Drużyna roku UEFA
- Boss
- Juventino
Zobacz sobie bramke Nistelrooya w meczu z Niemcami
Od Niestelrooya nie wymagają cyrkowej techniki ale użytkowej 8) Manchaster ma taką taktyke że partnerzy dogrywają piłkę Nistelrooyowi i tyle, a on świetnie wykańcza akcje Technika strzału świetna, umiejętność gubienia defensorów też świetna, wyjście do podania w odpowiednim momencie znakomite
A że strzela gole słabym zespołom? A Ibrahimovic komu je strzela :twisted: W champions League nie strzelił go la jeszcze nikomu ( nawet Maccabi), na tle obrońców Milanu wypadł blado :evil: Jestem fanem Juve ale przesadą jest robienie teraz z ibrahimovicia boga 8) Jest młody ,musi sie jeszcze wiele uczyć by byc naprawde wielki,techniki strzału i zimnej krwi pod bramką to może sie uczyc od Holendra ( kto przestrzelił karnego przez którego Szwedzi odpadli z Euro). Ibrahimovic musi jeszcze okrzepnąć, grać tak by jego indywidualne popisy były pozyteczne dla drużyny a nie były sztuką dla sztuki 8)

- El Nino
- Juventino
Buffon-Miguel-Zambrotta-Carvalho-Campbell-Ronaldo-Gerrard-Nedved-Ibrahimovic :-D -Morientes
Wydaje mi się nie sprawiedliwe dawać trzech stoperów milanu (stam,nesta,maldini) i ani jednego Juve. Przecież np. Thuram jest lepszy od Stama.
Wydaje mi się też że Gallas nie powinien znaleść się w nominowanych.
Wydaje mi się nie sprawiedliwe dawać trzech stoperów milanu (stam,nesta,maldini) i ani jednego Juve. Przecież np. Thuram jest lepszy od Stama.
Wydaje mi się też że Gallas nie powinien znaleść się w nominowanych.
- P!otr
- Juventino
moja 11 to
buffon(najlepszy bramkarza ostatnich miesiecy)
zambrotta(nic dodac nic ujac w tym sezonie)
terry(dusza chelsea)
carvalho(niebylo lepszego kandydata na to stanowsiko)
migeul(robi swoje 0 zastrzezen)
nedved(nadal potrafi wygrac mecz w pojeynke)
gerrard(bez komentarza dla jego gry)
giuly(mały wielki człowiek)
ronaldinho(potrafi z piłka zrobic wszystko na pełnej szybkosci)
baros(król euro 2004)
morientes(gdyby nie on Monaco nie było by w finale CL)
buffon(najlepszy bramkarza ostatnich miesiecy)
zambrotta(nic dodac nic ujac w tym sezonie)
terry(dusza chelsea)
carvalho(niebylo lepszego kandydata na to stanowsiko)
migeul(robi swoje 0 zastrzezen)
nedved(nadal potrafi wygrac mecz w pojeynke)
gerrard(bez komentarza dla jego gry)
giuly(mały wielki człowiek)
ronaldinho(potrafi z piłka zrobic wszystko na pełnej szybkosci)
baros(król euro 2004)
morientes(gdyby nie on Monaco nie było by w finale CL)
- Jamal_TH
- Juventino
Drogi ,,40-letni'' AC Michale.... co to znaczy sfLustrowany ?? :lol: :lol:ACMichał pisze:Rozumiem że jesteś 10 letnim sflustrowanym czytelnikiem Bravo sport
Może Sheva uczy takich słów w AC :lol:
Nieładnie.... Tyle lat i nie potrafi słowa użyć ((-;
Co do tematu to zagłosowałem tylko na Buffona, staram się być obiektywny... Buffon na pewno wygra.A co do reszty załogi Juve, to myślę, że Zambrotta ma wielkie szanse...pzdr
Go hard, or go home.
- Gieri
- Milanista
jamal - niech se gosciu ma 40 lat ale do Shevy sie nie przypiepszaj, bo napewno nie jest ci milo jak ktos wyzywa twoj "Juventusik"
- Luiza
- Juventino
Neutralnie :twisted: pisze ze tez nie wiem co to znaczy sflustrowany ale obiektywnie sie domyslam ze chodzilo o wyraz "sfrustrowany".
Proponuje zajrzec do słowników drodzy Panowie
.......
Proponuje zajrzec do słowników drodzy Panowie
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2005, 15:58 przez Luiza, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie to surfing wiec nie boj sie fal.......wstawaj!
- IGI
- Juventino
omg, zeby Ci Jamal nawet nie pokazal gdzie zrobiles blad... Ale zrobil to, a Ty nie potrafiles sie poprawic :? A co do jedenastki zaglosowalem na trzech graczy Juve (Gigi, Zambro i Pavel) :> Ale niech mi tutaj nikt nie pisze ze za kilka lat Zlatan nawet w 50% nie bedzie porownywalny z rvnACMichał pisze:Proponuje Jamal czasami zajrzeć do słownika wyrazów bliskoznacznych albo poprawnej Polszczyzny ewentualnie więcej czytać.........to nie boli!!!

- Boss
- Juventino
Dokładnie Zlatan kreuje a RVN wykańcza. A ja nie pisałem że Zlatan nie dorówna mu za pare lat, tylko że teraz Ibrahimovic może się uczyć od Holendra spokoju i umiejętności wykańczania sytuacji. Bo wiele był w tym sezonie meczów że pudłował seryjnie w 100% sytuacjach. Zlatan ma wielki potencjał i w przyszłości może być wielkim zawodnikiem, ale na dzień dzisiejszy jest od niego kilku lepszych napastników 8)