F.C JUVENTUS - Ajax 1-0
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A więc 5 kolejka LM. Mecz już we wtorek.
Teoretycznie Capello mógłby już dać zagrać rezerwom i dać odpocząć podstawowym zawodnikom przed Derbami Włoch. Jednak czy jest sens wystawiać dublerów, przeciwko zawsze groźnemu Ajaxowi. Szczególnie po tym co pokazali w PW :?
Wydaje mi się, ze Fabio postawi jeszcze na 1 skład i małym nakladem sił, myśląc o meczu z Interem, wygrają 1-0 :-D Z Maccabi zagrałby wtedy rezerwy, chociaż czarno to widzę.
Ajax prawdopodobnie zagra bez Van der Vaarta.
Tym meczem już ostatecznie postawimy kropkę na ,,i'' pokazując naszą dominację w jakże silnej grupie.
Teoretycznie Capello mógłby już dać zagrać rezerwom i dać odpocząć podstawowym zawodnikom przed Derbami Włoch. Jednak czy jest sens wystawiać dublerów, przeciwko zawsze groźnemu Ajaxowi. Szczególnie po tym co pokazali w PW :?
Wydaje mi się, ze Fabio postawi jeszcze na 1 skład i małym nakladem sił, myśląc o meczu z Interem, wygrają 1-0 :-D Z Maccabi zagrałby wtedy rezerwy, chociaż czarno to widzę.
Ajax prawdopodobnie zagra bez Van der Vaarta.
Tym meczem już ostatecznie postawimy kropkę na ,,i'' pokazując naszą dominację w jakże silnej grupie.

- Wojtom
- Juventino
Mysle, ze jednak Fabio nie zagra rezerwami. Chyba, ze da im sie zrewanzowac za tą porażke... :? Mam nadzieje, ze wygramy ten mecz, i ze spokojem sobie z pierwszego miejsca wyjdziemy z grupy
Ajax moze zacząc grac, licząc na potknięcie Bayernu...Gdyby cos nadzwyczajnego wydarzylo sie w Monachium, napewno bedą chcieli wygrac pozniej z Bayernem, i takim sposobem moga wyjsc z grupy, choc jest to malo prawdopodobne, ze Bayern potknie sie w meczu z Maccabi.
Trzeba podejsc do meczu powaznie i zagrac chociaz na remis. Jednak wygrana oczywiscie mile widziana 8)
Forza Juve !

Trzeba podejsc do meczu powaznie i zagrac chociaz na remis. Jednak wygrana oczywiscie mile widziana 8)
Forza Juve !
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- stefan590
- Juventino
Hmmmmm ciekawy mecz, ale wg mnie to moznaby teraz dac odpoczac zawodnika i wyjsc rezerwami z Ajaxem, byc siwezym i wigrac z Interem, a z Maccabi odniesc pewne zwyciestwo i 1 miejsce w grupie a SerieA bedzie sie Nas bardziej bala i wszystko bedzie tak pieknie jak jest:) 

- Vincitore
- Juventino
No No Juventus obecnie najlepsza drużyna na całej kuli ziemskiej
zabójczy atak 4 gole w 4 meczach obrona doskonała 8) Ajax osłąbiony ,Juve pewne swego zagra u siebie (oby nei tak jak w Bergamo z Atalantą) napewno dadza pograć rezerwom jednak myślę że częśc graczy to bedą zawodnicy na codzień grajacy w 1 składzie mój typ 1-0 dla Juventus 

- Raffikki87
- Juventino
Ciekawy mecz. Ajax to drużyna zawsze groźna ,ale zabraknie kilku podstawowych zawodników .Najbardziej obawiam sie Rosalesa i Maxwella.
Marzy mi się zwycięstwo większe niż 1 - 0 .Jaki wyjdzie skład ?Wedle mojej opini Fabio pomiesza troche rezerwy z pierwszym składem .Mianowicie powrócą Camoranesi ,Canna ,Nedved (jak będzie w stanie), Zlatan , Thuram ,Blasi oni powrócą do pierwszego składu .Na bramce może bronić Chimenti choć tu też Gigi może powrócić ,z rezerw szanse gry mają Pessotto ,Birindeli ,Zalayeta ,Kapo i Tacchi .Mecz zapewne nie będzie łatwy gdyż Ajax wciąż walczy o drugą runde choć mają trudną sytuacje .Zapewne nasi zawodnicy będą mysleć o wygranej aby zrehabilitować się za porażke z Atalantą ,oraz aby podtrzymać dobrą passę w Lidze Mistrzów .Licze że Zlatan wreszcie strzeli gola ,a może gole w Lidze mistrzów :twisted: .Mój typ 2 - 0 dla Juve .Choć nie wykluczam też remisu .Ajax na pewno będzie miał wiekszą motywacje bo gra o dalszą gre w Lidze mistrzów ,a może nawet w pucharach europejskich.
Marzy mi się zwycięstwo większe niż 1 - 0 .Jaki wyjdzie skład ?Wedle mojej opini Fabio pomiesza troche rezerwy z pierwszym składem .Mianowicie powrócą Camoranesi ,Canna ,Nedved (jak będzie w stanie), Zlatan , Thuram ,Blasi oni powrócą do pierwszego składu .Na bramce może bronić Chimenti choć tu też Gigi może powrócić ,z rezerw szanse gry mają Pessotto ,Birindeli ,Zalayeta ,Kapo i Tacchi .Mecz zapewne nie będzie łatwy gdyż Ajax wciąż walczy o drugą runde choć mają trudną sytuacje .Zapewne nasi zawodnicy będą mysleć o wygranej aby zrehabilitować się za porażke z Atalantą ,oraz aby podtrzymać dobrą passę w Lidze Mistrzów .Licze że Zlatan wreszcie strzeli gola ,a może gole w Lidze mistrzów :twisted: .Mój typ 2 - 0 dla Juve .Choć nie wykluczam też remisu .Ajax na pewno będzie miał wiekszą motywacje bo gra o dalszą gre w Lidze mistrzów ,a może nawet w pucharach europejskich.
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- kouba
- Qualità Juventino
Tez mysle, ze Capello nie wystawi mocnych rezerw. Mzoe da odpoczac jedynie filarom druzyny. Ale mysle, ze nie bedzie to powodem slabej gry z Atalnata, tylko z powodu dosc silnego rywala i zeby nie skompromitowac sie. Moze nasze rezerwy mialy slabszy dzien, ale z Ajaxem trzeba wygrac, zwlaszcza, ze gramy u siebie. Musimy pokazac kto jest zdecydowanym faworytem tej grupy. Mam nadzieje,ze nie bedzie zadnej kontuzji, bo kazdy wie jaki mamy nastepny mecz i ten nastepny trzeba szczegolnie wygrac!
- M.
- Juventino
A ja sądzę, że Juve będzie chciało zremisować jak najmniejsztm nakładem sił. Ajax przystąpi do tego meczu osłabiony u nas na pewno zawodnicy z podstawowego składu odpoczną. Juventus już awansował, więc po co tracić siły? Sezon jest długi, a wiadomo, że wszystkich meczów wygrać się nie da. Wydaje mi się, że mecz będzie nudny :roll:
i zakończy się bezbramkowym remisem 8)

:roll:
- Kuba Napierski
- Juventino
Ja myślę że Capello da szansę rezerwom :twisted:
- Supersonic
- Juventino
Zgadzam się z przedmówcami. Mało ważny mecz remis wystarczy w zupełności dlatego niespodziewałbym sie wielkiego meczu. Zwłaszcza, że później Inter!!
A może by ak rozprężony Juventus powtórzył Olympiakos??

A może by ak rozprężony Juventus powtórzył Olympiakos??

- Asta#8
- Qualità Juventino
Niech Capello wystawi w tym meczu drugi skład. Po co mają grać najlepsi, jak inni mogą sobie pograć z napradwe dobrym zedpołem jakim jest Ajax. Trzeba oszczędzać zawodników na Derby Itali. Niestety w tym meczu wygra Ajax. 

- leniup
- Redaktor
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Myślę że ci którzy mówią że Capello powienien wystawić rezerwy i ci którzy piszą że powienien postawić na podstawową "11" mają rację.
Według mnie powinno być trochę tych i troche tych, naprzykład Chimenti powienien zagrać w tym meczu bo pokazał że aż tak duzo jak wszyscy myślieli od Buffona go nie dzieli. Olivera i Kapo też powinni dostać szansę.
Co do wyniku to nie wiem zależy jaki Capello wystawi skład.
Według mnie powinno być trochę tych i troche tych, naprzykład Chimenti powienien zagrać w tym meczu bo pokazał że aż tak duzo jak wszyscy myślieli od Buffona go nie dzieli. Olivera i Kapo też powinni dostać szansę.
Co do wyniku to nie wiem zależy jaki Capello wystawi skład.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Wessal
- Juventino
Myślę że mimo to że Juventus ma już zapewniony awans Capello będzie grał pierwszą 11-stką. Wolałbym, że Fabio dał szansę rezerwowym piłkarzom a przynajmniej Chimentimu i Legrottaglie. Mimo że po przegranej z Atalantą, gdy graliśmy rezerwą jedyni 2 zawodnicy którzy graji bardzo dobrze to właśnie Chimenti i Legro. Trzeba także i im dac szansę mimo że oni są troszkę nie zgrani. Przydało by się także jedną rzecz zmienić... Odmłodzić ich. W obronie w młodszych zawodników tylko Tudor i Legrottaglie są. A później?? Pessotto chyba 30 lat, Ferrara 37 lat, Montero 32 lata... To byłoby najlepsze wyjście. Mimo że gramy u siebie myślę, ze przegramy, ponieważ Bianconeri nie podajdą za bardzo do tego meczu. Niebędzie im się chciało, a awans przeciez mamy zapewniony. Obstawiam że Ajax wygra 2:1
- Bob
- Juventino
Wtorek, Turyn g.20.45
Juventus: 1 Buffon - 15 Birindelli, 21 Thuram," 6 Legrottaglie", 19 Zambrotta - 24 Olivera, 3 Tacchinardi, 18 Appiah, 11 Nedved - 9 Ibrahimovic, 25 Zalayeta. (12 Chimenti, 4 Montero, 28 Cannavaro, 8 Emerson, 20 Blasi, 16 Camoranesi, 23 Kapo).Trener: Capello
Ajax: 31 Vonk - 2 Trabelsi, 23 Grygera, 4 Escudè - 16 de Jong, 6 Galasek, 28 Boukhari, 10 van der Vaart, 5 Maxwell - 17 Anastasiou, 7 Rosales. (21 Stekelenburg, 14 Vermaelen, 18 Sneijder, 12 Obodai, 20 de Ridder, 29 Mitea, 49 Babel).Trener: Koeman
Sędzia: Plautz (Austria)
zródlo : http://www.pilka.pl/?mid=1&show=17426 No i jak bdzie prawda ze Legro gra to bedzie jazda jazda legro NASZA gwiazda . A wynik meczu to 2-0 dla Juve
Juventus: 1 Buffon - 15 Birindelli, 21 Thuram," 6 Legrottaglie", 19 Zambrotta - 24 Olivera, 3 Tacchinardi, 18 Appiah, 11 Nedved - 9 Ibrahimovic, 25 Zalayeta. (12 Chimenti, 4 Montero, 28 Cannavaro, 8 Emerson, 20 Blasi, 16 Camoranesi, 23 Kapo).Trener: Capello
Ajax: 31 Vonk - 2 Trabelsi, 23 Grygera, 4 Escudè - 16 de Jong, 6 Galasek, 28 Boukhari, 10 van der Vaart, 5 Maxwell - 17 Anastasiou, 7 Rosales. (21 Stekelenburg, 14 Vermaelen, 18 Sneijder, 12 Obodai, 20 de Ridder, 29 Mitea, 49 Babel).Trener: Koeman
Sędzia: Plautz (Austria)
zródlo : http://www.pilka.pl/?mid=1&show=17426 No i jak bdzie prawda ze Legro gra to bedzie jazda jazda legro NASZA gwiazda . A wynik meczu to 2-0 dla Juve
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/