Miss Itali i Miss Cinnema
- Bad_Magick
- Juventino
Czytałem co pisaliście o nich jak mi się wczytywało i spodziewałem się przez to boginii piękna, a tu zwykła, niezbyt wybijająca się ponad przeciętność Włoszka. Co prawda jest ładna, ale to wszystko. No a może porpsotu nie jest w moim typie ? 
Ale o czym innym chciałem tu pisać. Wpadłem na genialny pomysł. Wyślemy zdjęcia Legro do Madrytu. W ciągu kilku dni powinna napłynąć kilkudziesięciomilionowa oferta kupna

Ale o czym innym chciałem tu pisać. Wpadłem na genialny pomysł. Wyślemy zdjęcia Legro do Madrytu. W ciągu kilku dni powinna napłynąć kilkudziesięciomilionowa oferta kupna

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Spojżałem na ubrania Juventinich i według mnie koszulka Zebiny wymiata :-DWojtom pisze:Nie tylko On !UlTrAs pisze:A co do Moggiego, to rzeczywiscie śmiesznie przy niej wygląda... kurdupel :lol: :lol:![]()
Dziewczyny są naprawde spoko. 8)
Musze cos dodac od siebie.
Legro jaki playasik !![]()
Ubral obcisłą koszulke i szaleje
Spoko Kapo sie odział 8)
Przydalaby mi sie taka marynareczka jak ma Alex z logo Juve 8)
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- białas
- Juventino
nie tak żebym się czepiał, bo widzę, że ta Cristina wielu z was się podoba, ale ja się pytam: co to za uśmiech? pomijając te żólte ząbki, to jej uśmiech wygląda, jakby była po operacji plastycznej. jakby próbowała zrobić szerszy uśmiech, ale nie może, bo skóra sie nie może rozciągnąć, tak szeroko. a ta druga też taka sobie. ale najpiękniejsze są oczywiście Polki
pozdro wszystkim Paniom na forum 

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
heh tylko, że ja tej Cristiny nigdy na żywo nie zobacze... więc zwracam uwage na to co widzea_gu_nia pisze:O moj drogi... Pieknej kobiety chyba nie widziales... To co czyni kobiete naprawde piekna to nie sa jej wlosy, zeby czy nawet cycki... Patrz troche glebiej- tak na przyszlosc...ale wy się dziewczyny czepiacie... psujecie nam zabawe oglądania pięknej kobiety

- P!otr
- Juventino
Po tych zdjeciach widać iż chlopaki mieli na czym oko zawiescić
Ciekawe jak to wplynelo na ich forme :> Nio troche wytapetowane te panny
Ja w klasie mam 27 dziewczyn na 33 osoby:D i polowa z nich to powiem calkiem calkiem :-D

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
do mnie do szkoly chodzi dziewczyna bardzo podobna do tej 2 tez taka fajnusia ale mi sie i tak podoba inna
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- leniup
- Redaktor
No cóż dziewczyny na naszym forum zawsze się będą czepiać niestety, choćby nie wiem jaką boginie piękności bysmy tu wyciągli. Ale po przeczytaniu waszych wypowiedzi rzeczywiście zobaczyłem żółte ząbki u niej. :? No ale i tak jest niczego sobie.
A co do Polek to się zgadzam w 1000%. Piekne kobiety. Przynajmniej to w tym kraju jest na + :-D
A co do Polek to się zgadzam w 1000%. Piekne kobiety. Przynajmniej to w tym kraju jest na + :-D
- Juvetomek
- Juventino
eee tam żółte zeby.. jakby byla moja to bym jej kupil szczoteczke i kazal myć pożądnie przez 3 minuty:D A tak na serio to tez mi sie jakos nie podoba ta Christina bo jakoś mi ona Włoszki z prawdziwego zdarzenia nie przypomina. Takie Włoszki z ciemnymi włosami i ciemną karnacją i jeszcze długie kręcone włosy... ehh ale co bym tu nie napisał to i tak w Polsce mamy najpiękniejsze kobiety:D
Pozdrawiam
- Luiza
- Juventino
Moglbys to mi wytlumaczyc bo ja nie rozumiec o ci chodzijeżak pisze:Rubensowska piękność chyba :lol: :lol: :lol: ( nie żeby ta gruba była)normalna dziewka, nie jakas super pieknosc...Kossakowska bodaj sie nazywa.
Ona nie moze to by jej tapeta popękała;)białas pisze: jakby próbowała zrobić szerszy uśmiech, ale nie może, bo skóra sie nie może rozciągnąć, tak szeroko.

ale ja sie nie czepiam.................... :twisted:
Życie to surfing wiec nie boj sie fal.......wstawaj!
- Vincitore
- Juventino
Ale Moggi zadowolony
ale troche na zdjęciu z nim przygłupiaście wyszła ta laska a ta druga Chiara też niczego sobie ojj Alex Sonia bedzie zazdrosna bosh juz widze ten Armagedon w domu Alexa po tym kiedy Sonia to zobaczyła 

- JUVEFANE_10
- Juventino
super laski bardzo mi sie podobaja.a nie wiecie gdzie można dostać Hurra Juventus albo zamówić sobie prenumerate?
JESTEM OSZUSTEM
- Alexa Del Piero
- Juventino
Ja się nie czepiam ale ta Cristina jest farbowana. Widzieliście kiedyś niefarbowaną włoszke-blondynke? No i te ząbki :roll:
Chiara jest bardziej naturalna i wg mnie ładniejsza
Chiara jest bardziej naturalna i wg mnie ładniejsza
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Frodziak89
- Juventino
mi tam sie te dziewczyny niezbyt podobaja .... wiecej podkladu niz rozumu pewnie :? nie wiem czym sie tak wszyscy podniecaja .... nie doceniacie polskich dziewczyn 

Io sono Juventini per sempre!!!