Poważna kontuzja NEDVEDA
- raptorb
- Juventino
Poważnej kontuzji kolana podczas spotkania z Juventusu Turyn z Brescią doznał gwiazdor "Starej Damy" Czech Pavel Nedved. Z pierwszych diagnoz wynika, że dla Nedveda sezon już się skończył. Są jednak i te optymistyczne, które mówią o kilkutygodniowej przerwie w grze.
Oby to była tylko kilkutygodniowa przerwa
zródło:http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,10 ... plina.html
Oby to była tylko kilkutygodniowa przerwa
zródło:http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,10 ... plina.html
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2005, 13:00 przez raptorb, łącznie zmieniany 1 raz.

FORZA JUVE FORZA ALEX
- lukask1
- Juventino
Jezeli to prawda to naprawde bedzie nam ciezko bez niego :?
juz raz na ME tez ucierpialo mu kolano a tu dokladne zrodlo znalazlem na onecie
"Poważnej kontuzji kolana podczas spotkania z Juventusu Turyn z Brescią doznał gwiazdor "Starej Damy" Czech Pavel Nedved - poinformował jeden z dzienników naszych południowych sąsiadów.
Nedved opuścił boisko na 20 minut przed końcem spotkania z grymasem bólu na twarzy. Zawodnik został zniesiony na noszach.
Z pierwszych diagnoz wynika, że dla Nedveda sezon już się skończył. Są jednak i te optymistyczne, które mówią o kilkutygodniowej przerwie w grze."
Źródło:
http://sport.onet.pl/1020297,249,220874 ... plina.html

"Poważnej kontuzji kolana podczas spotkania z Juventusu Turyn z Brescią doznał gwiazdor "Starej Damy" Czech Pavel Nedved - poinformował jeden z dzienników naszych południowych sąsiadów.
Nedved opuścił boisko na 20 minut przed końcem spotkania z grymasem bólu na twarzy. Zawodnik został zniesiony na noszach.
Z pierwszych diagnoz wynika, że dla Nedveda sezon już się skończył. Są jednak i te optymistyczne, które mówią o kilkutygodniowej przerwie w grze."
Źródło:
http://sport.onet.pl/1020297,249,220874 ... plina.html
- leniup
- Redaktor
- Wessal
- Juventino
Ech... i do tego musiała być jeszce ta kontuzja Emersona. Szkoda, bo gra bez Nedveda jest dużo trudniejsza. Ale miejmy nadzieję, że lekarze uczynią cud i Pavel będzie mógł grać w już za kilka tygodni. Teraz będzei dużo trudniej grać bez niego. Moggi powinien pomyśleć i kupić kogoś na lewą pomoc. Jankulovski by się przydał. No ale Moggi nie mógł przewidzieć co się stanie.
Życzę Nedvedowi, aby jak najszybciej powrócił do szeregów Starej Damy.
FORZA NEDVED!
Życzę Nedvedowi, aby jak najszybciej powrócił do szeregów Starej Damy.
FORZA NEDVED!
- nookie
- Juventino
Wiadomość to nienajlepsza...zastanawiam sie jak teraz sie bedzie spisywala pomoc...nasza ofensywa w tym sezonie nie jest bardzo skuteczna a kontuzja Pavla na pewno tej skutecznosci nie poprawi...pozostaje miec nadzieje ze to niedlugie wykluczenie..chociaz kilka tygodni to wystarczajaco wiele zeby stracic wazne punkty..ale trzeba byc dobrej mysli..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Wojtom
- Juventino
Dzisiaj Pavel mial przejsc badania, czekam na oficjalne oswiadczenie.
Mam nadzieje, ze to jednak nic powaznego, bo to by była naprawde ogromna strata, zwlaszcza, ze pomoc mamy nie za silną, bo kto Go zastąpi ? Appiah? Blasi ? :? :roll:
Mam nadzieje, ze to jednak nic powaznego, bo to by była naprawde ogromna strata, zwlaszcza, ze pomoc mamy nie za silną, bo kto Go zastąpi ? Appiah? Blasi ? :? :roll:
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- mnowo
- Qualità Juventino
O Boze tylko nie Appiah...Wojtom pisze:(...) bo kto Go zastąpi ? Appiah? Blasi ? :? :roll:

Kurcze zmartwila mnie mocno ta kontuzja, ciekawy jestem ktory to koles z Brescii ja spowodowal... :evil: W morde bite no to trzeba miec naprawde pecha, tracimy na dluzszy okres czasu naprawde dobrego zawodnika. Nie wiem kto moglby go godnie zastapic :roll: Moze wlasnie Olivera?? Moze Zambrotta zostanie przesuniety do pomocy, a na linii obrony zagra Pessotto ewentualnie Birindelli?... Trudno powiedziec, zobaczymy jak zadecyduje Capello.
Mam ogromna nadzieje, ze Nedved szybko sie wykuruje, chociaz niewiadomo, czego spodziewac sie po tak powaznym urazie. Czekamy na jakies w miare pozytywne prognozy lekarzy...

