Drużyna roku UEFA

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 11:35

Zobacz sobie bramke Nistelrooya w meczu z Niemcami :D Od Niestelrooya nie wymagają cyrkowej techniki ale użytkowej 8) Manchaster ma taką taktyke że partnerzy dogrywają piłkę Nistelrooyowi i tyle, a on świetnie wykańcza akcje Technika strzału świetna, umiejętność gubienia defensorów też świetna, wyjście do podania w odpowiednim momencie znakomite :D A że strzela gole słabym zespołom? A Ibrahimovic komu je strzela :twisted: W champions League nie strzelił go la jeszcze nikomu ( nawet Maccabi), na tle obrońców Milanu wypadł blado :evil: Jestem fanem Juve ale przesadą jest robienie teraz z ibrahimovicia boga 8) Jest młody ,musi sie jeszcze wiele uczyć by byc naprawde wielki,techniki strzału i zimnej krwi pod bramką to może sie uczyc od Holendra ( kto przestrzelił karnego przez którego Szwedzi odpadli z Euro). Ibrahimovic musi jeszcze okrzepnąć, grać tak by jego indywidualne popisy były pozyteczne dla drużyny a nie były sztuką dla sztuki 8)

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 16:38

Buffon-Miguel-Zambrotta-Carvalho-Campbell-Ronaldo-Gerrard-Nedved-Ibrahimovic :-D -Morientes

Wydaje mi się nie sprawiedliwe dawać trzech stoperów milanu (stam,nesta,maldini) i ani jednego Juve. Przecież np. Thuram jest lepszy od Stama.

Wydaje mi się też że Gallas nie powinien znaleść się w nominowanych.

P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 23:17

moja 11 to
buffon(najlepszy bramkarza ostatnich miesiecy)
zambrotta(nic dodac nic ujac w tym sezonie)
terry(dusza chelsea)
carvalho(niebylo lepszego kandydata na to stanowsiko)
migeul(robi swoje 0 zastrzezen)
nedved(nadal potrafi wygrac mecz w pojeynke)
gerrard(bez komentarza dla jego gry)
giuly(mały wielki człowiek)
ronaldinho(potrafi z piłka zrobic wszystko na pełnej szybkosci)
baros(król euro 2004)
morientes(gdyby nie on Monaco nie było by w finale CL)

Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 00:31

ACMichał pisze:Rozumiem że jesteś 10 letnim sflustrowanym czytelnikiem Bravo sport
Drogi ,,40-letni'' AC Michale.... co to znaczy sfLustrowany ?? :lol: :lol:
Może Sheva uczy takich słów w AC :lol:
Nieładnie.... Tyle lat i nie potrafi słowa użyć ((-;

Co do tematu to zagłosowałem tylko na Buffona, staram się być obiektywny... Buffon na pewno wygra.A co do reszty załogi Juve, to myślę, że Zambrotta ma wielkie szanse...pzdr

Go hard, or go home.
ACMichał

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 14:59

Proponuje Jamal czasami zajrzeć do słownika wyrazów bliskoznacznych albo poprawnej Polszczyzny ewentualnie więcej czytać.........to nie boli!!!

Gieri

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 15:22

jamal - niech se gosciu ma 40 lat ale do Shevy sie nie przypiepszaj, bo napewno nie jest ci milo jak ktos wyzywa twoj "Juventusik"

Luiza

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 15:28

Neutralnie :twisted: pisze ze tez nie wiem co to znaczy sflustrowany ale obiektywnie sie domyslam ze chodzilo o wyraz "sfrustrowany".

Proponuje zajrzec do słowników drodzy Panowie :wink: .......
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2005, 15:58 przez Luiza, łącznie zmieniany 1 raz.

Życie to surfing wiec nie boj sie fal.......wstawaj!
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 15:46

ACMichał pisze:Proponuje Jamal czasami zajrzeć do słownika wyrazów bliskoznacznych albo poprawnej Polszczyzny ewentualnie więcej czytać.........to nie boli!!!
omg, zeby Ci Jamal nawet nie pokazal gdzie zrobiles blad... Ale zrobil to, a Ty nie potrafiles sie poprawic :? A co do jedenastki zaglosowalem na trzech graczy Juve (Gigi, Zambro i Pavel) :> Ale niech mi tutaj nikt nie pisze ze za kilka lat Zlatan nawet w 50% nie bedzie porownywalny z rvn :/ Zobaczymy... Obydwaj wybili sie z ligi holenderskiej, do dobrych klubow. A w ogole to inny typ napastniQw - Zlatan kreuje, Ruud wykancza.

Obrazek
Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 16:29

Dokładnie Zlatan kreuje a RVN wykańcza. A ja nie pisałem że Zlatan nie dorówna mu za pare lat, tylko że teraz Ibrahimovic może się uczyć od Holendra spokoju i umiejętności wykańczania sytuacji. Bo wiele był w tym sezonie meczów że pudłował seryjnie w 100% sytuacjach. Zlatan ma wielki potencjał i w przyszłości może być wielkim zawodnikiem, ale na dzień dzisiejszy jest od niego kilku lepszych napastników 8)

Pagi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2005, 11:48

Pięęęnie!! Taką 11 to ja bym chciał w JUVE!!!! :-D Zapraszam do głosoawania ! ?Ja jush zagłosowałem.... Nic nie mówię ale piłkarzą Juventusu będzie ciężko No chcyba że bramkarz...

ODPOWIEDZ