Q pamięci MAGIKA
- kurdt
- Juventino
No to gratuluje znajomych, może ich zmień bo, zniszcza do konca Twoją psychike...leniup pisze: Dokładnie BVB. Co za muzyka normalnie. Ja tez wole metal od tego, no ale oczywiście najlepszy jest KAZIK&KULT. Ale z hip-hopowcami nie pogada. Wszyscy hiphopowcy których znam to zule, gdzieś łażący po nocy, ćpający i naokrągło chleją. Nie pogada z nimi bo co 2 słowo to przekleństwo i zawsze mają racje(tak im sie zdaje). A jak słysze wypowiedzi HH to mi się rzygać chce. Nie wiem jaki oni maja iloraz inteligencji, chyba mniejszy odm zera. A teksty piosenek hh to też kicz, jak dla mnie.
Oczywiście nie wszyscy hh są tacy, przepraszam jeśli kogoś uraziłem źle sie wypowiadając o hh, każdy moze słuchać tego co chce i nikt mu tego nie zabroni. Ja tylko wyraźiłem opinie na temat moich znajomych hh i to ze ta muzyka mi sie nie podoba.
A te zdanie to jest bardzo inteligentne, może jakiś mały argumencik? Bo w sumie to można pisać w sposob: to jest głupie, to jest kicz, ale to troche dziecinne. W ogóle Twoja wypowiedź jest strasznie inteligentna, wszyscy hh powinni się od Ciebie uczyć...leniup pisze: A teksty piosenek hh to też kicz, jak dla mnie.
- Reggie
- Juventino
Dzięki za szacunek 8)Lucid_Dreamer pisze:Ej ej ej po pierwsze to temat o hh juz jest wiec tam sobie gadajcie na temat muzyki. Tu mowimy o magiku, po drugie to niedawno sie przyczepilem do juve the best ze napisal o metalach BRUDY a teraz robicie to samo w stosunku do hh'owców, a potem płaczecie, że brak szacunku otrzymujecie.
(rym)
BIG LOOL, nie najeżdzajcie na hip-hopowców, ale na hip-hop (jako na muzyke), bo to już jest przegięcie, takie obrazanie ludzi za poglądy.
Magik robił dobrą muzyke, a wy tu robicie wały na forum.
JEstem metalem, ale nie można być takim zadufanym w sobie.
A do reszty która hip-hopu nie trawi: Jeśli naprawdę nie znosicie tej muzyki, to zamiast słuchać, chociaż poczytajcie teksty Magika.
Jeśli popełnił samobójstwo, to widocznie miał powód, wątpie żeby to było z powodu ćpania.
Nie wypowiadajcie się o czymś czego nie znacie
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Juve The Best
- Juventino
Ja słyszałem że miał problemy z wojem. I przezto jakieś zaburzenia z psychą właśnie.

- leniup
- Redaktor
Właśnie tych znajomych unikam.kurdt pisze:No to gratuluje znajomych, może ich zmień bo, zniszcza do konca Twoją psychike...
Słuchaj ja wyraziłem tylko moje zdanie że nie lubie hh i tyle rozumiesz!! To jest wyłacznie moje zdanie i moge tak mysleć. I mnie nie odbrażaj, skończymy tą dyskusje bo to ma byc temat o Magiku. Ty lubisz hh a ja nie i END.kurdt pisze:A te zdanie to jest bardzo inteligentne, może jakiś mały argumencik? Bo w sumie to można pisać w sposob: to jest głupie, to jest kicz, ale to troche dziecinne. W ogóle Twoja wypowiedź jest strasznie inteligentna, wszyscy hh powinni się od Ciebie uczyć...
SP. Ty za to jestes strasznie inteligentny i masz strasznie inteligentne wypowiedzi. Nie odzywam sie już w tym temacie. Nie bede się kłócił.
- Franci
- Juventino
Nie znam... nie znałam ani jego osoby ani jego twórczości... aczkolwiek odejście każdego człowieka (nie tylko artysty) jest przykre, zwłaszcza, jeśli wybiera on sobie sam czas i miejsce...Timon pisze:dzis jest rocznica śmierci jednego z największych raperów w Polsce, członka takich squadów jak Kaliber 44 i Paktofonika, wielkiego MAGIKA. w 2000 roku, 26 grudnia o godzinie 6.15 skoczył z 9 piętra...wszyscy którzy szanują Hip-Hop niech zapalą znicz, ku Jego pamięci. [*] Piotrek, nie zapnimy co zrobiłeś dla Hip-Hopu!!!!!!! Pease
Mam nadzieję, że tam gdzie teraz się znajduje... jest szczęśliwy.
[*]
Wolność kocham i rozumiem, wolności oddać nie umiem 

- J1897
- Juventino
niektórzy z Was, są wnerwiający... chłopak zakłada temat o człowieku, który był niewątpliwie osobą, od której powinni się uczyć dzisiejsi hiphopowcy, a Wy się kłócicie co jest lepsze... HH czy METAL... i wyzywacie się... ja nie jestem specjalnie fanem HH, ale uważam, że za to co Magik zrobił dla polskiej muzy, powinien być szanowany... szkoda, że postanowił skończyć swoje życie, bo kto wie jakby teraz wyglądał HH w Polsce... może nie byłoby takich wykonawców jak Jeden Osiem L, Tede(tego gościa najbardziej nie trawie :? )... któż to może wiedzieć... ode mnie dla Niego [*] i wielki szacunek...
- Machnes
- Juventino
Ale nie w takich ilościach. A chodzi też o te mocniejsze...marihuana to nie jest wielki problem
Widzisz ludzie mają czasami takie problemy, przez swoje błędy, o których ty i ja i wiele osób nie ma pojęcia. Także może miała tu jego wpływ jego chora psychika.szkoda ze taki wrazliwy, a o swojej rodzinie nie pomyslal
BVB: Tak tylko poleciłem