Morientes w Liverpoolu!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2005, 18:11

Ja takze uwazam ze bylo to jedyne dobre rozwiazanie dla Morientesa :wink:
W Realu sie marnowal... a w Liverpoolu bedzie gral na bank w podstawowej jedynastce !!!!
Tylko czy nie mogl wybrac sobie lepszego klubu :D Wydaje mi sie ze jak na takiego swietnego zawodnika to nie jest szczyt marzen... ale wazne ze on jest szczesliwy i w koncu moze pokazac co tak naprawde potrafi.

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2005, 23:01

DamKam pisze:Tylko czy nie mogl wybrac sobie lepszego klubu :D Wydaje mi sie ze jak na takiego swietnego zawodnika to nie jest szczyt marzen...
Przecież przejście do Monaco nie było dla niego szczytem marzeń. Gdyby nie transfer do Monaco to chyba nie byłby tego teamtu. Tam stał się piłkarskim Bogiem kibiców, idolem kibiców, królem strzelcós LM, a to chyba były jego marzenia....

Evolution

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2005, 23:20

Szymek pisze:
DamKam pisze:Tylko czy nie mogl wybrac sobie lepszego klubu :D Wydaje mi sie ze jak na takiego swietnego zawodnika to nie jest szczyt marzen...
Przecież przejście do Monaco nie było dla niego szczytem marzeń. Gdyby nie transfer do Monaco to chyba nie byłby tego teamtu. Tam stał się piłkarskim Bogiem kibiców, idolem kibiców, królem strzelcós LM, a to chyba były jego marzenia....
Tak tylko że Monaca w sezonie 03/04 było mocniejsze od Liverpoolu. Moim zdaniem popełnił błąd. Na jego miejscu bym poczekał na oferte Monaco.

Pietrol_Juventus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 00:33

No dla EL Moro to była chyba najlepze rozwiązanie tylko nie wiem jak sobie poradzi w Anglii ..... Swoją drogą oglądałem dzisiaj mecz Liverpool-MU i jakoś nie błyszczał

I szkoda by było żeby jego talent się tam zmarnował

Juventus Turyn - Probably the best footbal club in the world

Ivan Basso - Probably the best rider in the world .. :)
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 16:02

Szymek pisze:Tam stał się piłkarskim Bogiem kibiców, idolem kibiców, królem strzelcós LM, a to chyba były jego marzenia....
Czlowieku ty masz jakis problem ze soba?? Pilkarskim bogiem? W Monaco :lol: ? Pilkarskim bogiem wszystkich 12 kibicow Monaco 8) . Poza tym, skad mozesz wiedziec, ze to byly jego marzenia???

howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2005, 19:41

Czlowieku ty masz jakis problem ze soba?? Pilkarskim bogiem? W Monaco ? Pilkarskim bogiem wszystkich 12 kibicow Monaco . Poza tym, skad mozesz wiedziec, ze to byly jego marzenia???
Napewno jego marzeniem bylo wystepowanie w postawowej 11 a nie siedzienie na lawce Realu.Moim zdnaniem w Monaco stal sie idolem wielu ludzi,moze nie Bogiem ale osoba do nasladowania.Chyba sie zgodzicie ze mna ze gral cudownie i napewno dla niektorych byl stal sie bogiem tak jak dla Japonczykow bogiem jest Bechkam :lol: Marzeniem kazdego zawodnika jest stanie sie slawnym i stac sie krolem strzelcow itp. niektorych zeczy trzeba sie domyslac Dionizos :D

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
ODPOWIEDZ