Forumowicz od A do Z - vol. 1
- Sarsik
- Juventino
Wiem, ze nie prosiłeś się o bycie w ankiecie, ale po prostu zaczyna mi brakować pomysłu na następnych kandydatów. A że nikt sie nie zgłasza sam, to muszę co tydzień dwie osoby nowe typować. Zrozum mnie i wybacz.kouba pisze:no no no, pewnie ten kouba to sie sam zglosili pewnie sam chcial
![]()
Z alfabetem zalegają:Martin pisze:Mozecie podsumowac czyich alfabetow brakuje...
swiergot
Dj Juventinho
Johnny 777
Ulisses
Medi
Alexa (
i Ty.
I need a girl that I can train.
- Machnes
- Juventino
No, ale zauważ, że dajesz komuś niepotrzebny kloc na głowęSarsik pisze:Wiem, ze nie prosiłeś się o bycie w ankiecie, ale po prostu zaczyna mi brakować pomysłu na następnych kandydatów. A że nikt sie nie zgłasza sam, to muszę co tydzień dwie osoby nowe typować. Zrozum mnie i wybacz.kouba pisze:no no no, pewnie ten kouba to sie sam zglosili pewnie sam chcial
![]()
![]()

Pzdr
- Yari
- Juventino
Jak ktoś nie che to może nie pisać alfabetuMachnes pisze:
No, ale zauważ, że dajesz komuś niepotrzebny kloc na głowę(jeśli ten ktoś wcale nie chce)
może zrób tak, że zapytaj się czy ten ktoś chce
![]()
Pzdr

Widze że ostatnio wszyscy są abrdzo ,,punktualni":). A ja narzekałem że niedziela , tydzie po wygraniu ankiety , to za późno :lol:
- Johnny777
- Juventino
Martin pisze:Mi to coś ciężko idzie. Out of time. Ale mam nowy cel. Zdarzyć przed tobaJohnny777 pisze:Dzięki wielkie! Też się postaram przed Świergotem zdążyć....
Przed Świergotem zdążyłem

Ale Martin...czas na Twój nowy cel

Mam nadzieję że nikt z nudów nie zaśnie

- white_wolv
- Juventino
Witam,wlasnie poczytalem troche tych alfabetow i musze przyznac ze pomysl ktory na poczatku wydawal mi sie kolejna glupia zabawa,typu "let`s make a quiz",jest bardzo dobry i ciekawy.W zwiazku z tym chcialbym sie zglosic 8)
- Pawciosss
- Juventino
No ,no ! Nareszcie jakiś alfabet ujrzał światło dziennne. Trochę to trwało ,ale przełamanie nastąpiło. No to ludziska do roboty - czas zdążyć przed Świergotem
P.S. Który raz już jestem w tej ankiecie ?! Może jakieś specjalne uprawnienia

P.S. Który raz już jestem w tej ankiecie ?! Może jakieś specjalne uprawnienia

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Johnny777 jestem pod wrażeniem. Alfabet na prawde świetny :!: jest wesoły, pełen zabawnych gagów i super się go czyta. Moim zdaniem jeden z najlepszych alfabetów jakie się ukazały do tej pory
Teraz nic tylko czekać na kolejne. Jednak admini i modowie nie czują "bata" nad sobą i cośsię obijają

- Sarsik
- Juventino
Wyniki ankiety:
1. kouba - 16 głosów
2. Rasi - 15 głosów
3. Pawciosss - 5 głosów
4. Juverulez! - 4 głosy
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie kouba. Gratulacje.
Do następnej ankiety przechodzą znowu Rasi i Pawciosss ( to będzie ich ósma wspólna ankieta. Dajcie komuś z nich w końcu wygrać ). Skład uzupełnią Zdun i white_wolv, którzy sami się zgłosili.
UWAGA: Z powodu małej ilosci zgłoszeń, a coraz mniejszej mojej pomysłowości na nowe osoby w ankiecie, a także ze względu na opóźnienia dotyczące zamieszczania alfabetów, długość ankiety przedłużam do 2 tygodni.
Nowa ankieta:
Rasi
Pawciosss
Zdun
white_wolv
1. kouba - 16 głosów
2. Rasi - 15 głosów
3. Pawciosss - 5 głosów
4. Juverulez! - 4 głosy
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie kouba. Gratulacje.
Do następnej ankiety przechodzą znowu Rasi i Pawciosss ( to będzie ich ósma wspólna ankieta. Dajcie komuś z nich w końcu wygrać ). Skład uzupełnią Zdun i white_wolv, którzy sami się zgłosili.
UWAGA: Z powodu małej ilosci zgłoszeń, a coraz mniejszej mojej pomysłowości na nowe osoby w ankiecie, a także ze względu na opóźnienia dotyczące zamieszczania alfabetów, długość ankiety przedłużam do 2 tygodni.
Nowa ankieta:
Rasi
Pawciosss
Zdun
white_wolv
I need a girl that I can train.
- Andryk
- Juventino
ej daj jakiś nowych kadydatów.
juz 8 raz w ankiecie pojawiajają sie Rasi i Pawciosss
bez obrazy ale to staje sie byc nudne.
po co dajesz użytkowników na sile??? Weź daj jakies nowe kandydatury ( dwóch to za malo) powróć do nich za 2-3 kolejki.
pozdrawiam
juz 8 raz w ankiecie pojawiajają sie Rasi i Pawciosss
bez obrazy ale to staje sie byc nudne.
po co dajesz użytkowników na sile??? Weź daj jakies nowe kandydatury ( dwóch to za malo) powróć do nich za 2-3 kolejki.
pozdrawiam
- ToMeK
- Juventino
Pierwszy post mowi o wszystkim...osoby z miejsc 2 i 3 przechodza do nastepnej ankiety.Osoba pierwsza pisze alfabet,a osoba ostatnia odpada.Nie jest to "dawanie uzytkownikow na sile", tylko takie sa zasady i tego nalezy sie trzymac.
- Marcin_FCJ
- Juventino
Nie pień się! Jakbyś nie zauważył to taki są poprostu zasady tej zabawy. 1 miejsce daje alfabet, 4 odpada 2- i 3 przechodzi dalej. Skoro wciąż Rasi i Pawcioos zostają w ankiecie to znaczy że chyba jednak ktoś chce zobaczyć ich alfabety :]
- Vincitore
- Juventino
Spoko dobre jest to że 2 i 3 osoba przechodzi dalej ale moim zdaniem powinna wchodzić tylko osoba która zajeła 2 miejsce bo jeżeli jest np :Pawciosss i Rasi i dostaną jakiekoś mocnego rywala(oczywiście bez obrazy dla Pawciosssa i Rasiego) , i jakiegoś kolesia co jest 5 dni na forum to wiadomo że zajmą drugie i trzecie miejsce ale ogólnie jest spoko. I oczywiście zgłaszam sie do którejś edycji
- kouba
- Qualità Juventino
Dzieki wszystkim ktorzy na mnie glosowali. Ja sam nawet nie zdazylem zaglosowac. Wolalem nie ogladac wynikow (bo ja sie nie zaglosuje to od razu sie nie ma pokazanych wynikow
) Postaram sie cos napisac. a kiedy? Bog to jeden wie :]