kontuzja ALEXA
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czyli tradycja dotrzymana :? Żenująca sytuacja. W związku z tym na chwilę obecną pozostajemy z 3 napastnikami,, w tym Zalayeta, który w tym sezonie pograł 20 minut...
Zastanawiam się tylko, kiedy on doznal tej kontuzji... był na ławce z Maccabi, nagle kontuzja. Na zdrowy rozum, było to pewnie na treningu, i tu kolejne pytanie...co oni robią na treningu...Chyba to jednak kwestia wieku, a co za tym idzie? Podatnośc na urazy. W szybkim tempie gaśnie blask geniuszu Alexa...Cięzko to pisać, ale teraz mogę sobie tylko puszczać jego filmik i płakać
Jak to było możliwe...
Zastanawiam się tylko, kiedy on doznal tej kontuzji... był na ławce z Maccabi, nagle kontuzja. Na zdrowy rozum, było to pewnie na treningu, i tu kolejne pytanie...co oni robią na treningu...Chyba to jednak kwestia wieku, a co za tym idzie? Podatnośc na urazy. W szybkim tempie gaśnie blask geniuszu Alexa...Cięzko to pisać, ale teraz mogę sobie tylko puszczać jego filmik i płakać

- kouba
- Qualità Juventino
...ktory dzis byl najwiekszym wybawcaTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:W związku z tym na chwilę obecną pozostajemy z 3 napastnikami,, w tym Zalayeta, który w tym sezonie pograł 20 minut...

on juz wlasciwie zgasl. To jest prawda i lepiej sie nie oszukiwac, bo potem znowu moze to sie okazac bolesne. Zdarza sie ze zagra mecz, czy dwa dobrze, ale tak juz bedzie coraz rzadziej. Jego lata swietnosci juz byly i raczej nie wroca. Moze grac ciagle, ale to bedzie przecietna gra. Coz poradzic...Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:W szybkim tempie gaśnie blask geniuszu Alexa...
- Maciek11
- Juventino
Od 9 lat Alex jest dla mnie kimś na występy kogo czekam ze szczególną uwagą, po prostu idolem, wzorem. Zawsze będę w Niego wierzył, ale tym razem rozum podpowiada, że to już zmierzch. Faktycznie pewnie zdarzą się jeszcze w tym sezonie i w nastepnych przebłyski Jego geniuszu, ale średnia Jego gra jest po prostu od dawna przeciętna. Nie wściekajcie się na mnie, bo to mój ulubiony piłkarz, ale myslę, że Jego geniusz w dużej części wyparował z powodu tych dziesiątek kontuzji, jest dość wolny, technicznie też już tak nie góruje bo cały świat zrobił ogromne postępy. Zauważcie, np. rzuty wolne - kiedyś był w tym elemencie wspaniały, jeden z niewielu, a teraz w każdej mocnej drużynie jest kliku równie dobrych. Po prostu kontuzje zahamowały Alexa, który wyprzedzał epokę, i świat Go dogonił... Ale dla mnie zawsze pozostanie wyjątkowy, bo myślę, że spośród wspólczesnych piłkarzy tylko Zidane i Ronaldo dysponowali podobnym potencjałem. Potencjałem, którego Alexowi chyba nie będzie dane wykorzystać.
- mleko
- Juventino
heh...kontujza ALEXA, a do tego po dzisiejszym meczu kontuja TREZE...niedobrze sie dzieje...zostalismy z dwoma napastnikami!!! miejmy nadzieje ze ALEX wyzdrowieje do meczu z bayernem i zagra ZLATAN z nim, bo duet ZLATAN-ZALAYETA na bayern to nie wiem czy przejdzie...i w styczniu (jesli TREZE zdecyduje sie na operacje) trzeba dokupic napastnika, np. GILARDINO
FORZA JUVE!!! FORZA ALEX!!! FORZA TREZE!!!

- Lizard
- Juventino
Racja, kontuzja obu wymienionych zawodników powinna wymusić na Moggim zakup nowego napadziora. Gilardino...nie ma szans, niedawno podpisał kontrakt, więc bez cudu, transfer nie dojdzie do skutku. Ale od czego mamy Moggiego- konspiranta
Inny scenariusz: Roma odpada z CL, brak kasy za awans do następnych rund, może wymusić na włodarzach Rzymian sprzedaż Cassano 8) Ale najbardziej prawdopodobna wydaje mi się, taka oto kolejność zdarzeń. Zarząd Juve uważa, że jakoś to będzie i nie zdecyduje się na kupno nowego napastnika, bądź kasę przeznaczoną na transfery wyda na Jankulovskiego. I to byłby jedyny transfer w przerwie zimowej, chyba że Juve zdobędzie pieniądze ze sprzedaży/wypożyczenia Legro, Juliano lub kogoś innego.

