Ciekawostka - Co robią bianconeri w czasie wolnym
- RuTeK
- Juventino
O ile sie orientuje to tam mowia po Hiszpansku ale moge sie mylic...stazzorZ pisze:jesli chodzi o język to nie ma takiego jak brazylijskiBad_Magick pisze: A co do Zlatana to Emersona...czyżby brazylijski był podobny do szwedzkiego ?
Przecierz masz na samym poczatklu pod tekstem sa trze fotografie :?_juvel_ pisze:Hehe no nieźle musieli mieć. Jateż chcem zobaczyć te nowe Ferrari
A powracajac do tematu to co im pozostaje poza treningami meczami i spotkaniami towarzyskimi! :roll:
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Mania
- Juventino
Haha- no mylisz sie dosc znacznie- w Brazylii mowi sie po portugalsku... Przynajmniej w przewazajacej jej czesciO ile sie orientuje to tam mowia po Hiszpansku ale moge sie mylic...
Agnieszka
- Bakuś
- Juventino
pelson chyba niema tak niedobrego wina na swiecie jak słaby jest legroJędruś pisze:A to ciekawe...mam nadzieje, że te wino jest lepsze w smaku, niż Legrottaglie na boisku :lol: 8).
Pelson- źródło- http://www.juve.pl/?nid=1243
- RuTeK
- Juventino
No to rzeczywiscie bardzo znacznie sie pomylilem !! Te kraje sa ttttaaaaak daleko od siebie ze pewnie ich jezyki wcale do siebie nie pasoja choc poczesci... No ale ok moj blad !!a_gu_nia pisze:Haha- no mylisz sie dosc znacznie- w Brazylii mowi sie po portugalsku... Przynajmniej w przewazajacej jej czesciO ile sie orientuje to tam mowia po Hiszpansku ale moge sie mylic...I jeszcze gwoli wyjasnienia- portugalski NIE jest podobny do szwedzkiego- a mimo to udalo znalezc im sie nic porozumienia
![]()
Agnieszka
- MAGIK- DEL PIERO
- Juventino
Wiecie panowie, no i panie
oni spdzają czas jak chcą, mi tam nie przeszkadza, że LEGRO zalożyl wlasną churtownie, a prawde mówiąc wyjdzie mu to na dobre bo zarobi troche grosza na tym...a wracając do ZLATANA i PUMY to chcialbym byc z nimi 

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Dionizos
- Juventino
Bardzo znacznie??? jezyk polska trudny....FanJuventusu pisze:No to rzeczywiscie bardzo znacznie sie pomylilem !! Te kraje sa ttttaaaaak daleko od siebie ze pewnie ich jezyki wcale do siebie nie pasoja choc poczesci... No ale ok moj blad !!a_gu_nia pisze:Haha- no mylisz sie dosc znacznie- w Brazylii mowi sie po portugalsku... Przynajmniej w przewazajacej jej czesciO ile sie orientuje to tam mowia po Hiszpansku ale moge sie mylic...I jeszcze gwoli wyjasnienia- portugalski NIE jest podobny do szwedzkiego- a mimo to udalo znalezc im sie nic porozumienia
![]()
Agnieszka
Nie ma znaczenia czy Portugalia i Hiszpania sa niedaleko siebie i ich jezyki sa do siebie podobne. Po prostu wypada, zebys wiedzial w jakim jezyku mowi sie w jednym z najwiekszych panstwa swiata. Nie dziwie sie, ze zostales wysmiany.
A do tych poc bronia Legro: Szkoda, ze nie mamy dziesatego pucharu włoch.
- RuTeK
- Juventino
Nie wiem o co ci chodzi przyznalem sie do bledu a ty dalej drazysz temat :? apropo to nikt mnie nie wysmail tylko zwrocil uwage i skoncz juz...Dionizos pisze:Bardzo znacznie??? jezyk polska trudny....FanJuventusu pisze:No to rzeczywiscie bardzo znacznie sie pomylilem !! Te kraje sa ttttaaaaak daleko od siebie ze pewnie ich jezyki wcale do siebie nie pasoja choc poczesci... No ale ok moj blad !!a_gu_nia pisze:
Haha- no mylisz sie dosc znacznie- w Brazylii mowi sie po portugalsku... Przynajmniej w przewazajacej jej czesciI jeszcze gwoli wyjasnienia- portugalski NIE jest podobny do szwedzkiego- a mimo to udalo znalezc im sie nic porozumienia
![]()
Agnieszka
Nie ma znaczenia czy Portugalia i Hiszpania sa niedaleko siebie i ich jezyki sa do siebie podobne. Po prostu wypada, zebys wiedzial w jakim jezyku mowi sie w jednym z najwiekszych panstwa swiata. Nie dziwie sie, ze zostales wysmiany.
A do tych poc bronia Legro: Szkoda, ze nie mamy dziesatego pucharu włoch.
- Franci
- Juventino
:shock:fankaJUVE pisze:a ja niedawno przecykując kanały w tv zatrzymałam się na TVN gdzie Oliwer Olejniczaj (czy jakoś tak) w programie "Uwaga" zapowiadał dzisiajsze rozdanie nagród MTV. I nagle patrze a za nim stoi nie kto inny jak nasz Alex Del Pierro ze swoją dziewczyną i udziela wywiadu jakiejś telewizji :shock: Najpierw nie mogłam uwierzyć, no ale jak się okazało, że to przecież w Rzymie ta imprezka to wszystko było jasne![]()
No muszę przyznać, że bardzo ładnie sie prezentowali razem
A ja tego nie widziałam!
Swoją drogą pamiętam, jak wręczał już nagrodę w jakiejś kategorii na jednym z minionych mtv music awards... wtedy wygrały spice girls :shock: Ale nie witał się z nimi jak ze starymi znajomymi :lol:
A co do dziewczyny, to nadal jest z tą samą? Jeśli tak, to przyznaję, że rzeczywiście ładnie razem wyglądają

Do tematu - niech sobie robią co chcą, byleby to nie przekładało się jakoś negatywnie na ich grę... Jestem na tym punkcie nieco wyczulona z powodu ostatnich poczynań lechitów :? To co poniektórzy robili poza boiskiem miałam okazję widzieć osobiście... :evil:
Mieszka ich tu koło mnie kilku... poza tym bardzo dobrze znają mojego sąsiada i często tu przebywają...