F.C JUVENTUS - Ajax 1-0
- Andryk
- Juventino
sądze, że wynik bedzie taki jak ostatnie mecze w Lidze mistrzów czyli 1-0
Co do składu, to nie wiem czy ten co podał przedmówca jest prawidlowy ale jesli tak to według mnie legro nie powinien wyjsc w pierwszej jedynastce. Miesjce powinno sie znalesc dla emersona czy Cannavaro. Chciałbym zeby bramke strzelił zlatan!!! nie bedzie to dla niego łatwe bo gra przeciw byłemu klubowi. Sadze ze ajax bedzie chial ten mecz wygrac, mam nadzieje ze nie zgraja tak jak w ostatnim spotkaniu ligwoym. (5-0)
Co do składu, to nie wiem czy ten co podał przedmówca jest prawidlowy ale jesli tak to według mnie legro nie powinien wyjsc w pierwszej jedynastce. Miesjce powinno sie znalesc dla emersona czy Cannavaro. Chciałbym zeby bramke strzelił zlatan!!! nie bedzie to dla niego łatwe bo gra przeciw byłemu klubowi. Sadze ze ajax bedzie chial ten mecz wygrac, mam nadzieje ze nie zgraja tak jak w ostatnim spotkaniu ligwoym. (5-0)
- paweł (neo)
- Juventino
Serce mówi 3-0 dla nas , Rozum 1-0 ...lecz najbardziej prawdopodobny jest wynik 0-0.
Chciałbym aby Ibra sie wkoncu rozszczelał ( chodzi mi tu o grad bramek a nie ascetyzm :twisted:
:twisted: ) niestety bede musiał czekac na skróty bo na zywo nie obejże.Juve Powinno konsekwetnie zagrac pierwsza połowe.W drugiej kontrola gry powinna byc podtrzymana, jeżeli cos ustrzelimy to bede sie bardzo cieszył. tak jak juz wspominałem licze na Zlatana....ale chyba nie tylko ja....
<respect>
Forza JUVE
Chciałbym aby Ibra sie wkoncu rozszczelał ( chodzi mi tu o grad bramek a nie ascetyzm :twisted:
<respect>
Forza JUVE
- Supersonic
- Juventino
heh tak się zastanawiam czy po prostu Juventus non stop jedzie minimalnym nakładem sił i zadowala się 1:0 czy po prostu tak się jakoś układa?? Bilans jest nieziemski. 5 meczów 15ptk 5:0. Minimaliści w każdym calu!! Ale za to jaka skuteczna metoda. :-D dla mnie to oni mogą już do końca rozgrywek CL tak grać.
Potomni pamiętają tylko wyniki :twisted:
Potomni pamiętają tylko wyniki :twisted:
- Łucja
- Juventino
Minimaliści?? Wygrywają w meczach "bez stawki", więc minimalizm jest pojęciem chybionym
. A co do samego meczu to zalayeta udowadnia, że jest WAŻNY i nie wolno go sprzedawać, bo jeszcze nas pokarze.
Pozdrowienia.
P.S. A z drugiej strony Bayern gromi 5-1 maccabi wczeniej Ajax a w meczach naprawde ważnych przegrywa z minimalistycznym Juve

Pozdrowienia.
P.S. A z drugiej strony Bayern gromi 5-1 maccabi wczeniej Ajax a w meczach naprawde ważnych przegrywa z minimalistycznym Juve
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2004, 02:38 przez Łucja, łącznie zmieniany 1 raz.
- BIANCONERI
- Juventino
Wynik nie powinien chyba nikogo dziwić 8) Zaczyna mi sie podobac nasza regularność,ale powiem szczerze,że z niecierpliwościa czekam na wynik wyższy niż 1-0(mowa tu oczywiście o Lidze Mistrzów).Kolejny dobry mecz rozegrał Camoranesi,który chyba na dobre wywalczył sobie miejsce na prawym skrzydle i nie musi się bać o ewentualne transfery na ta właśnie pozycje.Na całej linii natomiast zawiedli kibice,którzy zjawili się na stadionie w liczbie..pięciu tysięcy:/
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Asta#8
- Qualità Juventino
5 tysięcy :!:
:evil: Czasami na mecze trzecie ligowe jak są jakieś derby w Polsce więcej kibiców przychodzi. :?
Ale co do meczu
Jest to nieprawdopodobny wynik. Pięć meczów, pięć wygranych, pięć pięknych bramek strzelonych i zero stracnonych.
Chyba nikt inny w historii nie osiągnął takiego wyniku. Bardzo ładnie przy tej bramce zachował się Camor który poprostu jak dziecku zabrał piłkę obrońcy Ajaxu. Potem było jeszcze kilka ładnych akcji Juve ale niestety najczęściej kończyły się niecelnymi strzałami Zlatana. Jak Ajax strzelał rzut wolny zprzed pola karnego przepiekną interwecją popisał się Buffon. BRAVO JUVE!!

Ale co do meczu

Chyba nikt inny w historii nie osiągnął takiego wyniku. Bardzo ładnie przy tej bramce zachował się Camor który poprostu jak dziecku zabrał piłkę obrońcy Ajaxu. Potem było jeszcze kilka ładnych akcji Juve ale niestety najczęściej kończyły się niecelnymi strzałami Zlatana. Jak Ajax strzelał rzut wolny zprzed pola karnego przepiekną interwecją popisał się Buffon. BRAVO JUVE!!

- IGI
- Juventino
1-0... fajnie 8) Ale ten mecz nie mial wiekshego znaczenia. (nie dziwi mnie wiec oshalamiajaca ilosc kibicow) Chociaz przynajmniej po ostatniej porazce z Atalanta poprawilismy z pewnoscia morale zespolu, przed bardzo waznym meczem z Interem. Wracajac do meczu, a wlasciwie tylko do skrotu bo akurat mialem przyjemnosc obejrzec
Camor z wielka latwosca zabral pilke Maxwellowi i wylozyl do Zalayety (ktory wydaje mi sie ze troshke za dlugo skladal sie do strzalu, ale wazne ze wpadla:) ). W odpowiedzi wolny dla Ajaksu (tak sie Martin pishe?
) i piekna parada Buffona. I to by bylo na tyle jesli chodzi o pierwsha polowe :? W drugiej pokazali pare akcji z obu stron, ale bez wiekshego zagrozenia pod bramka nashego Tytana 8) Za to my moglismy podwyzshyc wynik. Podobala mi sie akcja Kapo po ktorej minimalnie z wolnego pomylil sie Olivera.

- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Nooo bravo Juve
. Kolejny solidny, dobry mecz. Fajnie że Montero nie grał źle, fajnie, że wygraliśmy zdecydowanie i pewnie (1:0 heh
), bez jakichś podtekstów. Wygrali lepsi
.
Czekamy na Inter! Niech dostaną w pompke od Werderu dziś... no i przede wszystkim w niedziele od nas!
Forza Juve!

Czekamy na Inter! Niech dostaną w pompke od Werderu dziś... no i przede wszystkim w niedziele od nas!
Forza Juve!

- Wojtom
- Juventino
No ładnie.
Widać, ze nawet po zapewnieniu sobie awansu, nie mają zamiaru zwalniac tempa.
Kolejna wygrana 1-0, i jak mowi Zlatan, cos w tym musi byc, bo lepiej wygrywac 1-0 niz wiecej, tracąc przy tym sporo bramek. Gratulacje. 8)
Wszystko wskazuje na to, ze z grupy wyjdziemy z komplecikiem punktów.

Widać, ze nawet po zapewnieniu sobie awansu, nie mają zamiaru zwalniac tempa.

Wszystko wskazuje na to, ze z grupy wyjdziemy z komplecikiem punktów.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Andryk
- Juventino
sprawdziły sie moje oczekiwania co do wyniku, choć szczerze chiałem aby wygrali 3-0 ( pewnie jak każdy). W bramce bylo troche przypadku ale mimo to bardzo sie z niej ciesze. Jak narazie mamy 15 punktów, a na maccabi bedzie trudno bo bedzie chcial sie dostac do Pucharu Uefa tak jak ajax- bedzie ciezko. Wreszcze zagral montero, a według mnie zaliczył on dobry wystep wystep.
- RuTeK
- Juventino
Hyh bardzo mnie cieszy to najskromniejsze wynikowo zwyciestwo Juventusu ale prawd mowiac juz sie powoli przyzwyczajam!! Szkoda ze na stadioni Alpejskim bylo tylko ponad 6 tysiecy kibicow... W tym oczywiscie milosnicy druzyny z Amsterdamu... Jak dla mnie to jest najwieksza porazka JUventusu i mma nadzieje ze po przebudowie Stadionu frekencja znacznie wzrosnie.. Forza Juventus!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Wessal
- Juventino
Tak jak już powiedział pewny forumowicz
czy jakoś tak. Oby to się sprawdziło bo już 5 mamy tylko jeszcze 8 goli i super! Wynik nawet dobry. Obrona pierwsza nie grała a mimo to nie straciliśmy żadnej bramki. Nie było Alexa, Zebiny i Pesotto i sobie poradziliśmy. Świetnie. Inter wygrywa po 5-0 ale daleko nie zajdzie, a Juventus po 1:0 i będzie Cl nasze! 15 pkt. po 5 meczach. Nieźle. oby teraz Maccabi awansowało do następnej rundy
Czyżby Capello chciał, żeby Juventus wygrywał po 1:0?
Będziemy mieli 13 goli i 0 straconych
czy jakoś tak. Oby to się sprawdziło bo już 5 mamy tylko jeszcze 8 goli i super! Wynik nawet dobry. Obrona pierwsza nie grała a mimo to nie straciliśmy żadnej bramki. Nie było Alexa, Zebiny i Pesotto i sobie poradziliśmy. Świetnie. Inter wygrywa po 5-0 ale daleko nie zajdzie, a Juventus po 1:0 i będzie Cl nasze! 15 pkt. po 5 meczach. Nieźle. oby teraz Maccabi awansowało do następnej rundy

- RuTeK
- Juventino
http://www.juvepoland.com/text.php?id=59 <---- PolacamShickit pisze:hej faniejuventusu (jeśli sie to tak odmienia) a ma być jakaś przebudowa stadionu w najbliższym czasie?????

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"