- Bany_DG
- Juventino
nie ma co przy twojej wypowiedzi cholernie sie wzruszyłem szczególnie ostatnie zdanie.Dla mnie też od 8 lat Alex jest kimś wyjątkowym szczególnym, nigdy nie pozwoliłem sobie na jego krytyke bo to włśanie dzięki niemu pokochałem Juve i ta miłoaść trwa do dziś zresztą miłość do Alexa jest o wiele większa zgadzam sie jego chwała mineła myśle że nie niepowrotnie,mam nadzieje że jak Robby (jego w życiu kontuzje też nie oszczedzały a talent miał na miare Maradony)wrócił do wielkiej piłki w małej Bresci po 30-stce Grande Alex Per Sempre :!: :!: :!:Maciek11 pisze:Od 9 lat Alex jest dla mnie kimś na występy kogo czekam ze szczególną uwagą, po prostu idolem, wzorem. Zawsze będę w Niego wierzył, ale tym razem rozum podpowiada, że to już zmierzch. Faktycznie pewnie zdarzą się jeszcze w tym sezonie i w nastepnych przebłyski Jego geniuszu, ale średnia Jego gra jest po prostu od dawna przeciętna. Nie wściekajcie się na mnie, bo to mój ulubiony piłkarz, ale myslę, że Jego geniusz w dużej części wyparował z powodu tych dziesiątek kontuzji, jest dość wolny, technicznie też już tak nie góruje bo cały świat zrobił ogromne postępy. Zauważcie, np. rzuty wolne - kiedyś był w tym elemencie wspaniały, jeden z niewielu, a teraz w każdej mocnej drużynie jest kliku równie dobrych. Po prostu kontuzje zahamowały Alexa, który wyprzedzał epokę, i świat Go dogonił... Ale dla mnie zawsze pozostanie wyjątkowy, bo myślę, że spośród wspólczesnych piłkarzy tylko Zidane i Ronaldo dysponowali podobnym potencjałem. Potencjałem, którego Alexowi chyba nie będzie dane wykorzystać.
- DamKam
- Juventino
Nie no TRAGEDIA !!!!! I to na dodatek Del Piero oraz Trezeguet
Kurcze no.... Zlatan jak narazie nie blyszczy a Zalayeta no cuz... nie moge o nim duzo powiedziec bo on prawie wcale nie gra :? Fatalna sytuacja !!!!! Z Bayernem jak nie bedziemy mieli Treze lub Alexa to bedzie naprawde nie milo...... zreszta w lidze tak samo.
I teraz sobie tak mysle: po co bylo sprzedawac Micolliego !!!!??? Teraz on by sie nam przydal moim zdaniem albo chociaz Di Vaio.

I teraz sobie tak mysle: po co bylo sprzedawac Micolliego !!!!??? Teraz on by sie nam przydal moim zdaniem albo chociaz Di Vaio.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Szczerze nie zdziwiełm się, bo jak powiedział Dragon to już tradycja, tylko że tradycji napewno nie stało się za dośc, bo do tej pory kontuzja nadchodziła wtedy gdy ALex był we wspaniałęj formie, przypomnijmy choćby ostatni sezon Aleź był jednym z najlepszych naszych graczy, jednak potem pzyszła kontuzja w meczu z Romą i od tamtego czasu ALex nie moze złapać formy.
Mam nadzieję że tym razem będzie na odwrót że Alex powróci po kontuzji z dobrą formą.
Mam nadzieję że tym razem będzie na odwrót że Alex powróci po kontuzji z dobrą formą.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Wojtom
- Juventino
No więc Alex powraca na Bayern.
Mam nadzieje, że powroci we wielkiej formie i strzeli, lub stworzy okazję do zdobycia gola.
Jednak uważam, że powninien On rozpocząć mecz na ławce i wejsc kiedy przeciwnicy będą już troszkę zmęczeni. 8)
Tak więc czekamy na wielki mecz, i mam nadzieje-na wielki powrót króla.
Mam nadzieje, że powroci we wielkiej formie i strzeli, lub stworzy okazję do zdobycia gola.

Tak więc czekamy na wielki mecz, i mam nadzieje-na wielki powrót króla.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- _Jah
- Juventino
również jestem za tym, aby wprowadzić alexa w momencie, kiedy trzeba będzie podkręcić tempo.. tak jak to miało miejsce w naszej drużynie narodowej w przypadku frankowskiego. od pierwszych minut powinien grać zalayeta, gdyż urugwajczyk swoimi ostatnimi występami sobie na to bezsprzecznie zasłużył.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- RuTeK
- Juventino
O ile sie orjentuje to Alex zawsze byl podatny na kontuzjeTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Czyli tradycja dotrzymana :? Żenująca sytuacja. W związku z tym na chwilę obecną pozostajemy z 3 napastnikami,, w tym Zalayeta, który w tym sezonie pograł 20 minut...
Zastanawiam się tylko, kiedy on doznal tej kontuzji... był na ławce z Maccabi, nagle kontuzja. Na zdrowy rozum, było to pewnie na treningu, i tu kolejne pytanie...co oni robią na treningu...Chyba to jednak kwestia wieku, a co za tym idzie? Podatnośc na urazy. W szybkim tempie gaśnie blask geniuszu Alexa...Cięzko to pisać, ale teraz mogę sobie tylko puszczać jego filmik i płakaćJak to było możliwe...
P.S Wydaje mi sie i mam przeczucie ze alex strzeli bramke BAYERNOWI!!!!!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !