Poważna kontuzja NEDVEDA

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 15:18

Dobrze że to tylko 2 tygodnie ale te dwa tygodnie mogą zniweczyć naszą przewagę(odpukać) bo bez Pavla to coś czarno to widzę. :evil: [/list]

howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 15:19

Widac ze nowy jestes,zalozyles 2 tematy a wszystko mogles umiescic w jednym :lol:
Juz wiemy ze to nie jest jakas powazna kontuzja i po 3tyg wroci do gry,KOntuzja czecha da szanse gry Oliviery z czego bardzo sie ciesze,powinien czesto grac bo nie raz nam pokazal ze ma talent :D Swoja gra udowodni ze jest zawodnikiem swiatowej klasy :D trzeba tylko ogrania

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 15:23

Dobrze że uraz nie okzazał się powazny. Nie wiem jak byśmy sobie poradzili bez Nedviadka przez dłuższy czas. A przecież niedługo mecz z Realem :twisted: Tylko kto go zastąpi, Oliviera, Kapo :roll:

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 21:41

Na telegazecie czytalem ze niby Nedved prawdopodobnie nie zagra podczas meczu z Realem ale w to niewierze.Nedved jest tak silnym pilkarzem ze nawet z kontuzja by chcial zagrac w tym waznym meczu.I jakby nedveda niebyłoby to kto w jego miejsce :?: Juventus nieposiada zmiennikow swiatowej klasy np.Milan posiada od groma :!: :(

Obrazek
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2005, 11:20

Nedved: Zagram przeciwko Realowi
U Pavla Nedveda duch walki nie gaśnie nigdy. Pomocnik Juventusu zrobi wszystko, aby wyjść z kontuzji kolana, której nabawił się podczas ostatniego występu ligowego i wziąć udział w szlagierowym spotkaniu 1/8 finałów Ligi Mistrzów. "Zagram z Realem choćby na jednej nodze" - deklaruje - "Nie muszę chyba wyjaśniać jak bardzo zależy mi na tym pucharze".

"Potrzebuję kilku dni odpoczynku i jak tylko kolano się zagoi i ból minie zacznę znów biegać" - dodaje Czech, który do trenowania powróci najwcześniej za tydzień, a do składu Starej Damy - za dwa lub trzy. Prześwietlenie wykonane w poniedziałek nie wykazało żadnych poważniejszych uszkodzeń lewego kolana utrudniającego Pavlowi życie od ponad pół roku.

"Mogło być gorzej" - tryska optymizmem - "Ból, który poczułem po zderzeniu z Domizzim nijak się ma do tego z meczu przeciwko Grecji podczas Mistrzostw Europy. Wówczas usłyszałem jak coś w kolanie gruchnęło i przeraziłem się nie na żarty. Bałem się najgorszego".

Nedved przypuszczalnie opuści 4 spotkania i zagra dopiero 19 lutego w wyjazdowym meczu przeciwko Messinie oraz oczywiście 3 dni później przeciwko Realowi. Kontuzja Czecha komplikuje sytuację w linii pomocy przed najbliższym spotkaniem na wyjeździe z Atalantą. Oprócz niego, zabraknie pauzującego za kartki Manuele Blasiego, a Emerson naderwał pachwinę i nie wiadomo czy wystąpi.

Na środku pomocy zastąpią ich prawdopodobnie Alessio Tacchinardi i Stephen Appiah. Z tego ostatniego trener był wyraźnie niezadowolony po remisowym meczu z Cagliari. Na miejsce Nedveda jest aż trzech kandydatów: Ruben Olivera, Oliver Kapo i... Alex Del Piero.

http://juve.pl/?nid=1402

No i bardzo dobrze, ze sam Pavel jest pozytywnie nastawiony na występ przeciwko Realowi. Mam nadzieje, ze szybko sie wykuruje i da popalić Kosmitom z Madrytu :twisted:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2005, 11:45

Wojtom pisze: "Mogło być gorzej"
Właśnie, mogło być gorzej. 15-20 dni to niewiele w stosunku do tego co podawali lekarze zaraz po urazie. Żal tylko że Nedved jest coraz podatniejszy na kontuzje i trzeba się z nim ostrożnie obchodzić. Zwłaszcza że nie mamy odpowiedniego zmiennika.

PS. Chciałbym by w meczu z Atalantą nalewej pmocy wystąpił DP. Wprawdzie sprinterem to on nie jest, ale w przypadku ataku Zlatan-Treze to on najwyżej wejdzie z ławki :| a tak Capello da mu kolejną szansę i może ją wykorzysta...

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2005, 11:54

pan Zambrotta pisze:
PS. Chciałbym by w meczu z Atalantą nalewej pmocy wystąpił DP. Wprawdzie sprinterem to on nie jest, ale w przypadku ataku Zlatan-Treze to on najwyżej wejdzie z ławki :| a tak Capello da mu kolejną szansę i może ją wykorzysta...
no sa 3 wyjscia :wink: moze zagrac DP, moze byc Zambrotta przesuniety do pomocy, przeciez to jest jego pozycja :wink: a na lewo obrone Birindelli, albo na lewe skrzydlo olivera albo Kapo :wink:. ja bym chcial, zeby zamiast Nedveda zagral Zambro :wink: tylko sie boje o lewa obrone bez niego :? a co do tego ze nie zagra Blasi z powodu kartek, a na srodku srodku ma zagrac Tacch<jupi> to bardzo sie ciesze ale obok niego appiah?? :x juz bym wolal grac 3 pomocnikami i 3 napastnikami i pomoc bez appiaha :twisted:

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2005, 12:03

Wojtom pisze:Nedved: Zagram przeciwko Realowi
U Pavla Nedveda duch walki nie gaśnie nigdy. Pomocnik Juventusu zrobi wszystko, aby wyjść z kontuzji kolana, której nabawił się podczas ostatniego występu ligowego i wziąć udział w szlagierowym spotkaniu 1/8 finałów Ligi Mistrzów. "Zagram z Realem choćby na jednej nodze" - deklaruje - "Nie muszę chyba wyjaśniać jak bardzo zależy mi na tym pucharze".
Kurcze no ja sie mu tak szczerze mowiac nie dziwie :roll: Biorac pod uwage doswiadczenia z poprzedniego meczu z Realem i w ogole chec Pavla do gry :) Niesamowity jest ten czlowiek hieh hieh..
Szybkiego powrotu do zdrowia i takiego zapalu do gry az do konca kariery :D
...i zeby zagral dobry mecz z Realem 8)

ODPOWIEDZ