Real chce kupic Buffona (Moggi:"Nie ma mowy")

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2004, 19:01

Cały ten temat jest beznadziejny i nie wiem o czym tu wogóle dyskutować. GIGI w Realu?? hahahaha bardzo śmieszne. Juve w życiu nie odda najlepszego bramkarza świata. Zresztą niewyobrażam sobie Buffona w Realu. Jeśli by jeszcze dostał Złotą Piłkę choć szansa na to jest chyba mniejsza niż 1% to dopiero by się Real starał. Ale nie ma mowy koniec kropka.

Obrazek
Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2004, 19:02

jakby nie patrzec Buffon to wielka gwiazda a tylko wielkie gwaizdy moga grac w Realu. ale teraz malo znajdzie sie takich by isc na posmiewisko do realu i dac sie tylko dziennikarzom "pomiatac" dlatego nie dziwie sie cassilasowi ze chce odejsc z realu.

jammiq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2004, 19:25

Moggi lubi mieszac ;)
Ja wam powiem jak to bedzie: sprzedaja Buffona za kilkadziesiat (set? ;) ) milionow EUR i kupia Dudka ;)

Obrazek
anjuventino

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2004, 19:47

W Realu grają sami szm******* pokroju Ronaldo, Owena, Beckhama, ludzie którzy byli symbolami swoich klubów ale się sprzedali. Do tego grona nie zaliczam Zidane bo z nim było trochę inaczej, ma żonę Hiszpankę i nie dawała mu spokoju, chciała koniecznie wyprowadzić się z Turynu. Buffon jest inny. To wielki piłkarz i taki sam człowiek, dla którego barwy klubowe i miłość kibiców znaczą więcej niż kilka czy kilkanaście dodatkowych milionów euro na koncie. Jest jednym z symboli Juventusu i jestem pewien,że nawet przez myśl mu nie przeszedł pomysł z przeprowadzką. Gigi na zawsze z Juve a kibice na zawsze z najlepszym bramkarzem świata.

Łuki z Brzegu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2004, 20:10

white_wolv pisze:Reprezentant Włoch w oczach prezydenta "Królewskich" - Florentino Pereza byłby zastępcą Ikera Casillasa, który niechętnie chce podpisać nowy kontrakt.

A jakby tak Real kupił Buffona a Iker w ostatniej chwili zdecydował się podpisać nowy kontakt to co ?? Naszego Buffika na ławke posadzą ?? bez przesady

Jakby go Moggi sprzedał to kibice by go (Moggiego) chyba zlinczowali

Zresztą Buffik wielokretnie sie wypowiadał że świetnie mu się u nas gra i że nie mo ochoty odchodzić wiec chyba nie mamy powodóww do zmartwie

Juve e' mio
Io sono Juve
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2004, 20:23

Buffon do Realu. oki. ale dlaczego? z tego co słyszałem Casillas jest przymierzany do ManU. może ktoś to potwierdzić?

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2004, 21:08

white_wolv pisze:Perez twierdzi, że golkiper Juventusu jest najlepszy na świecie.
Dziękujemy za komplement, wiemy o tym doskonale i przy tym pozostaniemy 8)
white_wolv pisze:Luciano Moggi powiedział: "Nie mamy o czym rozmawiać. Nie sprzedamy Buffona za żadną cenę, nawet jeśli miałby to być rekord."
Za to go kocham :D
white_wolv pisze:
Garreat pisze:Moggi lubi kłamać ;).
No wlasnie tego sie najbardziej obawiam...
Ja nie. Wprawdzie Moggi jak mowi nie, to znacyz tak i na odwrót. Jednak w tej sytuacji nei dajmy sie zwieść. Nie ma takiej opcji, każdy dobrze wie :-D
Ahh ten real, marzyciele. Dobrze, że Casillas chce stamtąd uciec, jest dobry, niech sie nie marnuje.

Obrazek
Franci

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 12:36

white_wolv pisze:
Garreat pisze:Moggi lubi kłamać ;).
No wlasnie tego sie najbardziej obawiam...
Jeśli on sprzeda Buffona, to ja osobiście pojadę do Turynu i wtedy skończy się jego rumakowanie :evil:

Wolność kocham i rozumiem, wolności oddać nie umiem :D
Jarson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 18:56

Ten temat jest dla mnie tak samo śmieszny jak temat z dowcipami czy telenowela z Rasiakiem w roli głównej. Przecież każdy z nas na tym forum wie, że najlepszy bramkarz świata Buffon jest tak jak Del Piero nie do sprzedania za żadne pieniądze. Myśle, że nawet gdyby Juve miało tyle długów co roma, lazio i reszta włoskich klubów razem wziętych to bedzie to ostatni zawodnik jakiego nasz ukochany klub będzie chciał sprzedać.

P.S.Powiem jednak, że Iker Casillas to jedyny bramkarz, który chociaż odrobinę mógłby mi zrekompensować stratę Buffona.

ODPOWIEDZ