Wyprawa Robinson !

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ

Kto Wygra Wyprawę Robinson ?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2004, 23:37

Mam nadzieję ze juz na nastepnej radzie wyspy fałszywa lidia odpadnie
Ta Lidka to od poczatku jakas falszywa mi sie wydawala... Zwlaszcza jak tak strasznie knula z ta...jak jej tam...Agnieszka :? Zreszta- to strasznie dziwne, bo jesli juz sie cos knuje to robi sie to chyba miedzy paroma osobami, po co knuc jesli zaraz i tak wszyscy wiedza o czym byla mowa :roll: :?:

("Tajemnica o której wiedza trzy osoby to żadna tajemnica"- A. Hitler bodajże)
Co do dzisiejszej konkurencji o nietyklanośc . i jescze raz bylem pod wrazeniem gdy Kasia sie nie poddala i walczyla dalej z ta rana co sie nabawila dla kobiety tym bardziej modelki jest to nie lada wyczyn walczyc dalej na dodatek w takich warunkch
Caly czas nie wiem w jakich kategoriach oceniac ten jej "wyczyn"... Czy bylo to tak odwazne czy tak glupie? Hmm...i troche nie rozumiem tego jej pozniejszego tlumaczenia ze praktycznie nie zdawala sobie sprawy z tego co sie stalo- a w trakcie konkurencji krzyczala o krwi i dyndajacym paznokciu zdaje sie :roll:
Dzis odpadł Kuba osoba która miala najwięcej jak na tą chwile głosów w ankiecie
Szkoda ze odpadl w takich wlasnie okolicznosciach... Niemniej jednak nie powinien tak bezsensownie sie stawiac... Bo skoro juz przegrywac to chyba jednak lepiej z honorem...?

A kto wygra- tak jak pisalam wczesniej, mimo ze chcialbym zeby to byl Kuba, wygra Patrycja... Tak mi sie przynajmniej wydaje. A dlaczego..? Hmm...jakies 3-4 tygodnie temu w "Angorze" (taka gazeta :wink: ) byl wywiad-wlasnie z nia... Wprawdzie nie tytulowano jej tam jako zwyciezczyni ale byl to jedyny wywiad z uczestnikiem "Wyprawy Robinson" jaki zdazylo mi sie czytac :wink: No, chyba ze dedukuje zle :wink:
MAM OGRĄMNĄ PROŚBĘ DO OSOB TAKICH JAK :JUVENTIN , A_GU_NIA I LUCID_DREAMER JEST TO TEMAT DOTYCZĄCY WPRAWY ROBINSONM A NIE HOMOSEKSUALIZMU JEZELI KRECA WAS TAKIE DYSKUSJE JES PRIV LUB JES JUZ TAKI TEMAT http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... seksualizm I TAM PROSZE SIE WYPOWIADAC NA TEMAT HOMOSEKSUALIZMY
1. Lucid rzeczywiscie sie tu nie wypowiadal wiec o co chodzi :roll:
:?:
2. To bylo chwilowe zejscie z tematu, nie ma co sie tak unosic :wink:
3. Ze przez chwile o tym dyskutowalismy nie musi oznaczac od razu ze jak mowisz "kreca" nas takie dyskusje, nieprawdaz?
4. Niemniej- przepraszam, zrobie co w mojej mocy by to sie nie powtorzylo :wink:

Agnieszka

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2004, 13:44

A więc znamy zwycięzcę. Tak jak się spodziewałem, wygrała Kasia. Finish miala poprostu rewelacyjny. Mimo trudnych poczatków, końcówkę wyprawy przeszła w pięknym(jak ona sama :D) stylu. Coś jak JUVE, kiedy jak nam nie idzie, w samej końcówce pokazujemy nasz charakter i determinację :twisted:
Ogólnie zakończnie średnio mi się podobało. Zamiast siąść razem przy stole, naprzeciwko siebie, jak w Agencie, to porozsadzali ich po 10 metrów od siebie...zmiast rozmawiać to krzyczeli :D Trochę się pokłocili oczywisćie. Najlepszy tekst Kuby to Lidki ,,Weź kobieto, zjedz sobie banana, co ty gadasz..'' :D
A zkończnie naprawdę bez rewelacji, sama Kasia z Hubertem wyszła na balkon i oglądali petardy. W Agencie było o wiele lepiej.

A najpiękniejszym akcentem wcozrajszego zakończenia była..Kasia! Jezuuu :P

Obrazek
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2004, 15:23

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: końcówkę wyprawy przeszła w pięknym(jak ona sama :D) stylu.

A najpiękniejszym akcentem wcozrajszego zakończenia była..Kasia! Jezuuu :P
widze ze Smok sie zakochal :D:D czyzb jego jedyna miloscia nie bylo juz tylko Juve?? :D
Nie :P Naprawdę ładna, ale ... :P SOLO JUVENTUS PER SEMPRE! 8)
Nie powiem Kasia jest bardzo ladna kobieta, ale jak dla mnie nie jest to ideal 8)

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: A zkończnie naprawdę bez rewelacji, sama Kasia z Hubertem wyszła na balkon i oglądali petardy.
no nie zapominaj o Marcinie ktory im towrzyszyl.... :)
He, w ogóle to można odczytać, iż Marcin czuje do niej mietę :D

A co do programu i jego rozstrzygniecia... kibicowalem Patrycji, ktora po odejsciu Tomka byla moim faworytem. Wygrala jednak Kasia, przez co zasluguje na szacunek i uznanie, przyznam sie ze nie spodziewalem sie takiego zakonczenia... :roll: uczestnicy nie docenili jej, co obrocilo sie przeciwko nim. Na uznanie zasluguje tez to ze Kasia potrafila walczyc mimo kontuzji...
Co do zakonczenia programu: uwazam ze uczestnicy ( przy pomocy Huberta )niepotrzebnie wyciagneli na wierzch wszystkie nieprzyjemne sytuacje, przez co zapanowala nie mila atmosfera.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2004, 22:20

gregor_g4 pisze:Co do zakonczenia programu: uwazam ze uczestnicy ( przy pomocy Huberta )niepotrzebnie wyciagneli na wierzch wszystkie nieprzyjemne sytuacje, przez co zapanowala nie mila atmosfera.
Dokładnie.

Mimo, że nie oglądałem od początku "Wyprawy Robinson" to muszę powiedzieć, że z czasem mnie ona wciągnęła. Od samego początku nie lubiłem Lidki - o wszystko się pluła (najlepsze było jak mówiła, że Kasia oszukiwała w konkurnecji z błotem :lol: ). Nigdy nie mogła pogodzić się z porażką. W finale to myślałem, że wygra Patrycja. Sądziłem, że Kasia nie była za bardzo lubiana, ale w głosowaniu uczestnicy nie kierowali się przyjaźniami, ale naprawdę docenili to, co Kasia zrobiła. Brawo dla niej!

P.S. Najlepsza była sytuacja z wężem (nie oglądałem od początku i dopiero widziałem to w powtórkach). Mieli zabić węża i któryś z facetów (Kuba czy Tomek nie pamiętam :wink: ) jak go zobaczył to krótko skwitował:
- A niech oni go sobie w dupę wsadzą! :lol: :P 8)

:roll:
ODPOWIEDZ