Z kim zagra Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Z kim chciałbyś aby zmierzyło się Juve w 1/8 LM?

Barcelona
15
10%
Real Madryt
33
22%
Manchester Utd.
15
10%
Werder Brema
11
7%
Liverpool
14
9%
PSV Eindhoven
23
15%
PSV Eindhoven
23
15%
F.C Porto
19
12%

Liczba głosów: 153
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 14:35

Ja z kolei widzę że wy nie doceniacie PSV Eindhoven. PSV jest naprawdę w moim odczuciu drużyną lepszą od Werderu, mam przyjemność oglądać te oba zespoły co tydzień w ich ligach i widzę. Co prawda Eredivisie nie może równać się z Bundesligą ale PSV byłoby groźniejsze dla Juve niż Werder. Styl Werderu moim zdaniem bardzo podpasował by Juve. Więcej problemów mogłoby być z PSV. Odkąd gra tam Cocu zespół poczynił naprawdę duże postępy co było widać jak radzili sobie z Arsenalem. Jednak takie gadanie nie ma sensu... gdyż równie dobrze możemy trafić na którąś z pozostałych 5 drużyn..

MOŻNA WPROWADZIĆ ANKIETE DO TEMATU?

Z kim chciałbyś aby zmierzyło się Juve to by było pytanie tej ankioety:P

Luiza

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 14:39

Wedlug mnie nie mozna zlekciewazyc zadnego z klubów. Badzmy szczerzy: wszyscy awansowali bo byli dobrzy w swojej grupie. na tym etapie rywalizacji nie ma juz druzyn slabych. sa tylke takie z ktorymi Juve teotetycznie talwiej byloby grac. ale w tym przypadko ławtwo nie znaczy gładko-bezproblemowo.

Ja osobiscie chcialabym aby Juve trafilo na PSV albo Liverpool
:-D
Jak trafimy na ktoras z hiszpanskich druzyn mamy jak w banku 2 meczyki na zywo w TV :twisted: :) Przekonamy sie dopiero "juz" 17.12( sorry) :oops: .... :twisted: :twisted:

Pokonamy wszystkich
FORZA JUVE
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2004, 21:09 przez Luiza, łącznie zmieniany 1 raz.

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 14:47

W tym momencie uważam że Barca jest od Nas lepsza ... to jest moje obiektywne zdanie i mam zamairu sie tłumaczyć ... graja lepiej :twisted:
Teraz !! Dlatego uważam że żle by było trwafić na nich "już" teraz ... moglibyśmy być wszyscy bardzooo rozczarowani ... Moim "pewniakiem" :wink: jest Man.Utd :x

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 14:47

Luiza, nie jutro, a 17 grudnia. wtedy jest losowanie par LM...

Edit: Manifestos świetny temat założyłes :D szczere gratulacje za pomysł :-D

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 15:08

ja mam nadzieje ze spotkamy gigantycznych CIENIASÓW Z madrytu i ch opie!@#$%^&* rowno w obu meczach :twisted: :D :-D 8) :P :wink: :wink: :!:

Drogi uzytkowniku...czy lagodniej nie mogles napisac swojej refleksji?:>

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 15:16

Napewno nie chcialbym trafic na MU bo mecz z nimi bylby samobojstwem,
Nie mamy wielkich szans w pojedynku z diablami.Zreszta nigdy nam sie dobrze z nimi nie gralo :roll:
Na kogo chcialbym trafic??
1.Barca-w tym meczu Juventus moglby pokazac ze poza efektownoscia i pieknem gry liczy sie zelazna taktyka i wypelnianie polecen trenera i najwazniejsze efektywnosc.
W obecnej dyspozycji mielibysmy duze szanse wyeliminowac Barce.
Teraz nie ma juz slabych druzyn wiec zeby wygrac CL nalezy emilinowac najlepszych(w tym Barcelone) a im szybciej tym lepiej :wink:
2.Liverpool-tu nie mam sprecyzowanych mysli ale poprostu chcialbym zeby Bianconeri dokopali Redsom :twisted:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 15:26

A ja bym nie chciał trafić n Liverpool. Pokazali w ostatnich meczach, że to drużyna z sercem do gry. WYgrali z Arsenalem strzelając gola w doliczonym czasie gry, a Olipiakosowi przegrywajac 0-1 potrafili strzelic 3 bramki czyli dokladnie tyle ile potrzebowali. Widać ze po początkowych niepowodzeniach Rafa Benitez zaczyna wyciagac z tych pilkaryz to co najlepsze.

Reszta klubow jest mi obojetna, Barca byłaby w sam raz ;)

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 15:28

Naprawde - bardzo cieżko teraz powiedzieć, z kim Najlepiej byłoby zagrać w nastepnej rundzie. teraz nie ma juz zespołów słabych i nawet jeśli jakis zespół na dzień dzisiejszy prezentuje słabszą forme (czyt. Real) to do lutego jego gra może sie diametralnie zmienić.
Dlatego nie ma co gdybać, trzeba poprostu poczekać na losowanie i oceniać już po losowaniu.
Predzej, czy później i tak bedzie trzeba trafic na te najsilniejsze zespoły. Dlatego nie wiem, czy lepiej jest trafić na głównych faworytów juz teraz, czy w kolejnych rundach.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 15:31

ja bym raczej chciał, żeby na faworytów trafić później, bo do półfinału lub finału, kilku z nich się wytłucze nawzajem :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 15:55

