kontuzja ALEXA

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 19:25

Napastnik reprezentacji Włoch i Juventusu Turyn Alessandro Del Piero doznał kontuzji ścięgna Achillesa i będzie pauzował przez najbliższe dwa tygodnie. kurde...kolejna kontuzja...i jak on ma dojsc do dobrej dyspozycji...ALEX-wracaj do zdrowia!!!!!!!! WIERZYMY W CIEBIE!!!!!!

zrodlo: http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2316333.html

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 19:34

to już jest tragedia i kolejny skandal ALEX kuruj sie :!: :!: :!:
Ps.jak widze że ktoś napisał posta to czytam go z ciekawoscią
jak widze że ty go napisałeś czytam go ze smutkiem twój nick powoli staje sie wcieleniem zła piłkarskiego :wink:
Ps2. Kumpel (fan bayernu) własnie uświadomił mi że alex nie bedzie grał z FCB :!: :( :( :cry: :cry: :evil: :evil:

YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 19:44

Jesli ktos sie jeszcze ludzil ze Alex moze powrocic do formy... to moze juz spojrzec na sprawe realnie... taki komentarz chyba wystarczy...

mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 20:28

Juventin pisze:Ps.jak widze że ktoś napisał posta to czytam go z ciekawoscią
jak widze że ty go napisałeś czytam go ze smutkiem twój nick powoli staje sie wcieleniem zła piłkarskiego :wink:
a niby czemu tak myslisz?? czekam na odp. :D
Juventin pisze:Ps2. Kumpel (fan bayernu) własnie uświadomił mi że alex nie bedzie grał z FCB :!: :( :( :cry: :cry: :evil: :evil:
jest szansa ze ALEX zagra z bayernem-nie zagra NA PEWNO z Udine i prawdopodobnie w el. MŚ.

Radosław Gorol

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 20:36

Szkoda mi Alexa, ale kiedy nie będzie grał nikt nie będzie go krytykował. Może po przerwie odzyska formę.

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 20:59

Radosław Gorol pisze:Może po przerwie odzyska formę
Psychiczna - na pewno, bo nie beda go dziennikarze dreczyc glupimi artykulami po kazdym slabszym meczu - ale czy pilkarska??

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 21:01

mleko pisze:
Juventin pisze:Ps.jak widze że ktoś napisał posta to czytam go z ciekawoscią
a niby czemu tak myslisz?? czekam na odp. :D
Juventin pisze:Ps2. Kumpel (fan bayernu) własnie uświadomił mi że alex nie bedzie grał z FCB :!: :( :( :cry: :cry: :evil: :evil:
jest szansa ze ALEX zagra z bayernem-nie zagra NA PEWNO z Udine i prawdopodobnie w el. MŚ.
1. Dlatego że Twoje newsy nie znaczą nic dobrego, ale mam nadzieje że to się zmieni :wink: i kiedyś bedziemy sie smiać jak bedziesz pisać że JUVE wygrywa LM :P

2. leczyć sie bedzie 2 tyg a nawet jak sie wykuruje do nie sądze żeby Capello ryzykował odnowienie ALEXA może zagra ostatnie 10 min

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 08:50

No nieeee :( :( :(
Alex znów bosz......... tego isę jiż liczyć nie da;/ . Choć teraz nie ma jeszcze najgorzej bo ma dość dobrego zmiennika, zle sam fakt jest straszny i smutny jak zwykle.
no Del Pierciu kuruj się trzymamy kciuki za ciebie :cry: :cry:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 15:10

troche mi szkoda go, chociaż ostatnio i tak nie grał w pierwszym składzie. Zatan i Treze i tak sobie poradza. Oprócz tego mam nadzieje, że uda mu sie wykurować na mecz z bayernem i wejsc na koncowke spotkania. Dziwne bo ostatnio dosyć czesto łapie kontuzje Alex... mam nadzieje, ze to pierwszy i ostatni raz w tym sezonie

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 15:17

Jak pech to pech... :(
Kolejna kontuzja... Teraz juz wiadomo dlaczego nie zagrał z Maccabi. :?
Wracaj do zdrowia jak najszybciej !!!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 15:23

Kontuzje Alexa mają już miano LEGENDY :x
Zresztą mamy Zlatana, a ja już osobiście nie wierze w 'odrodzenie' naszego wirtuoza ... :roll:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 17:51

A mi go szkoda i to bardzo. A zwłaszcza że jest moim ulubionym piłkarzem i zawsze tak i teraz wierze że Alex się szybko wykuruje i odzyska wielką formę. Zobaczycie jeszcze strzeli dla nas decydującą brame w finale LM!! :):):)

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 14:41

Qrde..no..szkoda go. Znowu wielcy znwcy pilki noznej beda go krytykowac ze nie jest w formie i tylko spedza czas na leczeniu kontuzji. (qrde juz nie moge sluchac komentatorow Serie A na Canale + - ostatnio jeden z nich powiedzial ze to juz zmierzch kariery Alexa....myslalam ze rozwale telewizor. To są najgorsi komentatorzy. Jeden umie tylko krytykowac. Nie wiem ktory bo nie pamietam jak sie nazywają. Ale jak mecz juz sie rozpoczyna i widac ktora druzyna jest slabsza to ow pan przez cale 90 min krytykuje ta druzyne, jak by chcial ja dobic. Nic innego tylko potrafi wyliczac bledy itp No mozna sie.......)

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 15:01

Grzegorz Milko i Tomek Lipiński są słabi :?: Obok A.Twarowskiego i T.Smokowskiego najbardziej nadają sie do komentowania meczów na dodatek świetnie się uzupełniaja i tylko dlatego że wyrażaja swoje zdanie uważasz ich za najgorszych :?: W woli przypomnienia Alex i recoba to piłkarscy ulubieńcy T.Lipińskiego. wogóle nie kapuje :evil:

Mati21pi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 19:14

No to zle ze alex kontuzje zlapal szczegolnie ze zlatan i trezeguet strzelaja bramki i potem moze byc problem z gra w 1 jedynastce i jak zawsze bedzie ciezko wrocic do formy po kontuzji;d

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
ODPOWIEDZ