3 marca, Platini w Warszawie (Spotkanie fanów !!!!!)
- Dionizos
- Juventino
Ja nie dam za wygrana i wybieram 9.30 !bblackk pisze:Ja uważam żeby pod szkołą być z tak mniej więcej 9:15![]()
DionizosDionizos, gdybyś był tak miły to powiedz mi jeszcze ile osób będzie na spotkaniu
Cyrklus+1
Darek
bblack
felix
juveluck
supersonic
Czyli razem, tylko 8 osob. Lekka kicha....mam nadzieje, ze ktos jeszcze sie pojawi...
- suret23
- Juventino
Ja się pojawię na pewno. W końcu trudno o większy symbol naszego klubu. Może o 9:20 umówilibyśmy sie pod kinem Muranów i stamtąd powędrowali pod szkołę. Chodziłem niedaleko do podstawówki to bym wszystkich poprowadził na Lewartowskiego. A Poloniści należy pisać wielką literą i basta.
- Cyrklus
- Juventino
Panowie! Więc co robimy bo ja już nie wiem naprawdę!
O której i gdzie zbiórka - powtarzam jeszcze raz ...
8 osób to nawet nie jest tak źle, jeśli będziemy mieli szaliki Juventusu i ponadwyrężamy troszkę nasze gardła
.
Czekam na konkrety
O której i gdzie zbiórka - powtarzam jeszcze raz ...
8 osób to nawet nie jest tak źle, jeśli będziemy mieli szaliki Juventusu i ponadwyrężamy troszkę nasze gardła

Czekam na konkrety
Marcello Lippi ritornare!
- suret23
- Juventino
Tak jak juz wcześniej mówiłem spotkajmy sie o 9:20 pod kinem Muranów (dobry dojazd ze wszystkich stron Warszawy) i stamdąd wyruszmy pod szkołę, do której jest naprawdę niedaleko. Jeżeli nikt nie będzie zgłaszał wątpliwości uznam miejsce i godzine spotkania za wiążące. Pozdrawiam i do jutra.
- bblackk
- Juventino
Ja tam proponuję żebyśmy spotkali się pod tym kinem o 9:00... wolę być wcześniej i poczekać na lepszej miejscówce, niż potem nawet nie zobaczyć Paltiniego przez tłum gapiów przedemną. No ale jakby co się podporządkuje
Oczywiście każdy zabiera ze sobą na jutro jak najwięcej "akcentów" Juve, to może zwrócimy na siebie uwagę. O jakimś "markerze" i kartce papieru na autograf to już nie wspominam
.

- felix jaegar
- Juventino
ehh jak to zwykle wszytko nie po mojej mysli:// niestety ja tesh nie moge przyjsc
wiem ze to hanba ze przywitamy Platiniego w tak malym gronie, ale nic nie poradze, mam wyjazd......
/

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
- Cyrklus
- Juventino
Dobra Panowie! Złóżmy wszystko w całą kupę!
Godzina: 09.20 czasu polskiego
Miejsce: Kino Muranów
Obowiązkowo: Kto co ma z gadżetów Juventusu
Mam nadzieję, że nie zrobimy obory i mimo, że nie będzie nas w tak zaszczytnym gronie, jakim chcielibyśmy się stawić to, że zachowamy się tak jak na kibiców przystało. Ponad to ... kibice Legii i Polonii mają jutro być przyjaciółmi, bo widzę, że obie nacje zawitają na 'Muranów'.
Pozdrawiam.
Godzina: 09.20 czasu polskiego

Miejsce: Kino Muranów
Obowiązkowo: Kto co ma z gadżetów Juventusu
Mam nadzieję, że nie zrobimy obory i mimo, że nie będzie nas w tak zaszczytnym gronie, jakim chcielibyśmy się stawić to, że zachowamy się tak jak na kibiców przystało. Ponad to ... kibice Legii i Polonii mają jutro być przyjaciółmi, bo widzę, że obie nacje zawitają na 'Muranów'.
Pozdrawiam.
Marcello Lippi ritornare!
- Lypsky
- Juventino
Platini w Warszawie
W środę do Warszawy przyleciał jeden z najwybitniejszych piłkarzy w historii, Michel Platini. Zasiadający obecnie we władzach UEFA i FIFA Francuz weźmie w czwartek udział w otwarciu boiska ze sztuczną nawierzchnią przy jednej ze stołecznych szkół.
Prosto z lotniska Platini, w towarzyskie prezesa PZPN Michała Listkiewicza, pojechał na spotkanie z premierem Markiem Belką. Jednym z tematów rozmów z szefem rządu będzie idea zorganizowania przez Polskę i Ukrainę mistrzostw Europy w 2012 roku.
W czwartek Platini spotka się m.in. z najwybitniejszym polskim trenerem Kazimierzem Górskim, który 2 marca obchodzi 84. urodziny.
http://sport.onet.pl/1062193,wiadomosci.html
Czyli teoretycznie juz dzis mogliscie zobaczyc wielkiego mistrza :]
W środę do Warszawy przyleciał jeden z najwybitniejszych piłkarzy w historii, Michel Platini. Zasiadający obecnie we władzach UEFA i FIFA Francuz weźmie w czwartek udział w otwarciu boiska ze sztuczną nawierzchnią przy jednej ze stołecznych szkół.
Prosto z lotniska Platini, w towarzyskie prezesa PZPN Michała Listkiewicza, pojechał na spotkanie z premierem Markiem Belką. Jednym z tematów rozmów z szefem rządu będzie idea zorganizowania przez Polskę i Ukrainę mistrzostw Europy w 2012 roku.
W czwartek Platini spotka się m.in. z najwybitniejszym polskim trenerem Kazimierzem Górskim, który 2 marca obchodzi 84. urodziny.
http://sport.onet.pl/1062193,wiadomosci.html
Czyli teoretycznie juz dzis mogliscie zobaczyc wielkiego mistrza :]
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Supersonic
- Juventino
Taaaa no i jak się gra jak dzikus na w-fie w piłke w śniegu po kostki, to się później leży w łóżku i kwiczy i się nie będzie na spotkaniu i się jest frajerem i się ogólnie baardzo fajnie ma... :evil:
Przepraszam ale mnie nie będzie, chyba że jakieś cudowne ozdrowienie nastąpi...
Przepraszam ale mnie nie będzie, chyba że jakieś cudowne ozdrowienie nastąpi...