DEL PIERO - wedlug mnie powienien odejsc...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
spyder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 17:22

Ja nie podzielam opini wielu z Was. Alex to nie tylko symbol, jest to takze dobry pilkarz. Co prawda nie posiada juz takiej szybkosci, ale nadal potrafi pomoc druzynie w najciezszych momentach. Przypomina mi sie mecz z realem, kiedy oszukal Salgado, Heulgere, a nastepnie wpakowal pilke do bramki tuz przy slupku. Gdyby nie jego gol to nie wiadomo jak by sie potoczyly losy tego meczu. Nie mozemy zapominac o jego umiejetnosciach. Ja na pewno nie zapomne. Wierze w niego i dziekuje mu za wszystko, za co co zrobil i zrobi dla Juve.

kurdt

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 18:18

Ok Del Piero jest symbolem Juventusu, należy sie mu szacunek itd. itp., ale to nie ma znaczenia na boisku podczas meczu. Nie jestem za tym żeby odchodził z Juve, ale w tej dyspozycji nie powinien mieć miejsca w pierwszym składzie. Z Milanem zagrał wprost beznadziejnie, a najgorsze jest to, że takie mecze zdarzają mu się ostatnio coraz częściej...

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 13:56

moze del piero nie jest w najwyzszej formie ale nmie wyobrazam sobie juve bez niego przeciez jak kogos na ulicy spytasz z jakim zawodnikiem kojarzy ci sie juve to 3/4 z nich odpowie ze alex i mam nadzieje ze alex zostanie w juve do konca kariery

ENBEA
stazzorZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 14:07

enbea pisze:moze del piero nie jest w najwyzszej formie ale nmie wyobrazam sobie juve bez niego przeciez jak kogos na ulicy spytasz z jakim zawodnikiem kojarzy ci sie juve to 3/4 z nich odpowie ze alex i mam nadzieje ze alex zostanie w juve do konca kariery
a raul z realem. i co z tego? forma a nie tradycja sie powinna liczyc, choc fakt faktem ze trudno sobie wyobrazic juve bez alexa. bedzie grał i tak wiec nie ma problemu

Obrazek
enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 14:16

stazzorZ pisze:
enbea pisze:moze del piero nie jest w najwyzszej formie ale nmie wyobrazam sobie juve bez niego przeciez jak kogos na ulicy spytasz z jakim zawodnikiem kojarzy ci sie juve to 3/4 z nich odpowie ze alex i mam nadzieje ze alex zostanie w juve do konca kariery
a raul z realem. i co z tego? forma a nie tradycja sie powinna liczyc, choc fakt faktem ze trudno sobie wyobrazic juve bez alexa. bedzie grał i tak wiec nie ma problemu
czyli z towjej wypowiedzi wyniak ze alex jest nam nie potrzebny? myslisz ze ma gorsza forme to od razu wywalic go i zapomniec ze byl ktos taki jak del piero? bo skoro napisales: a raul z realem. i co z tego? forma a nie tradycja sie powinna liczyc to tak wlasnie z tego wynika

ENBEA
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 14:24

A ja uwazam ze DP powinien najpierw zaleczyc wszystkie swoje urazy, Capello nie powinien go wystawiac zaraz po powrocie z rehabilitacji. Mysle ze DP moglby wchdozic pod koniec meczu na zmecoznego przeciwnika ze swoja obecna forma. Niestety to ze jest symbolem Juve nie wystarczy do strzelenia bramki.
pozdr

stazzorZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 14:29

enbea pisze:
stazzorZ pisze:
czyli z towjej wypowiedzi wyniak ze alex jest nam nie potrzebny? myslisz ze ma gorsza forme to od razu wywalic go i zapomniec ze byl ktos taki jak del piero? bo skoro napisales: a raul z realem. i co z tego? forma a nie tradycja sie powinna liczyc to tak wlasnie z tego wynika
hehheh i to jest własnie ten problem. jestem pewien ze gdybym nie był kibicem juve to bym twierdził ze del piero sie skonczył grac nie powinien i w ogole co jeszcze robi w juve. jednak jestem kibicem juve del piero był moim pierwszym idolem, mam jego koszulke ktora jest juz na mnie ze 3razy za mala, dorastalem wraz z jego kariera i ogolnie rzecz biorac jestem do niego szczególnie przywiazany i na zawsze tak pozostanie wiec jak moglbym powiedziec "del piero odejdz, del piero nie graj" ? to moge powiedziec najwyzej o raulu

