co bedzie z naszym atakiem????
- Juventinha
- Qualità Juventina
jako ze wlasnie przegladalam sobie wszelakie newsy i dotarlo do mnie ze z atakiem nie jest zbyt rozowo, del piero, operacja treze, zlatanek narzeka... na poczatku sezonu nikt chyba nawet nie pomyslal ze moze byc taki pech.a tu niestety przyszedl i to najmniej odpowienim momencie. przed nami mecz z messina ktora delikatnie mowiac niezle sobie radzi, a potem od razu lm z bayernem.w zasadzie to powinnismy miec wiecej niz tylko 4 napastnikow i wlasnie do tego zmierzam.przegladalam sobie forum i jest sporo spekulacji- a nie spostrzeglam jeszcze niczego w postaci podsumowania:)- tu sie mowi o cassano zaraz potem o morientesie.dlatego tez moi drodzi Juventini male pytanko, nie wiem czy na miejscu czy tez nie, ale ja czesto miewam dziwne pomysly:) -kogo konkretnie chcielibyscie z tych wszystkich gwiazdek widziec w naszym juve????albo ewentualnie kogo powinien nam pan moggi sprowadzic i dlaczego.
ja osobiscie chyba bym sie sklonila za cassano i el moro <kolejnosc zupelnie przypadkowa:)> co prawda cassano niezbyt lubie ale moze zmienie zdanie jak zacznie strzelac dla juve, za to morientesa uwielbiam jest naprawde genialny co pokazal w zeszlym sezonie, a w realu nikt go nie docenia oprocz kibicow <nioe rozumiem jak moze grac ronaldo ale to juz inna bajka> , tylko ze nie wiem czy on by sie sprawdzil w juve.ta sama kwestia z fernando torresem. z kolei vieri jest za stary i baaardzo bez formy, carraciolo grac w pilke potrafi ale juventus to nie brescia-wieksza presja wieksze wymagania, owena i inzagiego nie komentuje .
a moze dostaniemy jakis naprawde zaskakujacy prezent od moggiego?:)
ja osobiscie chyba bym sie sklonila za cassano i el moro <kolejnosc zupelnie przypadkowa:)> co prawda cassano niezbyt lubie ale moze zmienie zdanie jak zacznie strzelac dla juve, za to morientesa uwielbiam jest naprawde genialny co pokazal w zeszlym sezonie, a w realu nikt go nie docenia oprocz kibicow <nioe rozumiem jak moze grac ronaldo ale to juz inna bajka> , tylko ze nie wiem czy on by sie sprawdzil w juve.ta sama kwestia z fernando torresem. z kolei vieri jest za stary i baaardzo bez formy, carraciolo grac w pilke potrafi ale juventus to nie brescia-wieksza presja wieksze wymagania, owena i inzagiego nie komentuje .
a moze dostaniemy jakis naprawde zaskakujacy prezent od moggiego?:)
- Bany_DG
- Juventino
ja bym widział taki scenariusz mecz z messina gramy tak Zalayeta plus ktoś z Primavery po przewie wchodzi ibrahimoic
Na mecz z bayernem wraca Alex i atak wyglada tak Ibrahimovic Zalayeta na końcówke wchodzi alex lub ktoś z primy itd. potem kupujemy cassano lub wypozyczamy Carraciolo i czekamy na treze zdobywamy Scudetto LM i PW
Na mecz z bayernem wraca Alex i atak wyglada tak Ibrahimovic Zalayeta na końcówke wchodzi alex lub ktoś z primy itd. potem kupujemy cassano lub wypozyczamy Carraciolo i czekamy na treze zdobywamy Scudetto LM i PW
- Iver.pk
- Juventino
Ja chybam jednak bym optowal za Morientesem :!: jednak boje sie ze jako hiszpan nie bedzie juz tak dobry po przejsciu do Wloch
Zastanwiam sie tez na Cassano-jest dobrym pilkarzem ale jakos go nie lubie za charakter (zbyt podobny do Tottiego :twisted: ) ale moze w Juve by wyrosl z takiego zachowania! Wiec moim zdaniem albo Cassano albo Moro :!:

- Vincitore
- Juventino
A po co kogoś kupować mamy przecież Zalayete,Zlatan jest gotów do gry ewentualnie w ataku grać moze jeszcze Kapo jak to niewypali to jeszcze to ataku moze wyladować Ruben Olivera. Nie jest tak źle no co Kupimy Owena albo El Moro i kto będzie grał w ataku Alex,Treze,Zlatan czy Morientes jeszcze Zalayeta sie pali do grania.Alex narazie grzeje ławę ale za niedługo sie zbuntuje i się wkurzy
- Raffikki87
- Juventino
ja tam jestem za Caracciolo .a tak Juve zagra atakiem Zlatan - Marcelo i wygra z Massiną i Bayrnem
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Michal17
- Juventino
Ja zagłosowałem na Torresa - jest młody i utalentowany.
Cassano ze swoim temperamentem chyba nie będzie najlepszym wyjściem ale oczywiście jest mile widziany
Morientes - jest świetny ale nie widze szans na jego transfer- conajwyżej wyporzyczenie...
Cassano ze swoim temperamentem chyba nie będzie najlepszym wyjściem ale oczywiście jest mile widziany
Morientes - jest świetny ale nie widze szans na jego transfer- conajwyżej wyporzyczenie...
- CalciO 666
- Juventino
Na Cassano raczej nie liczcie bo niedlugo ROMA dostanie kase za prawa do transmisji od Sky cos 35 mln Funtów no i oczywiscie sporo Sensini wylozy na podpisanie umowy.
JA najchetniej to byl widzial w skladzie jakiegos mlodzika z primaverry na ten sezon a na nastepny to moze jakis sie pokaze mlody zdolny utalentowany pilkarz.
JA najchetniej to byl widzial w skladzie jakiegos mlodzika z primaverry na ten sezon a na nastepny to moze jakis sie pokaze mlody zdolny utalentowany pilkarz.
"II" ([]) ([]) II_
- Raffikki87
- Juventino
A gdzie Gilardino ,co to że nie strzela tylu bramek to nie idzie go tu umiescic ??????? Dla mnie to nadal dobra inwestycja na przyszłość dla Juve
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
- bartusek
- Juventino
Ja jestem za Casano !!! Kiedys bez wahania dałbym Vieriego bo go bardzo lubie... Ale wydaje mi się, że nie warto sprowadzać tak wiekowego gracza ( w dodatku pewnie za ciezkie pieniądze ) Kto by to nie był, to najlepiej jakby był młody i został w Juve na dłużej... 

- Reggie
- Juventino
No tak, mamy Treze, który nie zagra prze jakieś cztery miesiące :? , Alexa, który za nie długo wróci do gry i nie wiadomo jak długo będzie wracał do formy i czy za miesiąc nie złapie znowu kontuzji :? , Zalayetę który jest dobry, ale nie można na nim raczej zbytnio polegać :? i Zlatana z którym nie ma problemów, ale przecież nie może grać 90 minut w każdym meczu :? A Kapo i Oliviera to przecież nie są typowi napastnicy- mogą zagrać czasem na tej pozycji ale nie zawsze.Pelson pisze:A po co kogoś kupować mamy przecież Zalayete,Zlatan jest gotów do gry ewentualnie w ataku grać moze jeszcze Kapo jak to niewypali to jeszcze to ataku moze wyladować Ruben Olivera. Nie jest tak źle no co Kupimy Owena albo El Moro i kto będzie grał w ataku Alex,Treze,Zlatan czy Morientes jeszcze Zalayeta sie pali do grania.Alex narazie grzeje ławę ale za niedługo sie zbuntuje i się wkurzy
Alex się zbuntuje? Wkurzy się na trenera? :? No wybacz ale to nie Totti ani Ronaldo, on rozumie decyzje trenera i wie że będzie grał jeśli będzie najlepszy :!:
Więc trzeba kogoś kupić lub wyporzyczyć, najlepiej Cassano, można by też Morientesa- on nie ma pewnego miejsca w składzie i pewnie chętnie by go wypożyczyli znowu.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- BIANCONERI
- Juventino
Przed sezonem miałem obawy dotyczące naszego ataku.Co prawda dysponowaliśmy czterema napastnikami uważanymi powszechnie za gwiazdy,ale było ich tylko czterech.Niewiele potrzeba było czasu aby przekonać się,że mamy ich po prostu za mało.Trezeguet,który bardzo dobrze rospoczął sezon będzie musiał bardzo długo pauzować,a Del Piero,który nie zdąrzył ustabilizować formy także nabawił się kontuzji,na szczęście nie tak groźnej.Obecnie prasa prześciguje się w doniesieniach o kolejnych napastnikach,którzy ewentualnie mogliby wypełnić luke po Trezeguecie.Pojawiają się nazwiska znane takie jak choćby Cassano,Morientes,czy Vieri,ale także zawodnicy mniej znani;Caracciola,Dino Fava.Ja osobiście uważam,że działacze Juve nie sprowadzą żadnej gwiazdy tylko postaraja się o napastnika "awaryjnego"nie aż tak drogiego.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- leniup
- Redaktor
No jeśli już miałbym wybierać kogo chce do Juve z tych piłkarzy których podałeś w ankiecie to wybrał bym Michaela Owena
A dlatego że chciałbym zobaczyć jak zaklimatyzował by się we Włoszech i jak by grał a bez wątpienia jest to wielki piłkarz tylko troche zepsuty przez real. I podkreślam teraz że wiem że transfer tego piłkarza jest raczej nie możliwy. To są tylko moje marzenia 
- Andryk
- Juventino
ja chetnie bym wybral z dwójki owen i morientes... obaj sa siwtni w tym co robia. Strzelaja dużo bramek co jest bardzo ważne. A tak odchodząc od tematu to szkoda mi treze bo był ostatnio w bardzo dobrej formie, a tu kilka miesiecy bez gry...