Real chce kupic Buffona (Moggi:"Nie ma mowy")
- white_wolv
- Juventino
Władze Juventusu Turyn zapowiedziały, że Real Madryt nie ma żadnych szans na pozyskanie ich bramkarza - Gianluigiego Buffona.
Reprezentant Włoch w oczach prezydenta "Królewskich" - Florentino Pereza byłby zastępcą Ikera Casillasa, który niechętnie chce podpisać nowy kontrakt.
Hiszpański klub już dłuższy czas interesuje się Buffonem, Perez twierdzi, że golkiper Juventusu jest najlepszy na świecie.
Kontrakt Buffona wygasa dopiero w 2009 roku. Dyrektor "Starej Damy" - Luciano Moggi powiedział: "Nie mamy o czym rozmawiać. Nie sprzedamy Buffona za żadną cenę, nawet jeśli miałby to być rekord."
zrodlo: http://www.kicker.pl/index.php?id=6202& ... szpa%F1ska
No wiec zwykle takimi newsami nawet sobie glowy nie zawracam,ale to co mi sie spodobalo to postawa Moggiego.Ciesze sie ze mysli podobnie jak wiekszosc z nas,tzn.ze Buffon jest pierwszoplanowym pilkarzem Juve i nie ma takiej oferty za ktora bysmy go oddali.
Oby nie zmienil zdania,bo miec najlepszego bramkarza swiata w skladzie to prawdziwa chluba dla klubu.
Reprezentant Włoch w oczach prezydenta "Królewskich" - Florentino Pereza byłby zastępcą Ikera Casillasa, który niechętnie chce podpisać nowy kontrakt.
Hiszpański klub już dłuższy czas interesuje się Buffonem, Perez twierdzi, że golkiper Juventusu jest najlepszy na świecie.
Kontrakt Buffona wygasa dopiero w 2009 roku. Dyrektor "Starej Damy" - Luciano Moggi powiedział: "Nie mamy o czym rozmawiać. Nie sprzedamy Buffona za żadną cenę, nawet jeśli miałby to być rekord."
zrodlo: http://www.kicker.pl/index.php?id=6202& ... szpa%F1ska
No wiec zwykle takimi newsami nawet sobie glowy nie zawracam,ale to co mi sie spodobalo to postawa Moggiego.Ciesze sie ze mysli podobnie jak wiekszosc z nas,tzn.ze Buffon jest pierwszoplanowym pilkarzem Juve i nie ma takiej oferty za ktora bysmy go oddali.
Oby nie zmienil zdania,bo miec najlepszego bramkarza swiata w skladzie to prawdziwa chluba dla klubu.
- Asta#8
- Qualità Juventino
white_wolv pisze:Perez twierdzi, że golkiper Juventusu jest najlepszy na świecie.
Ja się tylko z tym zgadzam.

- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Moggi lubi kłamać
.
Nie no, niech Real zapomni bo jeszcze w urojenia popadną. Gigi jest podstawą naszej drużyny i nie wyobrazam soie jej bez niego... jak chyba wszyscy z nas
. Heh frajerska polityka satelitarnych - jak idzie to cwaniaczą "Real ROX, we're the best" etc. A jak trzeba zawodnika to instynkt dupoliza sie odzywa hehe. Ale to nie pierwszy i nie ostatni raz.
BTW: Real teraz ciała daje i juz na Eurosporcie leci reklama zegarka fana "k(r)ó(l/r)ewskich". "Real Madrid swiss watch" :lol: . Muzyczka w pudełeczka herbik na pokrętełku i na tarczy. Ohh wspaniałe. No z gry nie nabiją zysków teraz :lol: ...
pozdrawiam

Nie no, niech Real zapomni bo jeszcze w urojenia popadną. Gigi jest podstawą naszej drużyny i nie wyobrazam soie jej bez niego... jak chyba wszyscy z nas

BTW: Real teraz ciała daje i juz na Eurosporcie leci reklama zegarka fana "k(r)ó(l/r)ewskich". "Real Madrid swiss watch" :lol: . Muzyczka w pudełeczka herbik na pokrętełku i na tarczy. Ohh wspaniałe. No z gry nie nabiją zysków teraz :lol: ...
pozdrawiam
- white_wolv
- Juventino
No wlasnie tego sie najbardziej obawiam...Garreat pisze:Moggi lubi kłamać.
- wErOn
- Juventino
A co było z Zizou ? Jednego dnia wg. władz nie było żadnej mowy o jego przenosinach, a 24 godz. później sprzedano go :?
Oczywiście na dzień dzisiejszy "szansa" sprzedaży Buffona do Realu jest jak 1 do 1000000, więc póki co nie ma się co martwić, myślę. Zresztą jakiego mielibyśmy sprowadzić bramkarza na miejsce Gigiego ? Nie widzę na kuli ziemskiej innego takiego fenomena :twisted:
Oczywiście na dzień dzisiejszy "szansa" sprzedaży Buffona do Realu jest jak 1 do 1000000, więc póki co nie ma się co martwić, myślę. Zresztą jakiego mielibyśmy sprowadzić bramkarza na miejsce Gigiego ? Nie widzę na kuli ziemskiej innego takiego fenomena :twisted:
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- M.
- Juventino
Mam nadzieję, że nie tym razem 8) . Buffon to zdecydowanie numer jeden wśród bramkarzy. Dzięki niemu Juventus i reprezentacja traci tak mało bramek. A swoją drogą dziwne, że Buffon zainteresował się jakimś bramkarzem. Myślałem, że chcą kupić kogoś z trójki: Henry, Van Nisterlooy, Rooney :-Dwhite_wolv pisze:No wlasnie tego sie najbardziej obawiam...Garreat pisze:Moggi lubi kłamać.
:roll:
- Wessal
- Juventino
I to mi się podoba najbardziejwhite_wolv pisze: Hiszpański klub już dłuższy czas interesuje się Buffonem, Perez twierdzi, że golkiper Juventusu jest najlepszy na świecie.

Bardzo dobrze Moggi się wypowiedział. Krótko i na temat. On poprostu nie jest na sprzedaż a nie tak jak inni działacze, że może tak może nie...
- mrozow
- Juventino
Impossible :!: Moggi nie odwazylby sie opchnac Gigiego, a jakby sprzedał the best golkiper in the world to poziej kibice by go po calym Turynie ganiali. Zreszto Buffon by sie nie zgodzil na transfer i Realu nie stac na niego.
- black&white
- Juventino
hehe Real niech lepiej zapomni o Gigim :-D Moggi moze i kłamie, jest wredny ale takze szczery
oby był szczery
nie, głupi to on nie jest choć jak Real da sporo kasy to pewnie zmieni zdanie... :?

Small. A speck in the wide blue sea. 'Tis the last of all the land...