Morientes w Liverpoolu!
- DamKam
- Juventino
Ja takze uwazam ze bylo to jedyne dobre rozwiazanie dla Morientesa
W Realu sie marnowal... a w Liverpoolu bedzie gral na bank w podstawowej jedynastce !!!!
Tylko czy nie mogl wybrac sobie lepszego klubu
Wydaje mi sie ze jak na takiego swietnego zawodnika to nie jest szczyt marzen... ale wazne ze on jest szczesliwy i w koncu moze pokazac co tak naprawde potrafi.
W Realu sie marnowal... a w Liverpoolu bedzie gral na bank w podstawowej jedynastce !!!!
Tylko czy nie mogl wybrac sobie lepszego klubu

- Szymek
- Juventino
Przecież przejście do Monaco nie było dla niego szczytem marzeń. Gdyby nie transfer do Monaco to chyba nie byłby tego teamtu. Tam stał się piłkarskim Bogiem kibiców, idolem kibiców, królem strzelcós LM, a to chyba były jego marzenia....DamKam pisze:Tylko czy nie mogl wybrac sobie lepszego klubuWydaje mi sie ze jak na takiego swietnego zawodnika to nie jest szczyt marzen...
- Evolution
- Juventino
Tak tylko że Monaca w sezonie 03/04 było mocniejsze od Liverpoolu. Moim zdaniem popełnił błąd. Na jego miejscu bym poczekał na oferte Monaco.Szymek pisze:Przecież przejście do Monaco nie było dla niego szczytem marzeń. Gdyby nie transfer do Monaco to chyba nie byłby tego teamtu. Tam stał się piłkarskim Bogiem kibiców, idolem kibiców, królem strzelcós LM, a to chyba były jego marzenia....DamKam pisze:Tylko czy nie mogl wybrac sobie lepszego klubuWydaje mi sie ze jak na takiego swietnego zawodnika to nie jest szczyt marzen...
- Pietrol_Juventus
- Juventino
No dla EL Moro to była chyba najlepze rozwiązanie tylko nie wiem jak sobie poradzi w Anglii ..... Swoją drogą oglądałem dzisiaj mecz Liverpool-MU i jakoś nie błyszczał
I szkoda by było żeby jego talent się tam zmarnował
I szkoda by było żeby jego talent się tam zmarnował
Juventus Turyn - Probably the best footbal club in the world
Ivan Basso - Probably the best rider in the world ..
Ivan Basso - Probably the best rider in the world ..

- Dionizos
- Juventino
Czlowieku ty masz jakis problem ze soba?? Pilkarskim bogiem? W Monaco :lol: ? Pilkarskim bogiem wszystkich 12 kibicow Monaco 8) . Poza tym, skad mozesz wiedziec, ze to byly jego marzenia???Szymek pisze:Tam stał się piłkarskim Bogiem kibiców, idolem kibiców, królem strzelcós LM, a to chyba były jego marzenia....
- howik
- Juventino
Napewno jego marzeniem bylo wystepowanie w postawowej 11 a nie siedzienie na lawce Realu.Moim zdnaniem w Monaco stal sie idolem wielu ludzi,moze nie Bogiem ale osoba do nasladowania.Chyba sie zgodzicie ze mna ze gral cudownie i napewno dla niektorych byl stal sie bogiem tak jak dla Japonczykow bogiem jest Bechkam :lol: Marzeniem kazdego zawodnika jest stanie sie slawnym i stac sie krolem strzelcow itp. niektorych zeczy trzeba sie domyslac DionizosCzlowieku ty masz jakis problem ze soba?? Pilkarskim bogiem? W Monaco ? Pilkarskim bogiem wszystkich 12 kibicow Monaco . Poza tym, skad mozesz wiedziec, ze to byly jego marzenia???

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli