Spotkanie z Platinim :D (znowu)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 18:38

bblackk pisze:Fajne też było odwiedzenie stadionu Polonii :D
Zważcie na to komu kibicuje Bblack -> Legii :D

Marcello Lippi ritornare!
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 18:44

Dlatego Napisal " Oznaczenie Terytorium " Hyhy Ja to nie mam takich problemow u Siebie w Miesic eJest Jedna druzyna i to w III lidze a druga na peryferiach mojego Miasta:) Legła i Polonia czy az tak sie nie nawidzicie.. ??

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 18:51

Krytyka- krytyką, ważne, że była ona konstruktywna!

Nie sposób nie wspomnieć o poziomie konferencji prasowej. Dlaczego polskie gazety są takie jakie sa?? Bo takich mamy dziennikarzy.

-Mam pytanie do pana Platiniego: co się działo wczoraj na spotkaniu z K.Górskim??
- (Platini) ble,ble,ble i takie tam...
- A czy zna pan jakieś powiedzonko pana Kazimierza?
- (Platini) eeee :lol:

-Mam pytanie do pana P. w trakcie ME w spotkaniu z (zapomniałem) wykonywał pan rzut wolny. Sędzia nakazał powtórkę, a pan w drugiej próbie strzelił w ten sam róg bramki, czy zdażało się to panu częściej??
-(Platini) eeee cóż pewnie tak :lol:

Fragment przemówienia szanownego pana Listkiewicza:
...Pan Platini jest mocno zaprzyjaźniony z naszym krajem i Polakami i JEST WIELKIM FANEM NASZEGO ZWIĄZKU !!! :wink:

No bo, że pan Janas nie zna polskich końcówków to normalka... :lol:

ps. Wiecie co to jest paradox ?? Jesteś kibicem Juventusu i pijesz z kibicami Interu i Legii na stadionie Poloni... ( Darek- pozdro)
Ostatnio zmieniony 03 marca 2005, 21:02 przez Supersonic, łącznie zmieniany 1 raz.

Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 18:54

FanJuventusu pisze:Dlatego Napisal " Oznaczenie Terytorium " Hyhy Ja to nie mam takich problemow u Siebie w Miesic eJest Jedna druzyna i to w III lidze a druga na peryferiach mojego Miasta:) Legła i Polonia czy az tak sie nie nawidzicie.. ??
Dzisiaj gość chciał mnie klepać bo myślał, że mam szalik Legii. Oczywiście Wojskowych jest więcej w Warszawie. Między nimi jest bardzooo duża nienawiść, przecież już było kilka śmiertelnych pobić za kibicowanie 'Czarnym Koszulom' czy Legii. Ogólnie szkoda komentować tego, bo to Syzyfowa Praca, nigdy nie przemówisz do rozumu ani jednym ani drugim.

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 18:57

FanJuventusu pisze:Legła i Polonia czy az tak sie nie nawidzicie.. ??
Tego dnia nie było kibiców Legii i Poloni... łączył Juventus i Platini :D Na dodatek w naszym gronie ja byłem w mniejszości co do klubów Legii i Poloni :P Nawet ustawiliśmy się na integracyjny mecz 8) ...

Tymczasem oglądam Wydarzenia na Polsacie i czekam na siakieś konkrety sportowe... zobaczymy :P

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 20:21

Boże nie wyobrażacie sobie jak wam zazdroszczę, nie wyobrażacie :!: :( W Polsce był największy geniusz futbolu, zdecydowanie najlepszy piłkarz jaki grał w JUVE. Aż trudno mi uwierzyć, że był tak blisko. Moja zazdrość jest nie do opisania, jejku...
Niestety ja mogłem pomarzyć o tym by go zobaczyć. Jednak cały Świat wiruje wokół pieniadza. Mam jednak nadzieję, że spełnię swoje marzenia, jestem jeszcze młody i wierzę, że wszystko co najpiekniejsze ma mnie w życiu spotkać, jeszcze przede mną.

