Inter 2-2 Juventus
- Cube - fan Juve
- Juventino
Juve po tym meczu ma większą motywację i z Milanem na pewną wygrają!
- M.
- Juventino
:roll: Kolejny co myśli, że bramki po pierwszej połowie będą w przerwie :roll:koksu_klb pisze:kiedy w downloadzie będą bramki i ksróty z tego meczu?
Oto linki do bramek:
Zalayeta 0:1
Ibrahimovic 0:2
Vieri 1:2
Adriano 2:2
Oto linki do bramek Juventusu z głosem:
Zalayeta
Ibrahimovic
Rzeczywiście, Thuram zachował się jak Legro z najlepszych lat :? . Ale nie można powiedzieć, że nie mieliśmy szczęścia, karnego Zlatana prawie obronił Toldo. Ładnie strzelił Vieri (o dziwo). Teraz przyszedł czas na Lazio. Tylko piłkarze Juve muszą pamiętać: mecz trwa do ostatniego gwizdka sędziego, a nie do 70 minuty.
:roll:
- Lizard
- Juventino
Eeee, niedosyt jak jasny gwint:( Tak blisko, a jednak 10 minut i zostajemy z "ręką w nocniku"
Wprawdzie jest to remis i to z Interem, ale po dwubramkowym prowadzeniu można go uznac niejako za "porażkę". Skrótów nie widziałem, a z suchej relacji za dużo się wypowiedzieć nie da. Oby takich "niespodziewajek" było jak najmniej w przyszłości :roll: Czas na Lazio...

- kouba
- Qualità Juventino
Jestem bardzo przygnebiony tym wynikiem. Przed meczem uznalbym ten rezultat za korzystny, bo to w koncu remis z silnym rywalem w dodatku na ich terenie. Ale z przebiegu meczu wynik ten bardzo zawalilismy
Mielismy pewne zwyciestwo. Mozna bylo sie spodziewac atakow Interu, bo nie raz juz wychodzili z podobnych opresji i udawalo im sie... zremisowac. Jest mi smutno, bo mimo, iz Inter nie spisuje sie nadzwyczajnie dobrze, to i tak uwazam ich za trzecia sile Serie A. Wygrana z nimi dalaby nam przewage punktowa nad samym Interem, Milanem oraz mentalna, bo wygrywac z najgrozniejszymi rywalami to w tamtym sezonie nie potrafilismy... Teraz byla ogromna okazaja...

- paweł (neo)
- Juventino
Dobry mecz, Dobry wynik lecz z przebiegu gry mogł byc lepszy.
Juve zagrało lepiej pierwsze 20 min drugiej połowy..gdzie szczelilismy 2 bramki.Pierwsza połowa rownorzedna. To co nasz blok defensywy zrobił w koncówce woła o pomste do niba..!! :evil: Jeden punkt wywieziony , swiat sie niezawalił...ale...... pozostaje niedosyt.
Mozna winic sedziego ze niedał czerwonej kartki Toldo...mozna... jednak ja juz teraz czekam na rewanz...
Mecz z Interem był przedsmakiem naszych kolejnych bojów.Miejmy nadzieje ze wyjdziemy kozystniej z nich.
Cieszy dyspozycja Zlatana :twisted: ...beda z niego ludzie!!!
Takze nie ma co rozpaczac..jeszcze sie odegramy z nawiazką...A Inter juz z 11 remisami (bodajze) oddala sie od mistrzostwa włoch. .....
Juve zagrało lepiej pierwsze 20 min drugiej połowy..gdzie szczelilismy 2 bramki.Pierwsza połowa rownorzedna. To co nasz blok defensywy zrobił w koncówce woła o pomste do niba..!! :evil: Jeden punkt wywieziony , swiat sie niezawalił...ale...... pozostaje niedosyt.
Mozna winic sedziego ze niedał czerwonej kartki Toldo...mozna... jednak ja juz teraz czekam na rewanz...
Mecz z Interem był przedsmakiem naszych kolejnych bojów.Miejmy nadzieje ze wyjdziemy kozystniej z nich.
Cieszy dyspozycja Zlatana :twisted: ...beda z niego ludzie!!!
Takze nie ma co rozpaczac..jeszcze sie odegramy z nawiazką...A Inter juz z 11 remisami (bodajze) oddala sie od mistrzostwa włoch. .....
- bblackk
- Juventino
Remis na własne życzenie. Po tym jak Juve wygrywało 2-0 wydawałoby się, że już nic nie może zakłócić spokojnie wywiezionych z derbów 3 pkt. Bianconeri zlekceważyli rywala. Tymczasem Mancini stawia wszytsko na jedną kartę i o mały włos nie zgrania całej puli! Wpuszcza Vieriego i Recobę, którzy wraz z Adrano i Martinsem koncertowo rygrywają ostatnie 20 minut. Strzelają 2 barmki i ledwo uchroniliśmy się przed porażką. Natomiast Capello zupełnie na odwrót. Pasuje i po stracie pierwszego gola, zmienia pomocnika na obrońcę i stara się utrzymać jeszcze korzystny wynik. Nadzieję te rozwiał po minucie Adriano. Zmiast wzmocnić pomoc Tachinardim czy wpuścić Kapo do ataku, by zadać cios Interowi gdy ten ma 4 napastników na boisku i napewno jego obrona nie jest taka solidna, to Capello stara się wzmocnić defensywę, która miała poradzić sobie z tyloma klasowymi piłkarzami (już sam Adriano sprawia mnóstwo kłopotów!), że tylko kwestią czasu był gol.
Mecz przypomina zesłoroczny pojedynek u siebie z Romą. Gdzie przez większośc meczu Juve kontrolował gre i prowadził 2-1. Wtedy na koniec Roma rzuciła się do panicznego odrabiania strat i za wszelką cene chcieli zdobyć uprgnioną bo na wagę 1 pkt - bramkę. Lippi reaguje zmieniając Trezegueta (który otwarcie wyrażał z tego powodu niezadowolenie) na Birindellego, by spokojnie utrzymać wynik. 10 min później dzisiejszy Juventinho - Zebina, rozwiewa nadzieję Juve na 3 pkt i strzela gola, 3 minuty przed końcem meczu...
Mecz przypomina zesłoroczny pojedynek u siebie z Romą. Gdzie przez większośc meczu Juve kontrolował gre i prowadził 2-1. Wtedy na koniec Roma rzuciła się do panicznego odrabiania strat i za wszelką cene chcieli zdobyć uprgnioną bo na wagę 1 pkt - bramkę. Lippi reaguje zmieniając Trezegueta (który otwarcie wyrażał z tego powodu niezadowolenie) na Birindellego, by spokojnie utrzymać wynik. 10 min później dzisiejszy Juventinho - Zebina, rozwiewa nadzieję Juve na 3 pkt i strzela gola, 3 minuty przed końcem meczu...

- stazzorZ
- Juventino
nie rozumiem tych co mówią ze to wcale nie jest zły wynik. owszem jest zły. prowadzilismy 2-0 mielismy przewage końcowy wynik? 2-2 !
a trzeba do tego dodac ze milan sie do nas zblizył i w razie ewentualnego niepowodzenia w meczu z rossneri tracimy niemalze całą wypracowana od wrzesnia przewage. Mimo ze z postawy juventusu w tym sezonie jestem naprawde zadowolony to takie wpadki zdarzac sie nie powinny.
Capello zbudował nam naprawde silną druzyne i wierze ze ten remis moze wyłącznie pozytywnie wpłynąć na postawe juve z meczu z milanem
a trzeba do tego dodac ze milan sie do nas zblizył i w razie ewentualnego niepowodzenia w meczu z rossneri tracimy niemalze całą wypracowana od wrzesnia przewage. Mimo ze z postawy juventusu w tym sezonie jestem naprawde zadowolony to takie wpadki zdarzac sie nie powinny.
Capello zbudował nam naprawde silną druzyne i wierze ze ten remis moze wyłącznie pozytywnie wpłynąć na postawe juve z meczu z milanem

