co bedzie z naszym atakiem????
- Juventinha
- Qualità Juventina
nie ma gilardino poniewaz niedawno przedluzyl kontrakt z paremka i narazie jak sie wyrazil nie chce zmieniac klubu, wszystko mozliwe oczywiscie ale chyba jeszcze nie terazA gdzie Gilardino ,co to że nie strzela tylu bramek to nie idzie go tu umiescic ??????? Dla mnie to nadal dobra inwestycja na przyszłość dla Juve
- Lypsky
- Juventino
Chcialoby sie powiedziec Roberto ale to niestety raczej niemozliwe
Chetnie zobaczylbym znow mojego idola w ukochanej bialo-czarnej koszulce ale tyo juz chyba tylko marzenia
Atak z Dp Zalayeta i Zlatanem nie prezentuje sie nadzwyczaj okazale wiec napastnik jest nam potrzebny od teraz.
Nie wiem co wymysli Luciano ale jestem pewien ze zle nie bedzie
Pozostaje wierzyc w niego
Forza Moggi!!

Chetnie zobaczylbym znow mojego idola w ukochanej bialo-czarnej koszulce ale tyo juz chyba tylko marzenia

Atak z Dp Zalayeta i Zlatanem nie prezentuje sie nadzwyczaj okazale wiec napastnik jest nam potrzebny od teraz.
Nie wiem co wymysli Luciano ale jestem pewien ze zle nie bedzie

Forza Moggi!!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Lypsky
- Juventino
Odswiezam temat
Znow glosno o Moro 8)
Juventus Turyn zainteresowany jest pozyskaniem lub wypożyczeniem z Realu Madryt Fernando Morientesa - donosi dziennik "Marca".
Działacze "bianconeri" pilnie potrzebują wzmocnić siłę ofensywną zespołu, po tym jak kontuzji doznał David Trezeguet.
Napastnik reprezentacji Francji nie będzie mógł zagrać przez najbliższe cztery miesiące i dlatego klub z Turynu chce zatrudnić Morientesa, którego w pierwszym składzie nie widzi trener "Królewskich" Mariano Garcia Remon.
Pomysłodawcą przeprowadzki Morientesa do Turynu jest Fabio Capello (prowadząc Real w sezonie 1996/97 wywalczył mistrzostwo Hiszpanii - przyp. red.). Szkoleniowiec Juventusu wysłał nawet w tej sprawie do Madrytu swojego przedstawiciela, który w środę przed południem przeprowadził wstępne rozmowy z działaczami Realu.
http://pilka.interia.pl/puchar/lm/news?inf=549927
Nie ukrywam ze takie rozwiazanie zadowalaloby mnie

Znow glosno o Moro 8)
Juventus Turyn zainteresowany jest pozyskaniem lub wypożyczeniem z Realu Madryt Fernando Morientesa - donosi dziennik "Marca".
Działacze "bianconeri" pilnie potrzebują wzmocnić siłę ofensywną zespołu, po tym jak kontuzji doznał David Trezeguet.
Napastnik reprezentacji Francji nie będzie mógł zagrać przez najbliższe cztery miesiące i dlatego klub z Turynu chce zatrudnić Morientesa, którego w pierwszym składzie nie widzi trener "Królewskich" Mariano Garcia Remon.
Pomysłodawcą przeprowadzki Morientesa do Turynu jest Fabio Capello (prowadząc Real w sezonie 1996/97 wywalczył mistrzostwo Hiszpanii - przyp. red.). Szkoleniowiec Juventusu wysłał nawet w tej sprawie do Madrytu swojego przedstawiciela, który w środę przed południem przeprowadził wstępne rozmowy z działaczami Realu.
http://pilka.interia.pl/puchar/lm/news?inf=549927
Nie ukrywam ze takie rozwiazanie zadowalaloby mnie

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Lizard
- Juventino
Nie tylko Ciebie he, he 8)Nie ukrywam ze takie rozwiazanie zadowalaloby mnie
El Moro jest chyba najlepszym rozwiązaniem w tym przypadku ( wysoka forma, pełen profesjonalizm - żadne tam utarczki z trenerami itd ). To dobrze, iż coraz głośniej mówi się o takim transferze, chętnie zobaczyłbym potwierdzenie tego newsa na juventus.com

- darel
- Juventino
Z linia ofensywna mamy kłopot i tego nie da sie ukryć. Może nie są to wielkie problemy, ale wyraźnie brakuje nam jedengo napastnika. Nie wiadomo jeszcze w jakiej formie wróci Alex, bo od tego tez dużo zależy.
Jeśli ja miałbym wybierać napastnika to brałbym pod uwage dwa nazwiska: Cassano i Morientes. Bliższy byłbym jednak sprowadzeniu Cassano - wierze, że w Juve zrozumiałby co to znaczy byc odpowiedzialnym piłkarzem i poswiecił sie tylko grze w piłke. Morientesa też chetnie bym zobaczył - mam jednak jedna obawe, czy jako Hiszpan dobrze by sie wkomponował we włoski klub. Bo jest juz taki stereotyp, że Hiszpanie nie potrafia grac we Włoszech. Mam jednak nadzieje, że jeśliby Morientes przeszedł do Juve to bardzo szybko zaprzeczyłby tym wszystkim stereotypom.
Jeśli ja miałbym wybierać napastnika to brałbym pod uwage dwa nazwiska: Cassano i Morientes. Bliższy byłbym jednak sprowadzeniu Cassano - wierze, że w Juve zrozumiałby co to znaczy byc odpowiedzialnym piłkarzem i poswiecił sie tylko grze w piłke. Morientesa też chetnie bym zobaczył - mam jednak jedna obawe, czy jako Hiszpan dobrze by sie wkomponował we włoski klub. Bo jest juz taki stereotyp, że Hiszpanie nie potrafia grac we Włoszech. Mam jednak nadzieje, że jeśliby Morientes przeszedł do Juve to bardzo szybko zaprzeczyłby tym wszystkim stereotypom.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie