co bedzie z naszym atakiem????

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Jakiego napastnika powinnismy sobie sprawic na gwiazdke?????

Andrea Caracciolo
1
2%
Antonio Cassano
31
48%
Simone Inzaghi
1
2%
Fernando Morientes
21
33%
Michael Owen
1
2%
Fernando Torres
6
9%
Christian Vieri
3
5%

Liczba głosów: 64
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2004, 22:40

A gdzie Gilardino ,co to że nie strzela tylu bramek to nie idzie go tu umiescic ??????? Dla mnie to nadal dobra inwestycja na przyszłość dla Juve
nie ma gilardino poniewaz niedawno przedluzyl kontrakt z paremka i narazie jak sie wyrazil nie chce zmieniac klubu, wszystko mozliwe oczywiscie ale chyba jeszcze nie teraz

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2004, 14:43

Chcialoby sie powiedziec Roberto ale to niestety raczej niemozliwe :(
Chetnie zobaczylbym znow mojego idola w ukochanej bialo-czarnej koszulce ale tyo juz chyba tylko marzenia :(
Atak z Dp Zalayeta i Zlatanem nie prezentuje sie nadzwyczaj okazale wiec napastnik jest nam potrzebny od teraz.
Nie wiem co wymysli Luciano ale jestem pewien ze zle nie bedzie :wink: Pozostaje wierzyc w niego :)
Forza Moggi!!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2004, 15:05

Odswiezam temat :P
Znow glosno o Moro 8)

Juventus Turyn zainteresowany jest pozyskaniem lub wypożyczeniem z Realu Madryt Fernando Morientesa - donosi dziennik "Marca".

Działacze "bianconeri" pilnie potrzebują wzmocnić siłę ofensywną zespołu, po tym jak kontuzji doznał David Trezeguet.

Napastnik reprezentacji Francji nie będzie mógł zagrać przez najbliższe cztery miesiące i dlatego klub z Turynu chce zatrudnić Morientesa, którego w pierwszym składzie nie widzi trener "Królewskich" Mariano Garcia Remon.

Pomysłodawcą przeprowadzki Morientesa do Turynu jest Fabio Capello (prowadząc Real w sezonie 1996/97 wywalczył mistrzostwo Hiszpanii - przyp. red.). Szkoleniowiec Juventusu wysłał nawet w tej sprawie do Madrytu swojego przedstawiciela, który w środę przed południem przeprowadził wstępne rozmowy z działaczami Realu.

http://pilka.interia.pl/puchar/lm/news?inf=549927

Nie ukrywam ze takie rozwiazanie zadowalaloby mnie :)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2004, 15:15

Nie ukrywam ze takie rozwiazanie zadowalaloby mnie
Nie tylko Ciebie he, he 8)

El Moro jest chyba najlepszym rozwiązaniem w tym przypadku ( wysoka forma, pełen profesjonalizm - żadne tam utarczki z trenerami itd ). To dobrze, iż coraz głośniej mówi się o takim transferze, chętnie zobaczyłbym potwierdzenie tego newsa na juventus.com :D Ale kto tam zna Moggiego...

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2004, 17:05

Z linia ofensywna mamy kłopot i tego nie da sie ukryć. Może nie są to wielkie problemy, ale wyraźnie brakuje nam jedengo napastnika. Nie wiadomo jeszcze w jakiej formie wróci Alex, bo od tego tez dużo zależy.
Jeśli ja miałbym wybierać napastnika to brałbym pod uwage dwa nazwiska: Cassano i Morientes. Bliższy byłbym jednak sprowadzeniu Cassano - wierze, że w Juve zrozumiałby co to znaczy byc odpowiedzialnym piłkarzem i poswiecił sie tylko grze w piłke. Morientesa też chetnie bym zobaczył - mam jednak jedna obawe, czy jako Hiszpan dobrze by sie wkomponował we włoski klub. Bo jest juz taki stereotyp, że Hiszpanie nie potrafia grac we Włoszech. Mam jednak nadzieje, że jeśliby Morientes przeszedł do Juve to bardzo szybko zaprzeczyłby tym wszystkim stereotypom.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
ODPOWIEDZ