- Lypsky
- Juventino
Nie jest tak zle choc mogloby byc lepiej
Musze powiedziec ze jak zobaczylem to 2:2 mialem ochote rozwalic telewizor
Wyobrazcie sobie.Siedze i ogladam jakis serial,co jakis czas sprawdzam wynik 0:1
0:2
mysle ze mecz juz wygrany.
22:20 2:2 :shock: szczerze mowiac nie chcialo mi sie wierzyc.
Wazne ze gralismy na wysokim poziomie.Wygrac sie nie udalo ale remis z naprawde z niezlym Interem do najgorszych wynikow nie nalezy.
Apetyt rosnie w miare jedzenia ale nie jedzmy za duzo bo moga byc problemy
Nadal mamy przewage nad Milanem i nie ma co sie ogladac na rywali lecz wygrywac.Nie ma co rozpaczac lecz musimy isc przed siebie.Niedlugo mecz z Milanem i wtedy roztrzygnie sie kto na obecna chwile jest lepszy.
Mi pozostaje wiara w Juve
Musze powiedziec ze jak zobaczylem to 2:2 mialem ochote rozwalic telewizor

Wyobrazcie sobie.Siedze i ogladam jakis serial,co jakis czas sprawdzam wynik 0:1

22:20 2:2 :shock: szczerze mowiac nie chcialo mi sie wierzyc.
Wazne ze gralismy na wysokim poziomie.Wygrac sie nie udalo ale remis z naprawde z niezlym Interem do najgorszych wynikow nie nalezy.
Apetyt rosnie w miare jedzenia ale nie jedzmy za duzo bo moga byc problemy
Nadal mamy przewage nad Milanem i nie ma co sie ogladac na rywali lecz wygrywac.Nie ma co rozpaczac lecz musimy isc przed siebie.Niedlugo mecz z Milanem i wtedy roztrzygnie sie kto na obecna chwile jest lepszy.
Mi pozostaje wiara w Juve

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- baker
- Milanista
Jeszcze ode mnie slowko na temat meczu
.
Moim zdaniem wynik sprawiedliwy. Mecz jednak nie stal na wysokim poziomie. Zwlaszcza pierwsza polowa byla bardzo slaba. W niej lepiej gral Inter (choc spodziewalem sie po nich jeszcze wiecej
), ale najlepsza sytuacje mial Juventus (strzal glowa Nedveda wybity z linii przez Davidsa).
Na poczatku drugiej czesci bylo widac, ze Juve chce ten mecz wygrac; Turynczycy smielej zaatakowali, wynikiem czego byly 2 gole (pierwszy wybitnie szczesliwy
). Nerazzuri wydawali sie pogodzeni z porazka ale Juve zamiast to wykorzystac, cofnelo sie i umozliwilo Mediolanczykom wyrownanie.
W trakcie meczu bacznie przygladalem sie defensywie Juve i musze przyznac, ze jestem zdziwiony dlaczego Buffon puscil jak na razie tak malo goli
. Srodkowi obroncy dostawali podania za plecy i gdyby Adriano lepiej przyjmowal pilke (akurat w tych sytuacjach
) to 3 razy bylby w idealnej sytuacji. Bramki padly po zagraniach skrzydlami, co nie wystawia wysokiej noty bocznym obroncom (tak jak wiele nie spodziewalem sie po Zebinie
tak zaskoczyla mnie slaba postawa Zambrotty). Wreszczie Buffon sam dwukrotnie sprokurowal zagrozenie pod bramka Juventusu.
W Juve wyroznili sie moim zdaniem Zlatan (gracz meczu :!: ) i Camor. Pozostali przecietnie lub slabo. W Interze wyroznilbym Davidsa, ktory wygral wiele pojedynkow z Emersonem (bylem zdziwiony czemu Mancini go zdjal), a takze Vieriego i Recobe, ktorzy rozruszali Inter.
Moim zdaniem wynik sprawiedliwy. Mecz jednak nie stal na wysokim poziomie. Zwlaszcza pierwsza polowa byla bardzo slaba. W niej lepiej gral Inter (choc spodziewalem sie po nich jeszcze wiecej
Na poczatku drugiej czesci bylo widac, ze Juve chce ten mecz wygrac; Turynczycy smielej zaatakowali, wynikiem czego byly 2 gole (pierwszy wybitnie szczesliwy
W trakcie meczu bacznie przygladalem sie defensywie Juve i musze przyznac, ze jestem zdziwiony dlaczego Buffon puscil jak na razie tak malo goli
W Juve wyroznili sie moim zdaniem Zlatan (gracz meczu :!: ) i Camor. Pozostali przecietnie lub slabo. W Interze wyroznilbym Davidsa, ktory wygral wiele pojedynkow z Emersonem (bylem zdziwiony czemu Mancini go zdjal), a takze Vieriego i Recobe, ktorzy rozruszali Inter.
" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa