Pseudokibice
- Tomusmc
- Juventino
Przeciez tu chodzi o to zeby ogladnac mecz, wypic pifko i sie nacieszyc a nie bic sie z byle powodu! ja nierozumiem Pseudokibiców! potrafia nawet zginac dla swojej druzyny!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- Juve The Best
- Juventino
Ja kocham moją drużyne i dlatego bronie jej honoru.

- GRZYB!
- Juventino
pseudokibole to jak sam nazwa mowi nie kibole tylko PSEUDOkibole a wiec nie prawdziwi kibole...
policja na meczach powinna miec wieksze uprawnienia to wtedy bali by sie przychodzic a nie, ze dostanie jeden z drugim palka po dupie i chca odszkodowanie !!!
policja na meczach powinna miec wieksze uprawnienia to wtedy bali by sie przychodzic a nie, ze dostanie jeden z drugim palka po dupie i chca odszkodowanie !!!
Podróż o długości tysiąca mil rozpoczyna się od pojedynczego kroku...
- dawidpln
- Juventino
Ja nigdy nie umiałem zrozumiec ludzi którzy poprzez bijatyki i rozruby na stadionach wprowadzają kluby w kłopoty: finansowe i prawne, a uważają się za ich największych kibiców. Gdyby w Polsce było tak jak w Angli że nie byłoby ogrodzenia to na większości meczów pseudokibice wbiegaliby na murawe. Ale powinno byc tak jak jest pod względem prawnym, a mianowicie osoba która źle sie zachowa (wbiegnie na boisko, wszczyna byjki) jest karana na przenajmniej pół roku więzienia lub już nigdy nie ma prawa wstępu na stadiony w Anglii, w niektórych przypadkach na całym świecie. Kiedyś w telewizji pokazywali pseudokiboli Cracovii którzy wkórzyli się że miasto nie chce pomóc Cracovii i ma spore długi. Jeden z nich powiedział że jeśli nie pomogą to zdemoluja miasto, ale przecież za częsć szkód musi zapłacic klub tym samym wplątuja ich w jeszcze większe tarapaty. Mam nadzieje że za kilka lat będzie wszystko wporządku, stadiony pełne i bezpieczne a na dodatek pojemność będzie wynosic średnio 35 tys.
Forza Juventus
- howik
- Juventino
ja do pseudo nic nie mam !!!jesli chca sie bic to niech to robia poza stadionem i tak najczesciej jest to robione!!powiem wam szczerze ze poznalem pseudo kibicow jagi i oni sa spoko.zachowuja sie jak normalni ludzie a jedyna zla zecza co robia to bicie sie!!ale to zawsze bylo i bedzie musimy sie z tym pogodzic!!
- 19YB19
- Juventino
ciezko mi sie wypowiedziec... jaraja mnie bojki na stadionie... lecz nie chcialbym zeby przez to mojna kochana druzyna musiala placic kary, wiec niech kto jak chce sie lac, niech sie pierze na sutawkach lub jakies osiedlowe akcje...
- *Fighter*
- Juventino
Wyobraźcie sobie w polsce trybuny blisko murawy
przecież kibice to non stop by na boisko wchodzili. Jaki ma sens sprawianie bólu kibicom innego klubu. No jaki :?

przecież kibice to non stop by na boisko wchodzili. Jaki ma sens sprawianie bólu kibicom innego klubu. No jaki :?

Juventus Turyn- Tylko przed Boggiem padniemy na kolana
- Andryk
- Juventino
Jako kibic musze powiedzieć że zachowanie policji jest w wielu przypadkach bardzo prowokujące i naganne gdyż sami Policjanci bywają kibicami (czasem i fanatycznymi).
tu sie akurat zgadzam z toba...
co raz czesciej na stadionach dochodzi do awantur wywołanych przez Policjantów!!!nie raz sie juz o tym przokonałem, swoją obecnościa na meczu
zgadzam sie, ostatnio kilka meczy z rzedu jak wchodziłem na mecz, po przejsciu przez kasy zawsze stoja Ochroniarze, (ich obowiazkiem jest ogladniecia kazdego kto wchodzi i zabierania nie bezpiecznych przedmiotów)to ja sobie przechodze nie raz kolo nich jak gdyby nigdy nic, a oni nawet nie sa tym wzruszeni...(nic nie sprawdzają) jak maja stac to niech lepiej ida do domu telewizje ogladac...naganne
jakby tam wszedl jakis gosc z al Kaidy ?!?! :lol:
ale pomyślcie jakby było gdyby nie było Policji....
Chuligani i tak beda w polsce za 20 czy 30 lat, jak nie na stadionie to po za nim
- Andryk
- Juventino
- Kraków: 17-latek zginął w porachunkach pseudokibiców!
17-letni chłopak zginął w Krakowie wskutek ran zadanych mu nożem. Prowadzone przez krakowską policję śledztwo wskazuje, że były to porachunki pomiędzy pseudokibicami Wisły i Cracovii.
"W czwartek późnym wieczorem policja została powiadomiona o rannym młodym chłopaku, leżącym na ulicy Szafera - powiedziała Katarzyna Cisło z zespołu prasowego krakowskiej policji. - Ranny został przewieziony do szpitala i pomimo operacji około północy zmarł. Jak wynika ze wstępnych ustaleń, przyczyną śmierci były rany zadane nożem. Wiele wskazuje na to, że były to porachunki pomiędzy pseudokibicami Wisły i Cracovii".
Zatrzymano już podejrzanego o ugodzenie nożem znalezionego na ulicy chłopaka. Ze względu na dobro śledztwa policja nie udziela dokładniejszych informacji.
mnie to bardzo martwi, ponieważ tonie pierwszy taki incydent... niestety porachunki miedzy klubami maja miejsce w Polsce co raz czesciej... przykro mi to mówic...
peace ( * ) ( * ) ( * )
- adinockm
- Juventino
Zgodze sie z moim przedmowcą, ludzie ogladaliscie film niedawno który wyszedł w kinach "Football Factory"??, jest to film na autentycznych faktach oparty na ksiązce jednego z kibiców Chelsea, tutaj sie nie biją na stadionach, bo w angli wprowadzili cos takiego ze nie warto robic za dym, co do filmu Klatka to nie jest to film o kibicach, jak sam rezyser mowi jest to film o przejawach agrasji, ja wam powiem tyle, kto sie lubi bić na stadionach i za swój klub bedzie to robił i tego nikt nie zmieni, pseudokibic to też człowiek, zastanówcie sie czy kiedys nie mieliscie ochoty wkopac kibicą z druzyny przeciwnej po przegranym meczu albo wkurzeni na klub przeciwny?! Pewnie nie raz, są tacy ktorzy sie wkurzaja i tą agresje wywoluja na stadionach, nic dodac nic ująćm, pozdrawiam
SPEEDWAY FIGHTERS CKM WŁÓKNIARZ CZĘSTOCHOWA
SPEEDWAY FIGHTERS CKM WŁÓKNIARZ CZĘSTOCHOWA
JUVENTUS TURYN FIGHTERS
- Manifestos
- Juventino
mysle ze gdyby nie burdy na stadionach i nie mit "pseudokibica", wielu z dzisiejszych kibicow nie zainteresowaloby sie pilką nożną. kij ma zawsze dwa końce.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--: