Wyprawa Robinson !

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ

Kto Wygra Wyprawę Robinson ?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 14:10

...
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2010, 20:49 przez PiontaS, łącznie zmieniany 1 raz.

bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 14:38

Osobiście mtślałem, że nie będę oglądał tego programu.... I tak na początku było, ale ostatnio jakoś obejrzałem kilka odcinków...
Moim zdaniem Kasia ma duże szansę ( jest nie tylko piękna, ale zaimponowałą mi tą konkurencją za którą dostaął w nagrodę łóżko )
Tomek też jest teraz chyba najlepszym zawodnikiem obecnie ale kto tu mówi, że wygra najlepszy, liczą sie tylko układy.....

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 14:44

Ja oglądam każdy odcinek :D
Moim zdaniem wygra Kasia bo jest naprawdę dobrą zawodniczką a przy tym jest piękna. Myśle że równie daleko zajdzie Tomek.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 14:47

Ogladam tych robinsow od poczatku.Jest to przerobka programu ryzykanci ktory odbywal sie na identycznych zasadach tyle tylko ze produkowany byl przez amerykanow.
Nie mialem faworyta ale lysy makaroniarz rozwalal mnie tym I love you baby :D
Ostatnio odpadl Jarek a przyczynil sie do tego jego (jak wczesniej twierdzili) kumpel :/ troche to dziwne.
Ta cala Kasia opowida ze makaroniarz spiskowal z Jarkiem a ona robi to samo :?
Brodaty gosciu(chyba Kuba :wink: ) wydaje sie dosyc inteligentny.Mowi wszystko i wszystkim prosto w twarz,nie boi sie krytyki.Co do innych uczestnikow nie ma co komentowac.Ogolnie rzecz biorac dziwni ludzie
Chcialbym zeby wygral Kuba ale wydaje mi sie ze zwyciezy Patrycja dlatego tez na nia zaglosowalem.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 15:18

DjJuve pisze:.lysy makaroniarz rozwalal mnie tym I love you baby
I love you chicken :lol:, to też było dobre 8), przy ważeniu jedzenia.
W ankiecie zagłosowałem na Kasię :wink:, z wiadomych przyczyn :lol:.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 17:20

Również oglądam ten program. Mój faworyt już odpadł. Był nim Wincenty, przydalby mu się pieniądze. naprawdę za pomoca noża i siekiery potrafił zrobić im cudaczne rzeczy. Kawal chłopa. Odpadł w glupiej konkurencji.

Teraz raczej obojętne jest mi kto wygra. Powienien być to chłop, bo niewypada, żeby wygrala kobieta :wink: Jeśli tak się stanie będzie to wstyd dla chlopaków. Mówie tu o wyprawie robinson, bo w życiu codziennym różnie bywa :)

Fajnie prezentuje się Kasia w strojach kompielowych 8) :D

Obrazek
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 17:32

Ja na początku nie oglądałam ale potem jakoś się wkręciłam... I najbardziej lubię Kube- chyba za fajne teksty :-D To właśnie na niego głosowałam- chociaż nie wiem dlaczego mam przeczucie że wygra Patrycja :roll: ...

I przepraszam że moje ostatnie posty są tak krótkie- mimo że chciałabym pisać więcej nie jest tak łatwo pisać na klawiaturze z ręką w gipsie :oops:

Agnieszka

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 17:38

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Fajnie prezentuje się Kasia w strojach kompielowych 8) :D
,,Fajnie" to mało powiedziane :twisted:

Też czasami oglądam ten program. Głównie dlatego że oglądałem wspomnianych przez DjJuve ,,ryzykantów" których emitowała TVP 2 :)
W sumie to tak naprawde zacząłem oglądać program od kilku tygodni , ale patrząc aktualnie na to co się dzieje , to typowałbym Kube. Może dlatego że jest moim imiennikiem i go faworyzuje przez to :D . Nie będe zły gdy wygra Patrycja . Do odstrzału typuje Tomka i Kasie .

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 17:39

Ja podobnie jak bartusek myslałem nie będe lookał tego programu a jednak...Jak dla mnie powinien wygrac Kuba(ja równiez posiadam takie wspaniałe imię :wink: )Jest orginalny ostatnio zaczał cos gadac ze nie jest gejem a na radzie wyspy stwierdził ze jego PARTNER jest daleko...hyhy sie posmiałem 2 moim faworytem jest Lidka(1 miss Polski :!: ) co do Kasii jak stwierdził Kuba: głupio by wygrało z nim dziecko.Rzeczywiscie troche smiesznie(nie musze mówic ze w stroju kapielowym [tym rózowym]prezentuje sie ...ciekawie)

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 17:57

Jest orginalny ostatnio zaczał cos gadac ze nie jest gejem a na radzie wyspy stwierdził ze jego PARTNER jest daleko...hyhy sie posmiałem
No przeciez to byla prowokacja...Z kilometra widac ze on nie jest gejem...Juz predzej ten smętny Hubert :evil:

Agnieszka

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 18:04

A mozesz mi powiedziec jak to jest widziec ze ktos jest gejem; patrz na mój avatar i co widzisz :?: Sytuacja było o tyle smiesszna ze jak lidzia zaczeła sie smiac ten schował głowe miedzy nogi a hubert powiedział ze zostawmy kube i jego partnera nawet nie dał mu sie poprawic

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 18:06

A mozesz mi powiedziec jak to jest widziec ze ktos jest gejem patrza na mój avatar i co widzisz Sytuacja było o tyle smiesszna ze jak lidzia zaczeła sie smiac ten schował głowe miedzy nogi a hubert powiedział ze zostawmy kibe i jego partnera nawet nie dał mu sie poprawic
Jej...po prostu zapewniam Cie ze nie jest gejem. A wiem to po...hmm...no wierz mi ze naprawde wiem, powiedzmy znam sie na tym :wink:

Agnieszka

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 18:09

hmm a ja jeszcze sie "pokłoce" Powiedz mi jaki jest ten czynnik a ja ci podam argument ze to jeszcze nic nie znaczy :wink:

PS Mój 300 post nigdy bym nie pomyslał ze bede prowadił w nim dyskusje o homoseksuallizmie

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 18:13

hmm a ja jeszcze sie "pokłoce" Powiedz mi jaki jest ten czynnik a ja ci podam argument ze to jeszcze nic nie znaczy

PS Mój 300 post nigdy bym nie pomyslał ze bede prowadił w nim dyskusje o homoseksuallizmie
Czynnik? Tu nie chodzi o czynnik...raczej o caloksztalt... Ja osobiscie tak geja jak i lesbijke poznam od razu :wink: Wiec lepiej sie nie kloc, naprawde :twisted:

Agnieszka

PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 18:14

...
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2010, 20:49 przez PiontaS, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