Pseudokibice

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Tomusmc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 22:17

Przeciez tu chodzi o to zeby ogladnac mecz, wypic pifko i sie nacieszyc a nie bic sie z byle powodu! ja nierozumiem Pseudokibiców! potrafia nawet zginac dla swojej druzyny!

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah :D
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 22:22

Ja kocham moją drużyne i dlatego bronie jej honoru.

Obrazek
GRZYB!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 22:36

pseudokibole to jak sam nazwa mowi nie kibole tylko PSEUDOkibole a wiec nie prawdziwi kibole...

policja na meczach powinna miec wieksze uprawnienia to wtedy bali by sie przychodzic a nie, ze dostanie jeden z drugim palka po dupie i chca odszkodowanie !!!

Podróż o długości tysiąca mil rozpoczyna się od pojedynczego kroku...
dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 12:19

Ja nigdy nie umiałem zrozumiec ludzi którzy poprzez bijatyki i rozruby na stadionach wprowadzają kluby w kłopoty: finansowe i prawne, a uważają się za ich największych kibiców. Gdyby w Polsce było tak jak w Angli że nie byłoby ogrodzenia to na większości meczów pseudokibice wbiegaliby na murawe. Ale powinno byc tak jak jest pod względem prawnym, a mianowicie osoba która źle sie zachowa (wbiegnie na boisko, wszczyna byjki) jest karana na przenajmniej pół roku więzienia lub już nigdy nie ma prawa wstępu na stadiony w Anglii, w niektórych przypadkach na całym świecie. Kiedyś w telewizji pokazywali pseudokiboli Cracovii którzy wkórzyli się że miasto nie chce pomóc Cracovii i ma spore długi. Jeden z nich powiedział że jeśli nie pomogą to zdemoluja miasto, ale przecież za częsć szkód musi zapłacic klub tym samym wplątuja ich w jeszcze większe tarapaty. Mam nadzieje że za kilka lat będzie wszystko wporządku, stadiony pełne i bezpieczne a na dodatek pojemność będzie wynosic średnio 35 tys.

Forza Juventus
juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 18:55

A ja uważam że słowo pseudokibice jest nie na miejscu.

Nazwa określająca tych wandali i złoczyńców nie powinna mieć nic zwiącanego ze słowem "kibice"

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2004, 22:08

zle mówisz, to wlasnie przez pseudokibiców ludzie boją sie przychodzic na mecze. u mnie w miescie denerwujące jest pytanie za kim jestes. powinni sie umawiac gdzies na odludziu i tam sie nawalac!!!

howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2004, 19:59

ja do pseudo nic nie mam !!!jesli chca sie bic to niech to robia poza stadionem i tak najczesciej jest to robione!!powiem wam szczerze ze poznalem pseudo kibicow jagi i oni sa spoko.zachowuja sie jak normalni ludzie a jedyna zla zecza co robia to bicie sie!!ale to zawsze bylo i bedzie musimy sie z tym pogodzic!!

19YB19

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2004, 20:26

ciezko mi sie wypowiedziec... jaraja mnie bojki na stadionie... lecz nie chcialbym zeby przez to mojna kochana druzyna musiala placic kary, wiec niech kto jak chce sie lac, niech sie pierze na sutawkach lub jakies osiedlowe akcje...

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2004, 20:44

Nie wyobrażam sobie siebie jako pseudo kibica :shock:, co w tym trakiego fajnego :?:.Jeśli jest sie kibicem ukochanego klubu, to kibic nie można wtedy robić zadym...na dodatek na koszt klubu :? :!:.

*Fighter*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2004, 15:28

Wyobraźcie sobie w polsce trybuny blisko murawy :wink:
przecież kibice to non stop by na boisko wchodzili. Jaki ma sens sprawianie bólu kibicom innego klubu. No jaki :? :?: :?:

Juventus Turyn- Tylko przed Boggiem padniemy na kolana
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 12:34

Jako kibic musze powiedzieć że zachowanie policji jest w wielu przypadkach bardzo prowokujące i naganne gdyż sami Policjanci bywają kibicami (czasem i fanatycznymi).

tu sie akurat zgadzam z toba...
co raz czesciej na stadionach dochodzi do awantur wywołanych przez Policjantów!!!nie raz sie juz o tym przokonałem, swoją obecnościa na meczu :wink:
naganne
zgadzam sie, ostatnio kilka meczy z rzedu jak wchodziłem na mecz, po przejsciu przez kasy zawsze stoja Ochroniarze, (ich obowiazkiem jest ogladniecia kazdego kto wchodzi i zabierania nie bezpiecznych przedmiotów)to ja sobie przechodze nie raz kolo nich jak gdyby nigdy nic, a oni nawet nie sa tym wzruszeni...(nic nie sprawdzają) jak maja stac to niech lepiej ida do domu telewizje ogladac...
jakby tam wszedl jakis gosc z al Kaidy ?!?! :lol:

ale pomyślcie jakby było gdyby nie było Policji.... :wink:
Chuligani i tak beda w polsce za 20 czy 30 lat, jak nie na stadionie to po za nim

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2004, 17:58

• Kraków: 17-latek zginął w porachunkach pseudokibiców!

17-letni chłopak zginął w Krakowie wskutek ran zadanych mu nożem. Prowadzone przez krakowską policję śledztwo wskazuje, że były to porachunki pomiędzy pseudokibicami Wisły i Cracovii.

"W czwartek późnym wieczorem policja została powiadomiona o rannym młodym chłopaku, leżącym na ulicy Szafera - powiedziała Katarzyna Cisło z zespołu prasowego krakowskiej policji. - Ranny został przewieziony do szpitala i pomimo operacji około północy zmarł. Jak wynika ze wstępnych ustaleń, przyczyną śmierci były rany zadane nożem. Wiele wskazuje na to, że były to porachunki pomiędzy pseudokibicami Wisły i Cracovii".

Zatrzymano już podejrzanego o ugodzenie nożem znalezionego na ulicy chłopaka. Ze względu na dobro śledztwa policja nie udziela dokładniejszych informacji.
żródlo: http://sport.onet.pl/991131,wiadomosci.html

mnie to bardzo martwi, ponieważ tonie pierwszy taki incydent... niestety porachunki miedzy klubami maja miejsce w Polsce co raz czesciej... przykro mi to mówic...
peace ( * ) ( * ) ( * )

PRASKI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 15:01

tak czytam te wszystkie Wasze wpisy i mysle że czesc z Was przyjeliby do policji albo innego pzpn-u bez gadania, macie tam zapewniona posade :evil:

PRAGA zawsze z LEGIĄ
adinockm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2004, 10:43

Zgodze sie z moim przedmowcą, ludzie ogladaliscie film niedawno który wyszedł w kinach "Football Factory"??, jest to film na autentycznych faktach oparty na ksiązce jednego z kibiców Chelsea, tutaj sie nie biją na stadionach, bo w angli wprowadzili cos takiego ze nie warto robic za dym, co do filmu Klatka to nie jest to film o kibicach, jak sam rezyser mowi jest to film o przejawach agrasji, ja wam powiem tyle, kto sie lubi bić na stadionach i za swój klub bedzie to robił i tego nikt nie zmieni, pseudokibic to też człowiek, zastanówcie sie czy kiedys nie mieliscie ochoty wkopac kibicą z druzyny przeciwnej po przegranym meczu albo wkurzeni na klub przeciwny?! Pewnie nie raz, są tacy ktorzy sie wkurzaja i tą agresje wywoluja na stadionach, nic dodac nic ująćm, pozdrawiam
SPEEDWAY FIGHTERS CKM WŁÓKNIARZ CZĘSTOCHOWA

JUVENTUS TURYN FIGHTERS
Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2004, 11:19

mysle ze gdyby nie burdy na stadionach i nie mit "pseudokibica", wielu z dzisiejszych kibicow nie zainteresowaloby sie pilką nożną. kij ma zawsze dwa końce.

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
ODPOWIEDZ