... lecz niestety
juz mam pomysl ..Black ... jak go stamtad wyciac i poszukam ladne zdjecie Platiniego i tam wkomponuje
bedzie spoko 
Pozdro

Pozdro

- xi0nc
- Juventino
Sluchalem RDC i byla tylko jedan nasza wypowiedz ... oczywiscie pozytywna .... krytyki nie bylo, trwala jakies 5-10 sekund. Bylo to to jak ta dzinnikarka poprosila o cos pozytywnego ... czyli wypowiedz zawierala informacje ze to maly kroczek do promowania pilki itp ... chyba supersonic to mowil ale nie pamietam