- Adi666666
- Juventino
Pavel Nedved jest bardzo ważnym zawodnikiem naszej dróżyny przykładem może być (finał LM z Milanem) jest on "motorem napędowym" całego zespołu gdy gra nie idzie na niego zawsze można liczyc jest bardzo waleczny mimo swojego wieku (32 lat)
biega jak zakręcony i walczy o każdą piłkę jego atutem sa stzały z daleka jest jednym z najbardziej bramkostrzelnych pomocników w Europie. Tego wszystkiego będzie brakowało Juve gdy "Czeska Furja" nie będzie w stanie grać dla Bianconerich, ale mam nadzieje że będzie dobrze wierze w naszych bosów oni coś wymyślą (Moggi, Bettega,Giraudo).
biega jak zakręcony i walczy o każdą piłkę jego atutem sa stzały z daleka jest jednym z najbardziej bramkostrzelnych pomocników w Europie. Tego wszystkiego będzie brakowało Juve gdy "Czeska Furja" nie będzie w stanie grać dla Bianconerich, ale mam nadzieje że będzie dobrze wierze w naszych bosów oni coś wymyślą (Moggi, Bettega,Giraudo).
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Raffikki87
- Juventino
na oficjalnej stronie Juve pisza już o długosci abscencji Nedveda
http://www.juventus.com/it/news/detail. ... 00&ID=3835
http://www.juventus.com/it/news/detail. ... 00&ID=3835
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Coldsoul
- Juventino
Nie tylko na oficjalnej stronie to pisze
Kontuzja lewego kolana odniesiona przez Pavla Nedveda w niedzielnym spotkaniu Juventus-Brescia wymagać będzie 15-20 dni leczenia - poinformował klub. Dzisiaj rano czeskiego pomocnika poddano prześwietleniu, podczas którego stwierdzono jedynie obecność krwiaka pourazowego w stawie kolanowym.
Nedved został zniesiony z boiska na noszach po tym, jak na pół godziny przed zakończeniem spotkania zderzył się przypadkowo z Maurizio Domizzim w polu karnym gości. Czech boryka się z lewym kolanem od zeszłorocznych Mistrzostw Europy, podczas których poważnie je uszkodził.
http://juve.pl/?nid=1400
Ulzylo mi- Pavel wykuruje sie na real!!!!! Wiec nie bylo to nic tak groznego jak sie spodziewano :lol:
Ufff teraz jestem spokojny

Kontuzja lewego kolana odniesiona przez Pavla Nedveda w niedzielnym spotkaniu Juventus-Brescia wymagać będzie 15-20 dni leczenia - poinformował klub. Dzisiaj rano czeskiego pomocnika poddano prześwietleniu, podczas którego stwierdzono jedynie obecność krwiaka pourazowego w stawie kolanowym.
Nedved został zniesiony z boiska na noszach po tym, jak na pół godziny przed zakończeniem spotkania zderzył się przypadkowo z Maurizio Domizzim w polu karnym gości. Czech boryka się z lewym kolanem od zeszłorocznych Mistrzostw Europy, podczas których poważnie je uszkodził.
http://juve.pl/?nid=1400
Ulzylo mi- Pavel wykuruje sie na real!!!!! Wiec nie bylo to nic tak groznego jak sie spodziewano :lol:
Ufff teraz jestem spokojny
- Vincitore
- Juventino
Jeżeli to prawda że za 15-20 dni wróci to kamień spadł mi z serca ! wszystk ow rękach lekarzy!! myślę że ta nie obecność Nedveda to bedzie szansa dla Taccinardiego który jest napewno głody gry a miejsce w pierwszym składzie sie mu jak najbardziej należy!
- Andryk
- Juventino
dobrze, że nie jest to bardzo poważny uraz. Jestem w przekonaniu, że jegi następca godnie bezie wypełaniał swoje obowiązki. Najważniejsze żeby Pavel Nedved wyzdrowiał na mecz ligi mistrzów z realem bo bez niego byłoby bardzo ciezko. Ja jestem za tym aby na jego miejsce wprowadzić Olivere. Napewno nie bedziemy na niego zabardzo narzekać 8)