Obrazek
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 14:52

moim zdaniem alex powinien jeszcze pograc ze 2 sezony :wink: w tym sezonie moze wkoncu wygramy lige mistrzow i scudetto :wink: . o to drugie jestem pewny :wink: . najlepiej jekby zakanczyl kariere z wielkimi osiegniciami :wink: :ball:

Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 15:18

Dla mnie Alex powinien jeszcze grać w Juve tylko niech zaleczy wszystkie urazy i trzeba pozwolic dojśc mu do formy, a nie że jest puszczany od początku meczu zaraz po kontuzji i nie ma szans wytrzymać całego meczu. Alex jest w stanie grać na wysokim poziomie jeszcze z jakies 2 sezony, tylko musi być całkowicie zdrowy i rozsądnie wprowadzany do zespołu po rehabilitacji. Del Piero jest jeszcze wstanie strzelic kilka ważnych bramek dla Juve :D

Pershing

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 16:01

Moge Was zapewnic, Alex zakonczy u nas kariere piłkarska, moze potem w wieku 35lat wroci do Padovy. Jakby czasem odszedł, mozliwe ze bym sie solidnie napił %%%, jak Zidane odchodził, powiedzialem tylko "szkoda". Jedyny problem to taki kto zagra w ataku, ale to problem tylko i wylacznie Fabio(czyzby :?: )

norbert

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 09:22

juz raz sie na ten temat wypowiedziałem i zrobie to ponownie jezeli ktos uwaza ze Alex powinien opuscic juventus to chyba tak naprawde nie jest prawdziwym fanem juve a jezeli tak jest to niewiem co taki frendzel szuka na tej stronie Del piero jest juz teraz legendom juve i jezeli ktos choc troche sie interesuje turynskim klubem powinen to wiedziec. on kocha juve i jestem przekonany ze on sam nigdy go nieopusci ani równiez zarzad klubu go nigdzie nie sprzeda.

Ole(k)Juve!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2005, 13:16

no nie- juve bez del piero to nie byloby to samo
dla autora tematu i innych hemoroidow, ktorzy nazywaja go drewnem czy cos w tym stylu :
nie zamienicie go na ambitniejszego- sam capello mowi ze nikt nie pzryklada sie do treningow tak jak on
on zrobilby wszystko zeby wrocic do formy i strzelac bramki jak na zawolanie
odwalcie sie od niego

Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
ARM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2005, 14:29

no nie no wkurzaja mnie juz takie glupie gadanie ze powinien odejsc Del Piero bo gra beznadziejnie
Po pierwsze beznadziejnie jak dla mnie gra trezeguet jest mniej pozyteczny przez caly sezon, tak bo ma kontuzje ale Alessandro tez mial ciagle jakies urazy i czesto nie mogl trenowac dluzszy czas jak nalezy i taka jest tez opinia i zadanie Capello.
Po drugie chyba panuje jakas dziwna choroba wsrod kibicow Juve ze sa tacy ktorzy kochaja DP a sa tacy ktorzy na niego najezdzaja bo nie sa do niego przywiazani i sa przeciwko jemu tylko dlatego ze uslysza od paru osob czy w mediach ze wszystko to wina DP i takie ich juz pozaotaje swiete zdanie i...
... i po trzecie nie wiem czy ktos sobie nie robi glupiego kawalu robiac takie tematy bo jak dla mnie sa one juz po prostu smieszne
A jako puente radze Wam zapamietac takie stwierdzenie: CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE SAMI NIE WIECIE CO POSIADACIE!!!!!!!!

Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2005, 15:29

Wiec do autora--> drogi AdamJanie nie jestes oryginalny bo wiele razy ten temat byl juz poruszany i jak wiemy glosy sa podzielone!! Nie widze sensu kolejny raz tego poruszac bo dobrze wiedziales jaki bedzie tego skutek!

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2005, 15:30

Wiec do autora--> drogi AdamJanie nie jestes oryginalny bo wiele razy ten temat byl juz poruszany i jak wiemy glosy sa podzielone!! Nie widze sensu kolejny raz tego poruszac bo dobrze wiedziales jaki bedzie tego skutek!

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
Zablokowany