Inter 2-2 Juventus
- Martin
- Juventino
Niestety wkradl sie jakis blad do naszego forum (wlasnie pracujemy nad tym) i wsyslo m.in. temat o meczu Inter - Juventus.
Na razie zatem piszcie tutaj a jak dojdziemy do tego co i jak i uda nam sie przywrocic poprzednie posty wrzucimy te wypowiedzi we wlasciwe miejsce.
Na razie zatem piszcie tutaj a jak dojdziemy do tego co i jak i uda nam sie przywrocic poprzednie posty wrzucimy te wypowiedzi we wlasciwe miejsce.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Vincitore
- Juventino
mmm a więc tak co ja tam wcześniej pisałem ?? aha!
No więc Inter jest mistrzem remisów a Juventus ogólnie Mistrzem ale najwięcej ma wygranych będzie to ważny mecz Inter bardzo mocno siezmobilizuje zresztą na wygraną a Juventus napewno nie odpuści i będzie chciał za wszelka cene wywyieść 3 punkty z obiektu San Siro w ostatniej kolejce Inter szczęśliwie zremisował z Cagliari 3-3 a jak każdy wie Juventus wywyiózł cenne 3 punkty z obiektu Lecce smaczku napewno dodaje powrót na San Siro Cannavaro i Davids przciwko Juve a wiec mecz bedzie arcyciekawy napewno najsilniejszym ogniwem Interu będzie Adriano w Juve nie zagra Del Piero więc będziemy musieli liczyć na trójkę Nedved-Zlatan-Zalayeta napeno bedzie ciężko mój typ 0-1 dla Juventusu po cudownym meczu

No więc Inter jest mistrzem remisów a Juventus ogólnie Mistrzem ale najwięcej ma wygranych będzie to ważny mecz Inter bardzo mocno siezmobilizuje zresztą na wygraną a Juventus napewno nie odpuści i będzie chciał za wszelka cene wywyieść 3 punkty z obiektu San Siro w ostatniej kolejce Inter szczęśliwie zremisował z Cagliari 3-3 a jak każdy wie Juventus wywyiózł cenne 3 punkty z obiektu Lecce smaczku napewno dodaje powrót na San Siro Cannavaro i Davids przciwko Juve a wiec mecz bedzie arcyciekawy napewno najsilniejszym ogniwem Interu będzie Adriano w Juve nie zagra Del Piero więc będziemy musieli liczyć na trójkę Nedved-Zlatan-Zalayeta napeno bedzie ciężko mój typ 0-1 dla Juventusu po cudownym meczu
- Bob
- Juventino
www.inter.90minut.com, przeprowadzą Relację Live z tego arcyważnego, jakże ciekawego i prestiżowego spotkania.
No a co do meczu to pewnie Remis bedzie . Ale optymistycznie stawiam na 1-2 dla Juve
No a co do meczu to pewnie Remis bedzie . Ale optymistycznie stawiam na 1-2 dla Juve
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Jędruś
- Juventino
Będzie ciężko :? ...Żeby wygrać, nasi chłopcy będą musieli wspiąć się na wyżyny swoich możliwości :? ...i ten niesamowity Adriano :shock:.Brazylijczyk jest niemożliwy, gra jak nakręcony.Nasza obrona musi skupić się głownie na pokryciu Adriano :? .
- Canna
- Juventino
Mecz bedzie bardzo trudny.Mysle ze nie bedzie powtorki z poprzedniego roku wiele w obu zespolach od tamtego czasu sie zmienilo.Juventus w tym sezonie w porownaniu z poprzednim ma duzo mocniejszy sklad.Jednak inter to druzyna nieobliczalna,napewno do meczu z Juventusem bedzie podwojnie umotywowana poniewaz to chyba ostatnia szansa interu aby wlaczyc sie do walki o scudetto.Juventus bedzie chcial powiekszyc swoja przewage nad interem oraz Milanem-czy to sie uda?.Miejmy nadzieje ze tak.Forma Juventusu jest naprawde zachwycajaca coraz lepiej zaczyna grac Zlatan,ktory powoli staje sie moim ulubionym zawodnikiem juve.Mam nadzieje ze Zalayeta bedzie w dobrej formie bo od jego dyspozycji bedzie wiele zalezec.Capello musi przygotowac jakiegos aniola stroza do Adriano bo temu zawodnikowi nie mozna pozostawic zbyt wiele miejsca wystarczy chwila nieuwagi i moze byc gol.Mam nadzieje ze juve dzisiaj wygra i to w wielki stylu
- kouba
- Qualità Juventino
Mysle, ze ten mecz moze byc przelomowy. W zeszlym sezonie rownie dobrze gralismy na poczatku sezonu. Ale w meczu z Intermu cos sie zacielo :? Pozniej to juz byl inny Juventus, niestety ten gorszy. Jak to sie wszystko skonczylo to wszyscy wiemy. Dlatego nie mozemy mowic, ze jak jestesmy w formie to wygramy. Wtedy tez tak kazdy gadal.
Inter sie bardzo wzmocnil przed tym sezonem. Byl upatrywany jako jeden z kandydatkow do scudetto. Nadal nie graja zle, ale nie graja porywajaco. Jesli wygraja dzisiaj z nami to moga jeszcze nas dogonic, a my stracic cenna przewage nad Milanem co moze pozniej zle wrozyc... Oby jednak Juve pokazalo, ze ta forma z poczatku sezonu nie jest przypadkiem i ze te wygrane byly zasluzone. Duzo w tym meczu bedzie zalezalo od dyspozycji Adriano. Jesli ten niezawodny i jeden z najlepszych napastnikow swiata bedzie mial dzisiaj szczescie to moze ladnie namieszac :? Ja jednak mysle, ze Cannavaro zna go dobrze i on juz go przykryje
Tak wiec jestem optymista, mysle, ze mimo gry na San Siro Juve zdola wygrac, albo przynajmniej nieprzegrac
Typuje 2-0 po bramkach Ibrahimovica i Zalayety.
Inter sie bardzo wzmocnil przed tym sezonem. Byl upatrywany jako jeden z kandydatkow do scudetto. Nadal nie graja zle, ale nie graja porywajaco. Jesli wygraja dzisiaj z nami to moga jeszcze nas dogonic, a my stracic cenna przewage nad Milanem co moze pozniej zle wrozyc... Oby jednak Juve pokazalo, ze ta forma z poczatku sezonu nie jest przypadkiem i ze te wygrane byly zasluzone. Duzo w tym meczu bedzie zalezalo od dyspozycji Adriano. Jesli ten niezawodny i jeden z najlepszych napastnikow swiata bedzie mial dzisiaj szczescie to moze ladnie namieszac :? Ja jednak mysle, ze Cannavaro zna go dobrze i on juz go przykryje

