Co ważniejsze-SCUDETTO czy Liga Mistrzów
- Szilgu
- Juventino
kiedy zobaczyłem temat byłem pewny że to jeszcze jeden temat w którym wszystkie opinie będą jednostronne. Zdziwiłem się że jest bardzo wiele wypowiedzi typu: "uważam że najważniejsze dla Juve powinno być SCUDETTO". Według mnie o wiele ważniejsze jest CL ponieważ wtedy pokazalibyśmy że jesteśmy najlepsi w Europie. Kiedy zdobywamy Scudetto jesteśmy najlepsi "jedynie" we włoszech. Dlatego nie rozumiem wypowiedzi że pokazalibyśmy milanistom kto jest najlepszy, jeśli wygramy CL to pokażemy całej europie
- Boss
- Juventino
Cóż moim zdaniem nadeszła chyba pora by Juve wygrało Ligę Mistrzów.Scudetto zdobywaliśmy w ostatnich latach dosyc często a na triumf w LM czekamy już przeszło 8 lat.Ale trzeba się skupic na obu rozgrywkach bo może się zdażyć tak że w końcu zostaniemy z niczym :roll: Dlatego lepiej skupić się na każdym najblizszym meczu i zobaczyć co z tego wyniknie 

- pionka
- Milanista
A ja mam do Ciebie prośbę. Nie wcinaj się w rozmowe jeżeli nie bierzesz w niej udziału i nikt Cię o to nie prosi. Nie masz pojęcia o czym ja piszę i o co mi chodzi ale widząc nad moim avatarem kolory czerowny i czarny musisz się popisać swoją "elokwencją". Pokazujesz w ten sposób swoją niewiedzę i nieumiejętność rozumienia tekstu pisanego. Dziękuje.Solaris pisze:Weź pionka sie nie chanbij cały czas sie czepioasz dla mnie puchar interkontynetnalny o niczym nie swiadczy :!:
Wasze marzenia są naszą rzeczywistością.
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
- Martin
- Juventino
prosze wyjasniac sobie takie sprawy na privach.pionka pisze:A ja mam do Ciebie prośbę. Nie wcinaj się w rozmowe jeżeli nie bierzesz w niej udziału i nikt Cię o to nie prosi. Nie masz pojęcia o czym ja piszę i o co mi chodzi ale widząc nad moim avatarem kolory czerowny i czarny musisz się popisać swoją "elokwencją". Pokazujesz w ten sposób swoją niewiedzę i nieumiejętność rozumienia tekstu pisanego. Dziękuje.Solaris pisze:Weź pionka sie nie chanbij cały czas sie czepioasz dla mnie puchar interkontynetnalny o niczym nie swiadczy :!:
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Vale Rossi
- Juventino
Wydaje mi się że oba trofea są bardzo ważne, ale gdyby grając na najwyższych obrotach w lidze mistrzów, a na tych mniejszych w serie a, Juve lepiej by na tym wyszło. Jednak najlepsza drużyna -taka jaką jest Juve :-D powinna grać w obydwóch rozgrywkach jak najlepeij potrafii.
Forza Juve y Valentino
- matihooligan
- Juventino
Powinni wygrac wszystko a nie se wybierac. Juventus stać na to. Szkoda troche pucharu gdyż mają ich 9 a 10 by wygladało dużo lepiej...
:):):)

- JUVEmen
- Juventino
moim zdaniem oba puchary są tak samo ważne :!: :!: :!: jednak tylko wygrywając puchar włoch jesteśmy najlepsi we włoszech a wygrywając puchar ligi mistrzów jesteśmy najlepsi w europie uważam że najlepiej jest wygrać oba puchary

Juve i tylko JUVE!!!!!!
- =bartol=
- Juventino
juve napewno stac na oba puchary i powinni zawsze walczyc o najwyzsze laury, ale jak juz ktos tak postawil pytanie to napisze ze wazniejsza jest liga mistrzow. puchar owszem to sa prawdziwie wielkie emocje...szczegolnie dla kibicow z turynu takich z dziada, pradziada...ale jak wygramy lige mistrzow bedzie mowila o nas cala europa :lol:
- -=SoPeL=-
- Juventino
Oba puchary są bardzo ważne. Tu i tu jest konkurencja Milanu :evil: najlepiej byłoby gdyby Nasi zwyciężyli tu i tu
jednak jeżeli chodzi o wybranie jednego, to osobiście wole Lige Mistrzów, gdyż Mamy 27 razy Scudetto, a Lige Mistrzów wygraliśmy tylko 2 razy
jak patrzeć na trofea... Milanu<niestety>... :evil: on wygrał więcej razy LM, więc pora pokazać że i Nas na to STAĆ!!! Może sie myle bo jestem nowicjuszem, ale jednak wielu uważa LM za ważniejszą niż Mistrzostwo... jednak sam sądze że Nasi zgarną w tym sezonie i LM i 28 Scudetto :!: :!: :!:

Cuchnie kelnerami.... oni są chyba wszędzie...
- pan Zambrotta
- Juventino
jeślibyśmy wywalczyli scudetto to "eksperom" i kibicom innych drużyn by to wiele nie mówiło: dla nich liga włoska to catenaccio powiązane z plątaniną i układami i nic dziwnego że Juventus znowu by wygrał. W końcu jest tam wiele słabych drużyn a europejski poziom prezentują 3-4 drużyny. Natomiast gdybyśmy wygrali LM to wększe wrażenie zdobył by Juventus na arenie piłkarskiej. Pod tym względem Champions League wyprzedza Scudetto.
Natomiast gdyby wziąć pod uwagę ilość meczy w LM a ilość w LW to możemy wysunąc jeden wniosek: w Serie A trzeba prezentowac cały czas równie wysoką formę. Dlatego 51 do 49 procent wygrywa u mnie LM, bo tam wygraliśmy tylko 2 razy a powinno być 2 razy więcej
Natomiast gdyby wziąć pod uwagę ilość meczy w LM a ilość w LW to możemy wysunąc jeden wniosek: w Serie A trzeba prezentowac cały czas równie wysoką formę. Dlatego 51 do 49 procent wygrywa u mnie LM, bo tam wygraliśmy tylko 2 razy a powinno być 2 razy więcej

- P!otr
- Juventino
Wydaje mi się że CL, ponieważ to jest jakby zaszczyt zostac najlapszą drużyną w Europie! Po za tym rozgrywki te są nieco ciekawsze ponieważ grają najlepsze kluby i praktycznie same gwiazdy
Przydało by się zdobyc w tym roku CL bylo by to ukoronowanie ostatnich 4 lat w ktorych Juve nie zwalnia tempa i ciągle zachwyca swą grą
- enbea
- Juventino
wg mnie wazniejsza (przynajmniej na dizen dzisiejszy) jes liga mistrzow bo w koncu LM wygralismy tylko 2 razy a po drogie wygra Lige Mistrzow to byc najlepsza druzynie w Europie, moze wreszcie nedved bylby zadowolony
ENBEA
- Martin
- Juventino
I z czystym sumieniem mogłby zakonczyc kariere. Moze jeszcze w ostatnim sezonie moglby na luzie cos dla nas wywalczyc.enbea pisze:wg mnie wazniejsza (przynajmniej na dizen dzisiejszy) jes liga mistrzow bo w koncu LM wygralismy tylko 2 razy a po drogie wygra Lige Mistrzow to byc najlepsza druzynie w Europie, moze wreszcie nedved bylby zadowolony
Log in: 15.12.1997
- _Jah
- Juventino
Dziękuje za pouczenie, ogromna gafa z mojej stronypionka pisze:Po pierwsze: puchar wrócił do Europy 12 grudnia kiedy to wygrało go FC Porto._Jah pisze:Racja, wyrządzimy przy okazji uprzejmość Europie, do której owy puchar wróci. W końcu jak nie my, to kto to zrobi?FanJuventusu pisze:Bo potem otwiera nam sie szansa o gre O Puchar INTERKONTYNENTALNY i Po jego zdobyciu jestesm najlepsiejsza druzyna W Europiei Ameryce Polodniowej.
Po drugie: Puchar Interkontynetalny w tym roku był rozgrywany po raz ostatni a teraz zorganizowane będą klubowe mistrzostwa świata, w których udział wezmą najlepsze drużyny z wszystkich kontynentów a drużyny z Europy i Ameryki południowej będą rozstawione i zaczną turniej od półfinału
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!