Czekam na fotki :oops: :wink:

Obrazek
Darek tifosi

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 21:06

No witam ekipę :-D Teraz dopiero w chacie, bo jeszcze zwiedziliśmy kawałek Warszawy z Piotrkiem :wink: Co tu wiela godać, było <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! Niech żałują ci, co nie byli i tyle.
Pozdrawiam wszystkich, którzy byli, tych co nie mogli przyjść, a b.chcieli też pozdrawiam :)

PS Dla kumatych: tekst na stronkę wrzucę jutro, bo dziś troszki wyrzucony jestem z butów :wink: Poza tym muszę ochłonąć... Jak napiszę, wrzucę linka.

Platini 8)
Janas :lol:
Listkiewicz :twisted: :shock: :lol:

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 21:12

Darek tifosi pisze: Listkiewicz :twisted: :shock: :lol:
po prostu okropny jesteś!! :wink:

Narcyzm kaze mi spytac czy ktos widzial siebie w TV?? Ja naprawde nie rozumiem tych z Woronicza. Czy pytanie o znajomość polskich piłkarzy było tutaj najważniejszym. Czy oni koniecznie muszą pokazać jacy to fachowcy z koziej ****?? Boże Polsko pokory troszke by sie przydało. Dlaczego nie było wzmianki o Euro albo sytuacji wsch. Europy w Pucharach?? Lepiej pokazać, że światowy Michel nie zna naszych gwiazd... czyzby wyczyny Juskowiaka do niego nie dotarły?? :twisted:

Darek tifosi

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 21:52

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tu selekcjoner repry, mistrz taktyki śpi :lol: :

Obrazek[/img]

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 22:19

To ja może pozwole sobie skomentować zdjęcia...

Na pierwszym jest cała nasza grupa przed boiskiem które otwierał Platini. Od lewej xi0nc, Ja, Cyrklus, Supersonic i Darek tifosi 8) Brakuje sureta23, który robił to zdjecie. Ja z Cyrklusem i Supersoniciem patrze na chłopaka po lewej, który "ma fajnie w domu" (ghe ghe)

Na drugimm sytuacja jak wyżej, tykle, że w innym składzie. Od lewej suret23, Ja, Cyrklus, Supersonic i Darek tifosi 8) Brakuje xi0nca ... bo robił to zdjęcie ;)

Na trzecim foto próba dotarcia jak najbliżej Paltiniego, gdy ten przebywał na boisku (wspominałem o dzieciach i dziennikarzach :evil: :? )

Czwartaa fotografia to Platini uciekający z sali gimnastycznej tylnym wyjściem :P oraz oblegający go dziennikarze :P

Piąte zdjątko to już poezja... my i Platini :D Tutaj dołączył do nas xi0nc, który wystaje znad mojej głowy :) Ten łysy gość z dziwną gębą, to ten lamus kóry sie napatoczył :P

A ostatnie pozostawiam bez komentarza :D

Obrazek
osiolek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 22:49

o boze :D to jest piękne jak FANI JUVE Z PLATINIM AZ MNIE ZAGIEŁO I PRZEŻYWAM SZOK OBY CZĘŚCIEJ DOCHODZIŁO DO TAKICH ZDRZEN FORZA JUVEPOLAND

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 23:39

http://wiadomosci.o2.pl/?s=259&t=43065

Chociaż na chwilkę można poczuć jakby się było na konferencji...

xi0nc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2005, 08:34

No to zdjecie z Platinim bylo by swietne gdyby nie .... krotko mowiac ... parszywa geba jakiegos imbecyla .... no jeszczy zeby byl wyjsciowy ... lecz niestety :( juz mam pomysl ..Black ... jak go stamtad wyciac i poszukam ladne zdjecie Platiniego i tam wkomponuje :) bedzie spoko :)
Pozdro :)

Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2005, 10:25

Nareszcie mamy zdjęcia ... ale kilku brakuje?

Zdjęcia - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ... :)

P.S. Słuchaliście Radia Dla Ciebie? Było coś o nas? Kto ma 'Rzeczpospolitą'?

xi0nc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2005, 11:54

Sluchalem RDC i byla tylko jedan nasza wypowiedz ... oczywiscie pozytywna .... krytyki nie bylo, trwala jakies 5-10 sekund. Bylo to to jak ta dzinnikarka poprosila o cos pozytywnego ... czyli wypowiedz zawierala informacje ze to maly kroczek do promowania pilki itp ... chyba supersonic to mowil ale nie pamietam ;)

ODPOWIEDZ