Caso Zwolniony z Lazio
- Vincitore
- Juventino
Domenico Caso został zwolniony z funkcji trenera Lazio Rzym. Włoski klub zajmuje obecnie dopiero 15 pozycję w tabeli.
Caso pracował na tym stanowisku od początku sezon, po tym jak zastąpił Roberto Manciniego, który odszedł do Interu Mediolan.
źródło: http://www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=36326
No w sumie to się niedziwie 15 Miejsce Lazio zawsze walczyli o pierwszą 4 i Ligę Mistrzów sądzę że stanie sięz nimi to co kiedys z Fiorentiną to nie to Lazio co kiedyś :Stam,Nesta Fiore Corradi itd , to nie to Lazio które z łatwoscią kończyło Juventus 4-1 kilka sezonó temu żal mi ich bo napewno spadną morale Serie A Lazio zawsze odgrywało jedną z głównych ról w każdym sezonie a teraz musza siebronic przed spadkiem oczywiście nie że ich tam bronie ale szkoda ich
Caso pracował na tym stanowisku od początku sezon, po tym jak zastąpił Roberto Manciniego, który odszedł do Interu Mediolan.
źródło: http://www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=36326
No w sumie to się niedziwie 15 Miejsce Lazio zawsze walczyli o pierwszą 4 i Ligę Mistrzów sądzę że stanie sięz nimi to co kiedys z Fiorentiną to nie to Lazio co kiedyś :Stam,Nesta Fiore Corradi itd , to nie to Lazio które z łatwoscią kończyło Juventus 4-1 kilka sezonó temu żal mi ich bo napewno spadną morale Serie A Lazio zawsze odgrywało jedną z głównych ról w każdym sezonie a teraz musza siebronic przed spadkiem oczywiście nie że ich tam bronie ale szkoda ich
- RuTeK
- Juventino
[*] zalaplmy swieczuszke 8) Nie no tak powaznie to troszecze mi zal LAZIO bo w sumie nawet darze ten klub jakas tam malutka sympatia...(oddali nam w koncu Nedveda) Szkoda.. To dla tego klubu napewno wielki Cios ze zajmoje 15 miejsce w Tabeli Serie A .. Co sie dzielie z Włoska

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Bad_Magick
- Juventino
A ja jestem zaskoczony, żę Lazio zajmuje tak wysoką pozycję. Ci piłkarze nie mogą mieć kl;asy porównywalnej do innych w Serie A jeśli Lazio kupiło ich prawie za darmo. Jak klub nie ma pieniędzy to atmosfera siada, a wtedy nawet najlepszym trudno o wyniki (vide Real). Wątpie , żeby jakikolwiek trener potrafił wyciągnąc z tego akurat zespołu coś więcej niż Caso.
- Solaris
- Juventino
Hmmm...i tak Lazio to klyb coś "a'la Inter" kupują kipskich graczy,wydają kupe szmalu na kontrakty-a efektu nie ma :lol:
Jak dla mnie ten klub powienien wzmocnić siłe ataku i obrnoy-a nie jechać wiecznie na Simone Inzaghi'm(atak) oraz na kiepskim Talmontim...
Jak dla mnie ten klub powienien wzmocnić siłe ataku i obrnoy-a nie jechać wiecznie na Simone Inzaghi'm(atak) oraz na kiepskim Talmontim...

- Boss
- Juventino
Żal teraz patrzeć na Lazio które jeszcze pare lat temu grało o najwyższe trofea, nawet w ubiegłym sezonie naszym kosztem zdobyło Coppa Italia :twisted: :evil: Ale to pokazuje że bez pieniędzy daleko się w profesjonalnej piłce nie zajedzie :roll: a nawet mając pieniądze trzeba umieć nimi rozsądnie gospodarować. Fatalne zarządzanie doprowadziło ten klub na skraj bankructwa :x
- stazzorZ
- Juventino
a o akcji pandeva juz zapomniałes?Solaris pisze: Jak dla mnie ten klub powienien wzmocnić siłe ataku i obrnoy-a nie jechać wiecznie na Simone Inzaghi'm(atak) oraz na kiepskim Talmontim...
no dobra ale kogo teraz zatrudnią?

- Boss
- Juventino
To wszystko wyjaśnia na temat kogo zatrudnią
Giuseppe Papadopulo został nowym trenerem Lazio Rzym. Zastąpił odwołanego w zeszłym tygodniu Domenico Caso.
Papadopulo podpisał kontrakt do końca sezonu, wartości 220 tys. euro. Poprzednio pracował w Sienie, którą w 2003 roku wprowadził do Serie A. Zrezygnował z prowadzenia tego zespołu w maju tego roku.
Bezpośrednim powodem zwolnienia Caso była ligowa porażka 0:3 z Udinese. Po szesnastu kolejkach rozgrywek Lazio zajmuje 15. miejsce w tabeli, ze stratą 22 punktów do prowadzącego Juventusu Turyn.
źródło:PAP ze strony http://www.ligawloska.ys.pl/

Giuseppe Papadopulo został nowym trenerem Lazio Rzym. Zastąpił odwołanego w zeszłym tygodniu Domenico Caso.
Papadopulo podpisał kontrakt do końca sezonu, wartości 220 tys. euro. Poprzednio pracował w Sienie, którą w 2003 roku wprowadził do Serie A. Zrezygnował z prowadzenia tego zespołu w maju tego roku.
Bezpośrednim powodem zwolnienia Caso była ligowa porażka 0:3 z Udinese. Po szesnastu kolejkach rozgrywek Lazio zajmuje 15. miejsce w tabeli, ze stratą 22 punktów do prowadzącego Juventusu Turyn.
źródło:PAP ze strony http://www.ligawloska.ys.pl/
- Asta#8
- Qualità Juventino
Ale Lazio w tym sezonie kiepsko gra.
Takie dwie potęgi kiedyś jak Lazio i Roma teraz wręcz walczą o utrzymanie albo są średniakami w Serie A. Z jednej strony to dobrze, bo Juve jest łatwiej zdobyć mistrzostwo. Jest mnie dobrych przeciwników.
Oby za kilka lat i Juventus nie skończył tak jak Lazio i Roma. :?

Oby za kilka lat i Juventus nie skończył tak jak Lazio i Roma. :?
- Boss
- Juventino
Juve raczej to nie grozi bo my prowadzimy rozsądną politykę transferowąAsta#8 pisze: Oby za kilka lat i Juventus nie skończył tak jak Lazio i Roma. :?

Bo to co robiło Lazio pare lat temu to zwykła głupota 8)