- _Jah
- Juventino
Również jestem zdania, że pomimo braku zwycięstw, Inter jest w tym sezonie bardzo mocny. Bez problemów awansowali z bardzo silnej grupy w Lidze Mistrzów a w Serie A nie przegrali jeszcze spotkania. To wszystko tłumaczy, a trzeba wziąć pod uwagę, że gorzej grać już nie będą. Oni muszą się przebudzić i jest to jedynie, kwestia czasu. Z racji tego, dzisiejszy mecz jest szczególnie ważny. Jest to spotkanie o 6 punktów. Ma to nie tyle podtekst sportowy, punktowy a mentalny, ponieważ nic tak nie dodaje skrzydeł, jak zwycięstwo w tak szlagierowym pojedynku. Rzecz jasna, działa to w dwie strony. Tym samym czekam ze zniecierpliwieniem na pierwszy gwizdek sędziego. Mecz prawdy. Nie chcę słyszeć głosów, które sugerują remis. Chcę zwycięstwa, chcę szacunku dla Juve. Basta.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Supersonic
- Juventino
Och już blisko, blisko już emocje zaczynają się unosić w powietrzu!!
Mecz z gatunku tych, gdzie ostatnia forma i wyniki są mało istotne, pozieważ tutaj każdy się spręża na maxa i nikt nie cofa nogi. W lidze Juventus spisuje sie nieprawdopodobnie i jeżeli dzisiaj wzbogaci konto 3 punktami to chyba pomyślę, że oni oszukują ( na kodach albo coś)
Nie pamiętam żeby kiedykolwiek za moich czasów była tka dominacja już od samiutkiego początku. aaa i czy wie ktoś czy była taka sytuacja, że zespół prowadził od 1 do ostatniej kolejki?? Bo tak się zanosi
Typuje remis minimalny 1:1. Obie drużyny są budowane od obrony i to powinno być widać. Szkoda, że nie ma Alexa, ale za to Zalayeta będzie miał sporą szansę na zostanie bohaterem Turynu!!
Do przerwy 0:1 gol Nedveda. Później wyrówna Stankovic, ale jeden punkcik będzie!
Mecz z gatunku tych, gdzie ostatnia forma i wyniki są mało istotne, pozieważ tutaj każdy się spręża na maxa i nikt nie cofa nogi. W lidze Juventus spisuje sie nieprawdopodobnie i jeżeli dzisiaj wzbogaci konto 3 punktami to chyba pomyślę, że oni oszukują ( na kodach albo coś)

Nie pamiętam żeby kiedykolwiek za moich czasów była tka dominacja już od samiutkiego początku. aaa i czy wie ktoś czy była taka sytuacja, że zespół prowadził od 1 do ostatniej kolejki?? Bo tak się zanosi

