Największy niewypał...
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ale już w następnym nie spisywał się tak dobrze i musielismy go sprzedać, to był piłkarze jednego sezonu niestety, a może nawet dobrze bo Edwin jest już stary, a my mamy najlepszego bramkarza świata Buffona.rybeq pisze:w swym pierwszym sezonie zostal uznany bramkarzem nr.1 serieavan der Sar również nie był najlepszym zakupem puszcze często szmaty.
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2004, 23:37 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 2 razy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- _Jah
- Juventino
Chyba przez Bravo Sport.Rybeq pisze:w swym pierwszym sezonie zostal uznany bramkarzem nr.1 serieavan der Sar również nie był najlepszym zakupem puszcze często szmaty.
Jego pierwszym kontaktem z Serie A był sezon 99/2000 w naszych barwach. Bronił wówczas katastrofalnie. Więc o co Ci idzie w tym momencie?
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Pawciosss
- Juventino
Henry - trudno stwierdzić ,był niewypałem ,ale to raczej nie jego wina była. Po prostu zabijano jego talent ,wystawiając go na złej pozycji.
Teraz widzimy ,że strata jest ogromna.
Na pewno typowym nietrafionym transferem był Legro. Komentarz jest chyba zbędny.
Teraz widzimy ,że strata jest ogromna.
Na pewno typowym nietrafionym transferem był Legro. Komentarz jest chyba zbędny.
- Rybeq
- Juventino
o ile dobrze pamietam stracilismy wowczas 19 bramek._Jah pisze: Jego pierwszym kontaktem z Serie A był sezon 99/2000 w naszych barwach. Bronił wówczas katastrofalnie. Więc o co Ci idzie w tym momencie?
katastrofalnie bronil w kolejnym.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Supersonic
- Juventino
Niestety Henry. Niestety po chyba nie do końca poznano się na jego talencie. Pomyślcie Henry (w obecnej formie) i Trezeguet, a tuż za nimi Alex. Ibrahimovic byłby jokerem- coś jak Morientes w realu. MMM miodzio.
Więcej oczekiwałem po Appiahu, więc jak dla mnie to jest niewypał w tej chwili. Może się obudzi...
Więcej oczekiwałem po Appiahu, więc jak dla mnie to jest niewypał w tej chwili. Może się obudzi...
- mateuszek8989
- Juventino
Thierry Henry: ten piłkarz zrobiłby wiele dla Juventusu gdyby w nim grał, szkoda że sie go pozbyliśmy. To była największa porażka Juventusu chyba w historii.
- gryzli2
- Juventino
MOZE PODSUMUJE W JUVE NIE SPISALI SIE SALAS HENRY LEGROTTAGLIE APPIAH BAIOCCO ALE MOIM ZDANIEM PILKARZEM KTORY ZAWIODL JEST MICCOLI CIAGLE BYL WYPOZYCZANY DO INNYCH KLUBOW ( I BYL TAM WYCHWALANY ) A GDY WRACAL DO JUVE TO JEDNAK SIE NIE SPRAWDZAL BO ZADEN TRENER NIE WIDZIAL GO W SKLADZIE A NA TO W JUVE TRZEBA SOBIE ZASLUZYC PPRACA NA TRENINGACH MOZE W FLORENCJI JEST INACZEJ CO WY NA TO :?: :?: :?: