Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 21:41

kouba pisze:no no no, pewnie ten kouba to sie sam zglosil :) i pewnie sam chcial ;)
Wiem, ze nie prosiłeś się o bycie w ankiecie, ale po prostu zaczyna mi brakować pomysłu na następnych kandydatów. A że nikt sie nie zgłasza sam, to muszę co tydzień dwie osoby nowe typować. Zrozum mnie i wybacz. :wink:
Martin pisze:Mozecie podsumowac czyich alfabetow brakuje...
Z alfabetem zalegają:
swiergot
Dj Juventinho
Johnny 777
Ulisses
Medi
Alexa ( :wink: )
i Ty.

I need a girl that I can train.
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 22:12

Sarsik pisze:
kouba pisze:no no no, pewnie ten kouba to sie sam zglosil :) i pewnie sam chcial ;)
Wiem, ze nie prosiłeś się o bycie w ankiecie, ale po prostu zaczyna mi brakować pomysłu na następnych kandydatów. A że nikt sie nie zgłasza sam, to muszę co tydzień dwie osoby nowe typować. Zrozum mnie i wybacz. :wink:
No, ale zauważ, że dajesz komuś niepotrzebny kloc na głowę :wink: (jeśli ten ktoś wcale nie chce) :wink: może zrób tak, że zapytaj się czy ten ktoś chce :P
Pzdr

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 22:19

Machnes pisze:
No, ale zauważ, że dajesz komuś niepotrzebny kloc na głowę :wink: (jeśli ten ktoś wcale nie chce) :wink: może zrób tak, że zapytaj się czy ten ktoś chce :P
Pzdr
Jak ktoś nie che to może nie pisać alfabetu :). Przecież nikt nikogo nie przymusza:).
Widze że ostatnio wszyscy są abrdzo ,,punktualni":). A ja narzekałem że niedziela , tydzie po wygraniu ankiety , to za późno :lol:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 17:30

Ale ja nie jestem na nikogo zly, ani nikt mi zadnego kloca nie daje ;) Wiecej z zartow to napisalem i jesli wygram to MOZE jakis alfabet napisze :D :D Ale zadnej gwarancji :P

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 18:29

Dobra to ja tez cche wziac udzial :D

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 03:13

Martin pisze:
Johnny777 pisze:Dzięki wielkie! Też się postaram przed Świergotem zdążyć.... :wink:
Mi to coś ciężko idzie. Out of time. Ale mam nowy cel. Zdarzyć przed toba

Przed Świergotem zdążyłem ;) To takie nasze forumowe powiedzonko się już robi: "Zdążyć przed Świergotem" ;)
Ale Martin...czas na Twój nowy cel :D ja już napisałem :D
Mam nadzieję że nikt z nudów nie zaśnie ;)

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 09:43

Witam,wlasnie poczytalem troche tych alfabetow i musze przyznac ze pomysl ktory na poczatku wydawal mi sie kolejna glupia zabawa,typu "let`s make a quiz",jest bardzo dobry i ciekawy.W zwiazku z tym chcialbym sie zglosic 8)

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 13:30

No ,no ! Nareszcie jakiś alfabet ujrzał światło dziennne. Trochę to trwało ,ale przełamanie nastąpiło. No to ludziska do roboty - czas zdążyć przed Świergotem ;)

P.S. Który raz już jestem w tej ankiecie ?! Może jakieś specjalne uprawnienia :D

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 13:36

Johnny777 jestem pod wrażeniem. Alfabet na prawde świetny :!: jest wesoły, pełen zabawnych gagów i super się go czyta. Moim zdaniem jeden z najlepszych alfabetów jakie się ukazały do tej pory :) Teraz nic tylko czekać na kolejne. Jednak admini i modowie nie czują "bata" nad sobą i cośsię obijają :P :wink:

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 11:19

Wyniki ankiety:
1. kouba - 16 głosów
2. Rasi - 15 głosów
3. Pawciosss - 5 głosów
4. Juverulez! - 4 głosy

Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie kouba. Gratulacje.

Do następnej ankiety przechodzą znowu Rasi i Pawciosss ( to będzie ich ósma wspólna ankieta. Dajcie komuś z nich w końcu wygrać ). Skład uzupełnią Zdun i white_wolv, którzy sami się zgłosili.

UWAGA: Z powodu małej ilosci zgłoszeń, a coraz mniejszej mojej pomysłowości na nowe osoby w ankiecie, a także ze względu na opóźnienia dotyczące zamieszczania alfabetów, długość ankiety przedłużam do 2 tygodni.

Nowa ankieta:
Rasi
Pawciosss
Zdun
white_wolv

I need a girl that I can train.
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 11:32

ej daj jakiś nowych kadydatów.
juz 8 raz w ankiecie pojawiajają sie Rasi i Pawciosss
bez obrazy ale to staje sie byc nudne.
po co dajesz użytkowników na sile??? Weź daj jakies nowe kandydatury ( dwóch to za malo) powróć do nich za 2-3 kolejki.
pozdrawiam

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 11:44

Pierwszy post mowi o wszystkim...osoby z miejsc 2 i 3 przechodza do nastepnej ankiety.Osoba pierwsza pisze alfabet,a osoba ostatnia odpada.Nie jest to "dawanie uzytkownikow na sile", tylko takie sa zasady i tego nalezy sie trzymac.

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 11:46

Nie pień się! Jakbyś nie zauważył to taki są poprostu zasady tej zabawy. 1 miejsce daje alfabet, 4 odpada 2- i 3 przechodzi dalej. Skoro wciąż Rasi i Pawcioos zostają w ankiecie to znaczy że chyba jednak ktoś chce zobaczyć ich alfabety :]

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 11:52

Spoko dobre jest to że 2 i 3 osoba przechodzi dalej ale moim zdaniem powinna wchodzić tylko osoba która zajeła 2 miejsce bo jeżeli jest np :Pawciosss i Rasi i dostaną jakiekoś mocnego rywala(oczywiście bez obrazy dla Pawciosssa i Rasiego) , i jakiegoś kolesia co jest 5 dni na forum to wiadomo że zajmą drugie i trzecie miejsce ale ogólnie jest spoko. I oczywiście zgłaszam sie do którejś edycji

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 12:05

Dzieki wszystkim ktorzy na mnie glosowali. Ja sam nawet nie zdazylem zaglosowac. Wolalem nie ogladac wynikow (bo ja sie nie zaglosuje to od razu sie nie ma pokazanych wynikow ;) ) Postaram sie cos napisac. a kiedy? Bog to jeden wie :]

Zablokowany