Typuje remis minimalny 1:1. Obie drużyny są budowane od obrony i to powinno być widać. Szkoda, że nie ma Alexa, ale za to Zalayeta będzie miał sporą szansę na zostanie bohaterem Turynu!!
Do przerwy 0:1 gol Nedveda. Później wyrówna Stankovic, ale jeden punkcik będzie!
- RadeKas
- Juventino
Jestem wsciekly. Wsciekly na glupote Juventusu. Przez 80% meczu Inter nie istnial. Gral tylko Juventus. W pewnym momencie nasi zaczeli sobie chodzic, popisywac sie sztuczkami technicznymi. Zabawiac sie z pilkarzami z Mediolanu. Nawet Zalayeta probowal kiwac sie z 3 przeciwnikami. No i potem jeszcze super genialna zmiana, najlepszego na boisku Camoranesiego na Pesotto, po czym od razu padl gol, ktory zreszta tez jest wynikiem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bledu naszej obrony. Po prostu jestem wsciekly na nieudolnosc i lenistwo naszych pilkarzy. To tyle. Pa...
srali muszki będzie wiosna
- BIANCONERI
- Juventino
Mimo lepszej gry w całym meczu a także prowadzenia 2-0 Juventusowi nie udało się wygrać na San Siro.Pierwsza połowa była wyrównana,żaden z zespołów nie potrafił stworzyć gorźnej sytuacji pod bramką przeciwnika a w poczynania piłkarzy wkradały się niedokładności.Druga połowa była zupełnie inna,o czym świadczą gole a także liczne akcje obu zespołów.Pierwszy gol padł po strzale Nedveda,który trafił w Zalayeate i to właśnie Urugwajczykowi została zapisana bramka.Później znakomitą akcją popisali się Camoranesi,Zlatan i Zalayeata,który był faulowany w polu karnym.Trzeba przyznac,że Ibrahimovic miał trochce szcześcia przy strzale z karnego,ale najwazniejsze jest to,że udało mu się umieścic piłke w siatce.Niestety Inter nie dał za wygraną,czego dowodem było wprowadzenia na boisko Vieriego i Recoby,którzy to odmienili obraz meczu.Przed meczem mogło się wydawać,że remis będzie dla nas w miare korzystny,ale po samym meczu żaden fan Juve z takiego wyniku na pewno nie jest zadowolony.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Cross
- Juventino
Powtórzę to co dałem w komentarzach : Nie jest źle . Remis z interem w mediolanie to dobry wynik .Szoda ze w 6 minut stracilismhy 2 gole .Wg mnie to wstyd bo błedy frajerskie i takeimu zespolowi sie przytrafiac nie powinny ,ale coz taka jest pilka i zdarza sie . Nie moglismy wgrac bo by inter juz na starcie przegral i ogladalnosc by spadla
.

- leniup
- Redaktor
Inter potwierdził że w tym sezonie potrafi tylko remisoać. A Juve nie zagrało dziś meczu tylko 3/4 meczu. Bo końcówka to była parodia. Po mizernie wypracowywanej przez cały mecz przewadze i dwóch golach wszystko stanęło w miejscu i zaczął grac tylko Inter. Wprowadzili do gry 2 mapastników i grali 4 atakującymi co przyniosło efekt. A capello nie popisał się z tą zmianą za camora. No ale cóż nie ma co się załamywać. Za tydzień kolejny mecz o kolejna szansa na 3 pkt.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No to stało sie to co się nie powinno stać. Jestem zażenowany tą sytuacją. Jeszcze nie wierzę i nie uwierzę, że zremisowaliśmy ten mecz. Poprostu w tych ostyanich 15 min. się ośmiszyliśmy. Z trybun słychać ,,ole,ole'' a to zaraz Vieri strzela gola, oborna się zachowala jak amotorzy, Buffon też się nie popisal :? 2 gol to bez komentarza, smiech na sali, 85 minuta i dajemy sobie odebrać pewne w 100% zwycięstwo! Co zrobiła nasza oborno to już pozostanie tylko ich tajemicą. Tym samym nasza najlepsza formacja, okazala sie w tym meczu najgorsza, żenada i tyle :?
Bylismy tak blisko, było tak pięknie, wszystko sszlo po naszej myśli...uważam , że remis w tym meczu to jak porażka...to niepowinno sie stać
Ehh, szkoda gadać, zwalili mi cały, piękny weekend.
P.S Mecz oglądałem z fanem Interu, tym samym remis nie samkuje.
Fan Interu powiedział,,Mecz ten mi się nie podoboal , bo Inter zmobilizował, dopiero po utracie goli, a do 60 minuty, momentu zmian, praktycznie nie istniał na boisku...''
Jak widać, to kibic ,który umie racjonalnie ocenić sytuację.
JUVE, jak można było!?
Bylismy tak blisko, było tak pięknie, wszystko sszlo po naszej myśli...uważam , że remis w tym meczu to jak porażka...to niepowinno sie stać

Ehh, szkoda gadać, zwalili mi cały, piękny weekend.
P.S Mecz oglądałem z fanem Interu, tym samym remis nie samkuje.
Fan Interu powiedział,,Mecz ten mi się nie podoboal , bo Inter zmobilizował, dopiero po utracie goli, a do 60 minuty, momentu zmian, praktycznie nie istniał na boisku...''
Jak widać, to kibic ,który umie racjonalnie ocenić sytuację.
JUVE, jak można było!?