Ja mam nieco odmienne zdanie niż większość. Mianowicie niechciałbym, abyśmy już w 1/8 trafili na jakiegoś giganta. To już faza pucharowa, gdzie o awansie decydują ledwie 2 mecze, a głównym detalem będzie dyspozycja w danym dniu. W zeszłym sezonie byliśmy na fali a popchneło nas Depor, gdzie wydawało się, iż nie mają wiele do powiedzenia. Taka jest piłka. Nie zdzierżyłbym, gdybyśmy znów odpadli w priorytetowej dla nas LM, już w 1/8! W prawdzie teraz gramy o wiele lepiej niż sezon temu, jednk na silnych przyjdzie czas.
Bez wątpienia naszym mankamentem jest zbyt słaba skuteczność w LM. Zdecydowanie zasłaba. Niechcialbym narzekać, a w tej fazie rozgrywek, każdy gol jest cenny i może zadecydować o awansie. A tych jak wiemy w 6 meczach strzeliliśmy...6, po 1 na mecz. Bardzo martwi mnie ta statystyka. Musimy koniecznie to zmienić. Wierzę, że pod tym kontem nasza gra ulegnie znaczej poprawie. Bo tu już nie ma żartów. Defensywa jest bez zarzutu, tylko poprawić skuteczność i możemy być o wiele spokojniejsi.

Ponadto nie chcę gdybać na kogo trafimy. Zdecydowanie najgorszym losowaniem byłoby trafienie na Barcelonę, Manchester i Real ( tak Real). Wciąż maja silną ekipę i nie zapominajmy, że gramy dopiero pod koniec lutego. Do tego czasu formy wsystkich klubów, mogą zmieniać sie jak w kalejdoskopie, chociaż niekoniecznie.
Werder, Porto, PSV Eindhoven, Liverpool. Te zepoły na początek były idealne. Słabych nie ma, każdy mecz jest jak wojna, ktorą musmi wygrać, by sięgnąć po upragniony puchar. Osobiście nie bedę typował kogo wylosujemy bo nie ma sensu. Poczekamy, zobaczymy. Jakoś szczęścia do losowań nie mamy, chociaż nie trafimy na Depor, tyle dobrego :D
Jednak jak powiedzial DJJuventinho, trzeba wygrywać z każdym.
Alessandro Del Piero pisze: MOŻNA WPROWADZIĆ ANKIETE DO TEMATU?

Z kim chciałbyś aby zmierzyło się Juve to by było pytanie tej ankioety:P
Gotowe.
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2004, 16:03 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 15:55

PSV Eindhoven, FC Barcelona, Werder Brema, FC Porto, FC Liverpool, Real Madryt oraz Manchester United :wink:

Ja osobiscie chcialbym natrafic na Liverpool !!!!!!!
Sa dwa glowne powody:
1. Jest szansa iz TVP pokaze chociaz jeden z tych meczy za sprawa naszego Jurka Dudka o ile Dudek bedzie gral w 1 skladzie Liverpoolu :wink:
2. Wydaje mi sie ze jest to jeden z najlatwiejszych potencjalnych rywali Juve :-D

No ale pozyjemy....... zobaczymy !!!!!

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 16:04

DamKam pisze:PSV Eindhoven, FC Barcelona, Werder Brema, FC Porto, FC Liverpool, Real Madryt oraz Manchester United :wink:

Ja osobiscie chcialbym natrafic na Liverpool !!!!!!!
Sa dwa glowne powody:
1. Jest szansa iz TVP pokaze chociaz jeden z tych meczy za sprawa naszego Jurka Dudka o ile Dudek bedzie gral w 1 skladzie Liverpoolu :wink:
2. Wydaje mi sie ze jest to jeden z najlatwiejszych potencjalnych rywali Juve :-D
3. Zawsze milo wygrac z klubem mordercow...

Ja jednak zostawilbym sobie L******** jakas wazniejsza rudne.

Poki co nie ma dla mnie znaczenia na kogo wpadniemy, musimy byc w stanie wygrac z kazdym...

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 16:17

Dionizos pisze: 3. Zawsze milo wygrac z klubem mordercow...
Spokojnie , klub a kibice to dwa różne ... światy.

Natomiast co do tematu , ja sobiście nie chciałbym trafić na ... , albo może inaczej :). Obawiam się w szczególności Masnchesteru i Barcelony :). Ale przynajmniej może w tv by pokazali 8)

spyder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 16:26

Ja bym chcial trafic na Werder. Jestem ciekaw jakby Klose poradzil sobie z nasza obrona :wink:

Aczkolwiek Real nie jest w tej chwili w wysmienitej formie. Zla forma w lidze, w pucharach - moglibysmy ich jeszcze mocniej zdolowac. :twisted:
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2004, 16:41 przez spyder, łącznie zmieniany 1 raz.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 16:40

Przed chwilą zrobiłem sobie losowanie i wyszło że gramy z Liverpoolem. :P Najciekawsze spotkanie Milan - Real :D

Nie miałbym nic przeciwko temu zebysmy grali wlasnie z zespolem Dudka. No ale raczej wtedy nie pokazaliby tego meczu w TV.

Na pewno nie powiem ze marzy mi sie Real Barca czy MU , ale i tak bedziemy musieli sie z nimi zmierzyc.Zresztą Juve jak to Juve - z mocniejszymi gra lepiej. Ale jesli mam podac kolejnosc to chce :

psv , liverpool, werder , porto , real , MU , Barca

ODPOWIEDZ