Co ważniejsze-SCUDETTO czy Liga Mistrzów

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 20:18

kiedy zobaczyłem temat byłem pewny że to jeszcze jeden temat w którym wszystkie opinie będą jednostronne. Zdziwiłem się że jest bardzo wiele wypowiedzi typu: "uważam że najważniejsze dla Juve powinno być SCUDETTO". Według mnie o wiele ważniejsze jest CL ponieważ wtedy pokazalibyśmy że jesteśmy najlepsi w Europie. Kiedy zdobywamy Scudetto jesteśmy najlepsi "jedynie" we włoszech. Dlatego nie rozumiem wypowiedzi że pokazalibyśmy milanistom kto jest najlepszy, jeśli wygramy CL to pokażemy całej europie

Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 20:38

Cóż moim zdaniem nadeszła chyba pora by Juve wygrało Ligę Mistrzów.Scudetto zdobywaliśmy w ostatnich latach dosyc często a na triumf w LM czekamy już przeszło 8 lat.Ale trzeba się skupic na obu rozgrywkach bo może się zdażyć tak że w końcu zostaniemy z niczym :roll: Dlatego lepiej skupić się na każdym najblizszym meczu i zobaczyć co z tego wyniknie :D

pionka

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 00:14

Solaris pisze:Weź pionka sie nie chanbij cały czas sie czepioasz dla mnie puchar interkontynetnalny o niczym nie swiadczy :!:
A ja mam do Ciebie prośbę. Nie wcinaj się w rozmowe jeżeli nie bierzesz w niej udziału i nikt Cię o to nie prosi. Nie masz pojęcia o czym ja piszę i o co mi chodzi ale widząc nad moim avatarem kolory czerowny i czarny musisz się popisać swoją "elokwencją". Pokazujesz w ten sposób swoją niewiedzę i nieumiejętność rozumienia tekstu pisanego. Dziękuje.

Wasze marzenia naszą rzeczywistością.
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 00:29

pionka pisze:
Solaris pisze:Weź pionka sie nie chanbij cały czas sie czepioasz dla mnie puchar interkontynetnalny o niczym nie swiadczy :!:
A ja mam do Ciebie prośbę. Nie wcinaj się w rozmowe jeżeli nie bierzesz w niej udziału i nikt Cię o to nie prosi. Nie masz pojęcia o czym ja piszę i o co mi chodzi ale widząc nad moim avatarem kolory czerowny i czarny musisz się popisać swoją "elokwencją". Pokazujesz w ten sposób swoją niewiedzę i nieumiejętność rozumienia tekstu pisanego. Dziękuje.
prosze wyjasniac sobie takie sprawy na privach.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Vale Rossi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 11:31

Wydaje mi się że oba trofea są bardzo ważne, ale gdyby grając na najwyższych obrotach w lidze mistrzów, a na tych mniejszych w serie a, Juve lepiej by na tym wyszło. Jednak najlepsza drużyna -taka jaką jest Juve :-D powinna grać w obydwóch rozgrywkach jak najlepeij potrafii.

Forza Juve y Valentino
matihooligan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 11:41

Powinni wygrac wszystko a nie se wybierac. Juventus stać na to. Szkoda troche pucharu gdyż mają ich 9 a 10 by wygladało dużo lepiej...:):):):)

Obrazek
JUVEmen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2004, 19:28

moim zdaniem oba puchary są tak samo ważne :!: :!: :!: jednak tylko wygrywając puchar włoch jesteśmy najlepsi we włoszech a wygrywając puchar ligi mistrzów jesteśmy najlepsi w europie uważam że najlepiej jest wygrać oba puchary :D :D :D :D :D :D

Juve i tylko JUVE!!!!!!
=bartol=

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 00:41

juve napewno stac na oba puchary i powinni zawsze walczyc o najwyzsze laury, ale jak juz ktos tak postawil pytanie to napisze ze wazniejsza jest liga mistrzow. puchar owszem to sa prawdziwie wielkie emocje...szczegolnie dla kibicow z turynu takich z dziada, pradziada...ale jak wygramy lige mistrzow bedzie mowila o nas cala europa :lol:

-=SoPeL=-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 16:42

Oba puchary są bardzo ważne. Tu i tu jest konkurencja Milanu :evil: najlepiej byłoby gdyby Nasi zwyciężyli tu i tu :wink: jednak jeżeli chodzi o wybranie jednego, to osobiście wole Lige Mistrzów, gdyż Mamy 27 razy Scudetto, a Lige Mistrzów wygraliśmy tylko 2 razy :( jak patrzeć na trofea... Milanu<niestety>... :evil: on wygrał więcej razy LM, więc pora pokazać że i Nas na to STAĆ!!! Może sie myle bo jestem nowicjuszem, ale jednak wielu uważa LM za ważniejszą niż Mistrzostwo... jednak sam sądze że Nasi zgarną w tym sezonie i LM i 28 Scudetto :!: :!: :!:

Cuchnie kelnerami.... oni są chyba wszędzie...
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 17:12

jeślibyśmy wywalczyli scudetto to "eksperom" i kibicom innych drużyn by to wiele nie mówiło: dla nich liga włoska to catenaccio powiązane z plątaniną i układami i nic dziwnego że Juventus znowu by wygrał. W końcu jest tam wiele słabych drużyn a europejski poziom prezentują 3-4 drużyny. Natomiast gdybyśmy wygrali LM to wększe wrażenie zdobył by Juventus na arenie piłkarskiej. Pod tym względem Champions League wyprzedza Scudetto.
Natomiast gdyby wziąć pod uwagę ilość meczy w LM a ilość w LW to możemy wysunąc jeden wniosek: w Serie A trzeba prezentowac cały czas równie wysoką formę. Dlatego 51 do 49 procent wygrywa u mnie LM, bo tam wygraliśmy tylko 2 razy a powinno być 2 razy więcej :D

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 22:41

Wydaje mi się że CL, ponieważ to jest jakby zaszczyt zostac najlapszą drużyną w Europie! Po za tym rozgrywki te są nieco ciekawsze ponieważ grają najlepsze kluby i praktycznie same gwiazdy :wink: Przydało by się zdobyc w tym roku CL bylo by to ukoronowanie ostatnich 4 lat w ktorych Juve nie zwalnia tempa i ciągle zachwyca swą grą

SonGopik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 00:41

Moim zdaniem puchar ligi mistrzow to wazniejsze trofeum. Glownie dlatego, ze miedzynarodowe. Pozatym scudetto mamy duzo, w przeciwienstwie do pucharow CL.

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 06:57

wg mnie wazniejsza (przynajmniej na dizen dzisiejszy) jes liga mistrzow bo w koncu LM wygralismy tylko 2 razy a po drogie wygra Lige Mistrzow to byc najlepsza druzynie w Europie, moze wreszcie nedved bylby zadowolony

ENBEA
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 09:50

enbea pisze:wg mnie wazniejsza (przynajmniej na dizen dzisiejszy) jes liga mistrzow bo w koncu LM wygralismy tylko 2 razy a po drogie wygra Lige Mistrzow to byc najlepsza druzynie w Europie, moze wreszcie nedved bylby zadowolony
I z czystym sumieniem mogłby zakonczyc kariere. Moze jeszcze w ostatnim sezonie moglby na luzie cos dla nas wywalczyc.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2005, 16:47

pionka pisze:
_Jah pisze:
FanJuventusu pisze:Bo potem otwiera nam sie szansa o gre O Puchar INTERKONTYNENTALNY i Po jego zdobyciu jestesm najlepsiejsza druzyna W Europiei Ameryce Polodniowej :wink:
Racja, wyrządzimy przy okazji uprzejmość Europie, do której owy puchar wróci. W końcu jak nie my, to kto to zrobi? ;).
Po pierwsze: puchar wrócił do Europy 12 grudnia kiedy to wygrało go FC Porto.
Po drugie: Puchar Interkontynetalny w tym roku był rozgrywany po raz ostatni a teraz zorganizowane będą klubowe mistrzostwa świata, w których udział wezmą najlepsze drużyny z wszystkich kontynentów a drużyny z Europy i Ameryki południowej będą rozstawione i zaczną turniej od półfinału :)
Dziękuje za pouczenie, ogromna gafa z mojej strony :wink:. Chciałem jedynie tak niewinnie wspomnieć o waszym pechu, z przed roku :wink:. Nie wyszło mi, przepraszam Ciebie i wszystkie czerwono-czarne avatary :wink:.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
ODPOWIEDZ