Z kim zagra Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Z kim chciałbyś aby zmierzyło się Juve w 1/8 LM?

Barcelona
15
10%
Real Madryt
33
22%
Manchester Utd.
15
10%
Werder Brema
11
7%
Liverpool
14
9%
PSV Eindhoven
23
15%
PSV Eindhoven
23
15%
F.C Porto
19
12%

Liczba głosów: 153
Radek Kr

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 01:05

No to już wszystko wiemy! Cała szesnastka drużyn, które awansowały do fazy pucharowej jest znana i czeka wraz ze swymi kibicami na piątkowe -->17-go grudnia :( losowanie. Możliwości jest 7 (odpada tylko Bayern z wiadomych powodów, bo Milan i Inter zajęły pierwsze m-ca w swoich grupach) i wygląda to bardzo ciekawie: [b]Barcelona ,Real ,Werder, Porto, PSV Eindhoven, Manchaster, Liverpool[/b]. Chyba wszyscy sie zgodzą, że najgroźniesi są Hiszpanie. Doprawdy nie chciałbym trafić na Barce już na tym etapie! Optymizmu dodaje mi jednak postawa Juve, którego gra w tej chwili jest dokładnie taka jaka powinna być w fazie pucharowej, czyli bez straty u siebie i strzelona bramka na wyjeździe, to naprawdę jest 75% sukcesu. Wszystkie ww drużyny są w naszym zasięgu, kwestia tego jaka będzie nasza forma w lutym, teoretycznie sezon w pełni... ja bym wolał tak na rozgrzewkę rozprawić się z Werderem albo z Porto, ale cóż wszystko w rękach losu i to jest najpiękniejsze. Życzę dużo emocji w czekaniu na wyniki losowania....

MagMagik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 01:12

MAM NADZIEJE ZE POKARZEMY PRZERAKLAMOWANYM IDIOTOM Z MADRYTU CO ZNACZY GRAC W PILKE NA POWAZNIE :D NIE CHCE BARCELONY JUZ W 1/8... CHOCIAZ KIEDYS Z NIMI TEZ TRZEBA BEDZIE WYGRAC NAJLEPIEJ POD KONIEC MAJA :D

Mag, po raz drugi Cie prosze zebys przeczytal regulamin, nie piszemy Capslockiem i nie obrazamy klubow.
Za trzecim razem dostaniesz ostrzezenie.
Medi

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 01:46

Nie rozumiem, dlaczego nie chcecie aby Juventus spotkal sie z Barcelona... Ja osobiscie chcialbym zobaczyc, jak Ronaldinho giba sie ze swoimi dryblingami naprzeciwko najpotezniejszej obrony swiata. Thuram i Cannavaro to zapora nie do przejscia (sorry Deco), tymczasem Zambrotta i Zebina sa szybcy oraz dynamiczni i zaden Guily nie popisze sie jakims mega-rajdem i wrzutka...
Nie mialbym nic przeciwko konfrontacji Bianconeri z Katalonczykami, choc najbardziej licze na wylosowanie Realu i powtorke polfinalu 02/03 (rewanz w Turynie to najlepszy mecz, jaki w zyciu widzialem). Forza Juve!!!

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 02:05

Hmm, ja uważam, że spotkanie się z Barcą w finale mogło by być zabójcze...

Pamiętajcie, że większe szanse mamy jeśli trafimy na nich teraz albo w następnej rundzie - bo rozegramy z nimi dwa mecze. Mamy dobrą obronę, więc katalończycy nam więcej niż jednego gola nie wepchną...
A w finale? Już wiemy jak to jest, np. akcja z milanem.

Inna sprawa, że utarcie nosa Realowi byłoby miłym akcentem w lm :wink:

Nie chce, żebyśmy trafili na liverpool, werder czy porto. Ja chce obejrzeć mecz Starej Damy, a nie skróty o 12 w nocy na jedynce.

Myśle, że ciekawa byłaby potyczka chelsea - real :D

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 06:56

Ja osobiście bardzo bym chciał trafić na Real. Z taką formą jaką oni prezentują to daleko nie zajadą a jak przyjadą do Turynu to lepiej nie mówić. Dobrze by było sobie pooglądać Real na kolanach. hehe ale jak już to dopiero na wiosne. Podzielam zdanie Lucida co do tego że lepiej się spotkać z Barcą wcześniej niż w finale. Bo w finałach Juve różnie gra (niestety).

Obrazek
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 09:26

ja bym chciał żeby Juve trafiło na Barcelone

LG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 09:55

Wszyscy tylko nie Barca. Barce zostawmy sobie na deser w finale. Mogliby wylosować PSV albo FC Porto, co do Werderu, to nie był bym takim optymistą. Nieważne kogo wylosujemy, ważne żeby Juve wygrało Champions Leauge

Lepiej nie pić nic na balu niż kibicem być Realu.
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 10:29

Lucid_Dreamer pisze:Nie chce, żebyśmy trafili na liverpool, werder czy porto. Ja chce obejrzeć mecz Starej Damy, a nie skróty o 12 w nocy na jedynce.
Slusznie, o tym szczerze mowiac nie pomyslalem.. :? heh mam nadzieje ze Juve trafi na Real. Jeszcze 2 lata temu wielu z nas zaklinaloby sie zeby na nich nie trafic, a teraz chyba wiekszosc chcialaby Real wylosowac 8) heheh jak to rzeczy sie zmieniaja..
..i gwiazdy gasna... :twisted:

Zobaczymy 17go... :roll:

Marezmo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 11:20

Juve trafi na Liverpool <bleeeeeeeee> lub Real Madryt!
Wspomnicie moje słowa... :wink:

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 11:49

Nie ma co teraz gdybać. Musimy poczekać do 17 grudnia i wszystko będzie jasne. Jeśli chcemy być najlepsi, musimy pokonać najlepszych.

Masmol

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 11:58

WG. MNIE JUVE POWINNO TRAFIĆ NA REAL LUB WERDER. NIE SĄ TO ZESPOŁY SŁABE ALE MOCNE TEZ NIE. A DLACZEGO TAK UWAŻAM? PONIEWAŻ JUVE NIE WPEŁNI SIĘ SKRYSTALIZOWAŁ. POTRZEBUJEMY JESZCZE TROCHĘ ZGRANIA. NO CHYBA ZE 19 WYGRAMY Z MILANEM TO WTENCZAS NIKT NAM NIE PODSKOCZY

Nie uzywamy capslocka, zapraszam do regulaminu
Medi

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 13:47

No więc Liga Mistrzów zaczyna wkraczać w moją ulubioną fazę. Rok temu niestety była ona dla nas ostatnią :( Odpadliśmy w fatalnym stylu z Deportivo które zajęło ostatnie mioejsce w swojej grupie i nie zodbyło ani jednej bramki.

Drużyny które wyszły z pierwszych miejsc to:

- Juventus, Milan, Inter, Arsenal, Monaco, Bayer, Chelsea, Lyon,

Pozostałe drużyny:

- Real, Barcelona, Bayern, Werder, PSV, Liverpool, Porto, Manchester

A więc:

4 drużyny angielskie
po 3 druzyny włoskie, niemieckie
po 2 hiszpańskie, francuskie
po 1 teamie Holandia, Portugalia

Juventus napewno nie trafi na Bayern Monachium z racji tego że bawarczycy grali już z nami w grupie... Z pozostałych 7 drużyn naprawdę nie ma słabych i awans z kim byśmy nie grali trzeba będzie sobie wywalczyć. Są oczywiście mocniejsze zespoły i te teoretycznie słabsze. Moim zdaniem najlepszym przeciwnikiem dla Juventusu byłby niemiecki Werder lub PSV. Wolałbym jescze uniknąć Barcelony i przedewszystkim Manchesteru z którym zwsze grało nam się ciężko. Moim wymarzonym rywalem jest Real Madryt lub Liverpool.

Dejwid23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 13:58

a mnie się wydaje, że niektórzy tutaj bardzo lekceważą Werder a oni naprawde są mocni co udowodnili z Valencią. Ja bym chciał obejrzeć spotkanie Juventus - Liverpool :D:D:D

Włochom gratulujemy JUVENTUSU
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 14:05

Jak dla mnie w tej fazie fajnie było by się spotkać z Realem, PSV'łem, Werderem lub Liverpoolem ciekawie było by też zagrać z Porto lub Barcą .. ale moim zdaniem spotkamy sie z Realem i im porządnie dokopiemy :) pozdrawiam

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 14:24

Dejwid23, zgodzę się z tobą co do Werderu, on nie jest taki słaby, na jakiego się wydaje. co zrobił z Valencią wszyscy widzieli. najsłabszą drużyna wydaje mi się PSV i chciałbym, żeby Juve trafiło na nie. a z Barcą moglibyśmy zagrać w następnej rundzie. Barcelona jest nadal silna, pomimo wczorajszej porażki. ale jakim składem grali to też każdy wie. a to z takiego powodu, że jeszcze jest mecz i rewanż. a co za tym idzie, to to, że gdzyby jeden mecz nie "wyszedł" w naszym wykonaniu to jeszcze byłby rewanż. a w finale jedna bramka Katalończyków może pozbawić nas pucharu. wydaje mi się, że ciekawie by wyglądało spotkanie Milanu z Manchesterm i Barcelony z Chelsea. to by były zapewne ciekawe widowiska. no ale na kogo trafi Juve, pożyjemy - zobaczymy...

Edit: może mi ktoś wytłumaczyć jak się cytuje, bo kilka razy próbowałem i mi nie wychodzi...
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2004, 16:07 przez białas, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