Ciekawostka - Co robią bianconeri w czasie wolnym

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 19:33

Korzystając z rzadkich w tym sezonie wolnych chwil niektórzy bianconeri postanowili się nieco rozerwać. Emerson i Zlatan Ibrahimovic udali się na tor wyścigowy pod Modeną, gdzie przyjrzeli się z bliska nowemu modelowi Ferrari. Z kolei Nicola Legrottaglie topił swoje smutki w winie.

Brazylijski pomocnik i szwedzki napastnik mieli rzadką okazję podziwiania najnowszego produktu ze stajni Ferrari - modelu 430, którego oficjalną prezentację przewidziano dopiero na styczeń przyszłego roku.

Tymczasem w oczekiwaniu na miejsce w podstawowej jednenastce trenera Capello obrońca Juventusu promuje od niedzieli w Turynie serię win własnej marki "Tenuta Legrottaglie". "Na razie zainwestowałem w 4,5 hektara ziemi" - wyjaśnia Nicola - "Potem zobaczymy". Przewidywana wysokość sprzedaży w kraju i za granicą to 40-50 tys. butelek rocznie. Wino produkowane jest w południowym regionie Apulii skąd pochodzi piłkarz.

ObrazekObrazekObrazek

http://juve.pl/?nid=1243

Wino Naszego gwiazdora ? :D:D Niech on uważa bo wpadnie w nałóg :D Ale swoja drogą ciekawe czy dobre to wino 8)
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2004, 19:55 przez paku, łącznie zmieniany 1 raz.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 19:39

Hehe pewnie to ''Tenuta Legrottaglie'' To włoski odpowiednik ''Komandosa''

Mam pytanko mógłbyś podać źródło tego ciekawego newsa

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 19:52

A to ciekawe...mam nadzieje, że te wino jest lepsze w smaku, niż Legrottaglie na boisku :lol: 8).

Pelson- źródło- http://www.juve.pl/?nid=1243
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2004, 20:04 przez Jędruś, łącznie zmieniany 1 raz.

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 20:02

Ladnie sobie nasi rezerwowi poczynaja- nie dziwi w takim razie forma Legro skoro zamiast sobą zajmuje się produkcją wina :? W dodatku jakoś mnie ta idea nie przekonuje- wolałabym wino od Del Piero na przykład 8)

Agnieszka

fankaJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 21:04

a ja niedawno przecykując kanały w tv zatrzymałam się na TVN gdzie Oliwer Olejniczaj (czy jakoś tak) w programie "Uwaga" zapowiadał dzisiajsze rozdanie nagród MTV. I nagle patrze a za nim stoi nie kto inny jak nasz Alex Del Pierro ze swoją dziewczyną i udziela wywiadu jakiejś telewizji :shock: Najpierw nie mogłam uwierzyć, no ale jak się okazało, że to przecież w Rzymie ta imprezka to wszystko było jasne :)
No muszę przyznać, że bardzo ładnie sie prezentowali razem :D

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
Bianconeri forever
ROW RYBNIK&GÓRNIK ZABRZE
Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 21:21

I już po kwestii Del Piero. Spox go zapowiedział: "duma Turynu" :D. Głupio tylko troche że jakiś kolo z Lazio był z nim jako obstawa :P. Widać że Alex miał troche tremę, jak wychodził to tak jakby nie za bardzo wiedział czy zbijać z ludźmi piąteczki czy nie :).

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 21:47

Garreat pisze:Głupio tylko troche że jakiś kolo z Lazio był z nim jako obstawa
Szkoda ze nie wiesz ze to Paolo di canio :?

fankaJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 14:15

a w jakiej kategori Alex wręczał nagrodę ??

Bianconeri forever
ROW RYBNIK&GÓRNIK ZABRZE
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 14:24

A ja Alexa nie widziałem. :( :cry:
Może ktoś znajdie w sieci filmik jak rozdawał nagrode. Podajcie mi link.

Wino Legro = Komandos. Ciekawe czy będzie sprzedawane w Polsce. Podobno za granicą też ma być.

Emerson i Zlatan mieli fajnie!! Ja też tak chce. :D

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 14:38

No Alex spoko z Paolo szaleli :wink:
Dawali nagrode dla najlepszego zespolu rockowego 8)
Wygral Linkin Park i witali sie jak dobrzy znajomi :wink:
Ogolnie fajna impreza była. Podobalo mi sie.

P.S. Widzialiscie Alicie Keys? :twisted: :wink:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 14:40

Alex wręczał best rock. Wygrali Linkin Park. Słusznie zresztą.

Z Juve na dobre i złe!
Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 15:16

Hehe no nieźle musieli mieć. Jateż chcem zobaczyć te nowe Ferrari :!: Ale jak to pisało to przecież nie były tam tłumy, chociaż to coś nowego. Czy ktoś wie, czy oni zostali zaproszeni, czy może troszke kaski na to wydali? Co do Legro, to wolałbym, żeby zajął się piłką a nie winem. "Tenuta Legrottaglie" ciekawa nazwa. Pewnie tylko chce pokazać jaki on popularni kupując ziemie...

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 18:05

fankaJUVE pisze:a ja niedawno przecykując kanały w tv zatrzymałam się na TVN gdzie Oliwer Olejniczaj (czy jakoś tak) w programie "Uwaga" zapowiadał dzisiajsze rozdanie nagród MTV.
A wiesz, że nasz światowy Alex wręczał nagrodę dla zespołu roku czyli Linkin Park?!? Super widać, że Alexa cenią nie tylko jako piłkarza. Pewnie od razu im oglądalność skoczyła hehe. Fajnie wyglądali razem Chester, Mike i Alex. Jakby się znali już od dawna. :D :D :D

fankaJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 19:31

P.S. Widzialiscie Alicie Keys?
co to miało znaczyć :?: :!: (jestem jej fanką :D )

Bianconeri forever
ROW RYBNIK&GÓRNIK ZABRZE
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 19:46

Fajnie, że Alex pomimo kilku lat gorszej gry nadal jest tak popularny.
Szkoda natomiast, że muzyka zeszła na psy. Kto to widział żeby LP dawać nagrode w kategorii ROCK, a tak jest od kilku lat. Teraz czekam na nagrode w kategorii metal dla Limp Bizkit, a później w kategorii Muzyka Alternatywna' dla Britney Spears.

No ale dość o muzyce nie o tym temat. Nie śmiejcie się tak z tego naszego Legro. Widziałem go z czasów Chievo i to naprawdę dobry piłkarz. Nie jemu njedynemu nie udało się przystosować do nowej drużyny. Choćby nawet taki Henry u nas, czy Mendieta w Lazio. My przynajmniej nie stracimy na nim tyle pieniędzy co rzymianie.
Godną pochwały jest postawa gdy piłkarz próbuje 'coś' robić także poza boiskiem. Prześmiewcy zaraz powiedzą ze Legro nic na boisku nie robi, wieć odrazu zripostuje...każdy z was chciałby być przynajmniej tak dobry jak on.

A co do Zlatana to Emersona...czyżby brazylijski był podobny do szwedzkiego ? ;)

ODPOWIEDZ