Miss Itali i Miss Cinnema

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2004, 22:10

pysznie :D Cristina wymiata... :P najlepsze zdjecie to te z Buffonem a ta druga jakos.... nie taka jak ta pierwsza yh 8)

Obrazek
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2004, 22:19

Czytałem co pisaliście o nich jak mi się wczytywało i spodziewałem się przez to boginii piękna, a tu zwykła, niezbyt wybijająca się ponad przeciętność Włoszka. Co prawda jest ładna, ale to wszystko. No a może porpsotu nie jest w moim typie ? ;)

Ale o czym innym chciałem tu pisać. Wpadłem na genialny pomysł. Wyślemy zdjęcia Legro do Madrytu. W ciągu kilku dni powinna napłynąć kilkudziesięciomilionowa oferta kupna ;)

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2004, 22:24

Wojtom pisze:
UlTrAs pisze:A co do Moggiego, to rzeczywiscie śmiesznie przy niej wygląda... kurdupel :lol: :lol: :wink:
Nie tylko On ! :wink:
Dziewczyny są naprawde spoko. 8)

Musze cos dodac od siebie.
Legro jaki playasik ! :D :wink: Ubral obcisłą koszulke i szaleje :wink: Spoko Kapo sie odział 8)
Przydalaby mi sie taka marynareczka jak ma Alex z logo Juve 8)
Spojżałem na ubrania Juventinich i według mnie koszulka Zebiny wymiata :-D

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2004, 22:24

nie tak żebym się czepiał, bo widzę, że ta Cristina wielu z was się podoba, ale ja się pytam: co to za uśmiech? pomijając te żólte ząbki, to jej uśmiech wygląda, jakby była po operacji plastycznej. jakby próbowała zrobić szerszy uśmiech, ale nie może, bo skóra sie nie może rozciągnąć, tak szeroko. a ta druga też taka sobie. ale najpiękniejsze są oczywiście Polki :D pozdro wszystkim Paniom na forum :wink:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2004, 22:52

a_gu_nia pisze:
ale wy się dziewczyny czepiacie... psujecie nam zabawe oglądania pięknej kobiety
O moj drogi... Pieknej kobiety chyba nie widziales... To co czyni kobiete naprawde piekna to nie sa jej wlosy, zeby czy nawet cycki... Patrz troche glebiej- tak na przyszlosc...
heh tylko, że ja tej Cristiny nigdy na żywo nie zobacze... więc zwracam uwage na to co widze :wink: a zresztą zawsze po pierwsze zwraca się uwage na wygląd zewnętrzny (przynajmiej ja tak mam :P )

P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2004, 23:00

Po tych zdjeciach widać iż chlopaki mieli na czym oko zawiescić :P Ciekawe jak to wplynelo na ich forme :> Nio troche wytapetowane te panny :P Ja w klasie mam 27 dziewczyn na 33 osoby:D i polowa z nich to powiem calkiem calkiem :-D

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2004, 23:05

do mnie do szkoly chodzi dziewczyna bardzo podobna do tej 2 tez taka fajnusia ale mi sie i tak podoba inna

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2004, 07:34

No cóż dziewczyny na naszym forum zawsze się będą czepiać niestety, choćby nie wiem jaką boginie piękności bysmy tu wyciągli. Ale po przeczytaniu waszych wypowiedzi rzeczywiście zobaczyłem żółte ząbki u niej. :? No ale i tak jest niczego sobie.
A co do Polek to się zgadzam w 1000%. Piekne kobiety. Przynajmniej to w tym kraju jest na + :-D

Obrazek
Juvetomek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2004, 07:47

eee tam żółte zeby.. jakby byla moja to bym jej kupil szczoteczke i kazal myć pożądnie przez 3 minuty:D A tak na serio to tez mi sie jakos nie podoba ta Christina bo jakoś mi ona Włoszki z prawdziwego zdarzenia nie przypomina. Takie Włoszki z ciemnymi włosami i ciemną karnacją i jeszcze długie kręcone włosy... ehh ale co bym tu nie napisał to i tak w Polsce mamy najpiękniejsze kobiety:D

Pozdrawiam
Luiza

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2004, 11:34

jeżak pisze:
normalna dziewka, nie jakas super pieknosc...Kossakowska bodaj sie nazywa.
Rubensowska piękność chyba :lol: :lol: :lol: ( nie żeby ta gruba była)
Moglbys to mi wytlumaczyc bo ja nie rozumiec o ci chodzi :wink:
białas pisze: jakby próbowała zrobić szerszy uśmiech, ale nie może, bo skóra sie nie może rozciągnąć, tak szeroko.
Ona nie moze to by jej tapeta popękała;) :D

ale ja sie nie czepiam.................... :twisted:

Życie to surfing wiec nie boj sie fal.......wstawaj!
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2004, 11:48

Ale Moggi zadowolony :D ale troche na zdjęciu z nim przygłupiaście wyszła ta laska a ta druga Chiara też niczego sobie ojj Alex Sonia bedzie zazdrosna bosh juz widze ten Armagedon w domu Alexa po tym kiedy Sonia to zobaczyła :wink:

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2004, 12:05

super laski bardzo mi sie podobaja.a nie wiecie gdzie można dostać Hurra Juventus albo zamówić sobie prenumerate?

JESTEM OSZUSTEM
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2004, 13:12

Ja się nie czepiam ale ta Cristina jest farbowana. Widzieliście kiedyś niefarbowaną włoszke-blondynke? No i te ząbki :roll:
Chiara jest bardziej naturalna i wg mnie ładniejsza

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2004, 13:42

Widzieliście kiedyś niefarbowaną włoszke-blondynke?
Hmm...Prawde mowiac ja widzialam :wink: Tyle tylko ze ona byla z polnocy... I nie dosc ze blondynka to jeszcze blada i z alergia na slonce :shock: :wink:

Agnieszka

Frodziak89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2004, 13:53

mi tam sie te dziewczyny niezbyt podobaja .... wiecej podkladu niz rozumu pewnie :? nie wiem czym sie tak wszyscy podniecaja .... nie doceniacie polskich dziewczyn :(

Io sono Juventini per sempre!!!
ODPOWIEDZ