Juventus 3-1 Real (Liga Mistrzów, 2 półfinał)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
3andit

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 15:22

Aż łza sie w oku kręci :cry:
Podpisuje sie pod wszystkim co tu napisaliście

Warto żyć dla takich meczy ( i nie uczyc sie na klasówke z fizyki :wink: )

< Dziękujmy BOGU za to, że stworzył dla nas JUVE i Kobiety >
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 15:24

Wielki mecz, wielki spektakl. Wszyscy piłkarze zagrali to co trzeba,robiąc to na 120%...130% swoich możliwości. Gdyby Lippi żył w XIX wieku to Napoleon niebyłby największym strategiem historii. Lippi pokazał wzorowe rozegranie dwumeczu. Układanka, jaką jest Juventus pasowała do siebie idealnie. Moje marzenia się spełniły. Mogę pisać więcej, bo ten temat jest prawie niewyczerpalny. Kocham ten klub :!: :!: :!:

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
TOBI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 15:28

TO BYŁO PIĘKNE!!!
TERAZ JUŻ WIEM, ŻE BOG JEST Z TURYNU, NAZYWA SIĘ LIPPI, A APOSTOŁÓW BYŁO 11, W BIAŁO-CZARNYCH STROJACH. PRZEZ 90 MINUT TEGO SHOW MOJE SERCE WYRYWAŁO SIĘ Z OSIERDZIA!!!!!! REAL WIELKI!!!! ALE TYLKO NA SWOIM PODWÓRKU!!!!! JESZCZE TYLKO TAKI FINAŁ A NA KLĘCZKACH DO TURYNU POWĘDRUJE! A WDOMU TO ZARAZ POSTAWIE BIAŁO-CZARNY OŁTARZ :!: :!: :!: :!:

camoranesi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 17:36

To był chyba najpiękniejszy mecz jaki widziałem w życiu. Juventus zagrał po prostu GENIALNIE. Dla takich chwil naprawdę warto żyć. Wreszcie pokazaliśmy realowi i całemu światu kto naprawdę jest najlepszy. W fianle jeszcze raz to potwierdzimy :!:
FORZA JUVE !!!

I nostri gloriosi colori splenderanno sempre !
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 18:43

No tak..o takim mecu chyba nigdy nieprzestaniemy wymieniać poglądy :wink: Rezczywiście jak już wszyscy pisaliśmy meczw wykonaniu JVE był najlepszym w tym sezonie. Do szkoły poszedłem w koszulce JUVE, kurteczce i czapce. ale sie gapili na mnie :shock: :wink: Tylko kumple krzyczeli JUVE pały :evil: rtak na żarty ale każdy przyznawał, że JUVENTUS był o niebo lepszy i nic nam niemogli zarzucić. W końcu nikt niewymieniał kto z JUVE zagrał najlepiej tylko,,cały JUVE grał rewwelacyjnie!''Teraz finał trzeba do tego meczu pdejść tak jak do wczorajszego. Milan ostanio ma kryzys a jeszcze walczy w lidze a my już nie. Zdobądźmy ten puchar dla Nedveda i dla nas wszystkich.

Obrazek
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 19:46

Teraz mogę coś napisać bo zaraz po meczu nie byłem w stanie.
To był mecz w którym było wszystko:walka,ambicja,łzy,bramki,WYGRANA JUVE,PRZEGRANA REALU.Najlepszy mecz Na przestrzeni kilku lat który miałem przyjemność oglądać.Najlepszy mecz Juve.Wielkie brawa-wspaniałe przygotowanie Marcello Lippi'ego na oba mecze półfinałowe.W pierwszym meczu to Juve rozegrał lepsze spotkanie ale real miał więcej szczęścia.Lecz w tym meczu nie było mowy o czymś takim bo nawet biblijny cud nie mogł uchronić realu od porażki.Perfekcyjna taktyka wykonywana bezbłędnie przez zawodników stworzyła wielki spektakl,wielkie zwycięstwo!!!!!!!!Do końca życia nie zapomnę tego spotkania tych bramek i łez które wylewałem po meczu.Płakałem ze szczęścia,ale też i ze smutku.Pavel Nedved-zawodnik którego nosze w sercu doznał tego co może być dla piłkarza najgorsze.Tyle jego wypowiedzi które sobie przypomniałem po meczu o najwiekszym marzeniu-zagraniu w finale i zdobycie Pucharu Mistrzów co którym marzył.Podaje też wątpliwości decyzje Meiera!!!!!!ale co się odwlecze...
Brawa dla Alexa po którego zagraniach socios realu współczuli swojej "OBRONIE" :twisted: :D .Brawa dla Buffona-jesteś najlepszy w swoim fachu!!!!!
I Treze-mówił o tym że pomoże Juve w końcowej fazie sezonu i to zrobił.
Na miejscu są tu słowa Zbigniewa Bońka-"Upiłem się tym spektaklem"-Które obrazują piękno tego co wydażyło się na Delle Alpi ubiegłego wieczoru.
Słowa uznania dla Mateusza Borka za jego obiektywizm i profesjonalizm relacji meczu mimo iż kibicuje realowi docenił to co pokazał Juventus.
Oby tak dalej.
W Manchesterze!!!!!!!!!!!!!

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 20:02

Zagralismy tak dobrze ze nawet Boniek nas chwalil, powiedzial ze jestesmy najlepsi i takie tam, ale nie ma sie co dziwic ten mecz byl piekny. W szkole tez wszyscy przyznali mi ze Juve byl duzo lepszy

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 20:24

Real Madryt poinformował, że Ronaldo nie zagra przez najbliższe dwa tygodnie. Brazylijczykowi podczas meczu Realu z Juventusem w półfinale Ligi Mistrzów odnowiła się kontuzja.

Ronaldo naciągnął nie do końca wyleczony mięsień lewej nogi. Kontuzja pogłębiła się i lekarze Realu orzekli, że napastnik &#8222;Królewskich&#8221; będzie potrzebował co najmniej dwóch tygodni rekonwalescencji.

NO I PO CO MU TO BYŁO...I TAK NIC NIE WSKURAŁ W MECZU....WIELKA MI TAJNA BROŃ BUHAHAHA

YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 22:24

No panowuie co tu duzo mowic... WYGRALA DRUZYNA A NIE PIENIADZE I INDYWIDUALNOSCI.... moze dlatego z zidanem przegralismy wazne mecze bo ... bo to byla indywidualnosc... teraz tworzymy, jak to wielu "specjalistow" wczoraj okreslilo NAJLEPSZY KOLEKTYW SWIATA - i taka jest prawda... w klubie nie ma starc, sprzeczek... jest duch walki i glod sukcesu... piekne zwyciestwo... a co do Pavla to prawie plakalem razem z nim.... jak zobaczylem jego zalamanie tuz po otrzymaniu kartonika to az mi sie same lzy do oczu cisnely... czlowiek ktory jak nikt inny zaslozyl na final i na podniesienie trofeum odpadl na koncu... ktos kto zrobil dla nas tak wiele i jak sam mowil cale zycie mazyl zeby zagrac w finale champions league... ktos kto tak cieszy sie gra w pilke.. ale WIERZE ZE JUVE WYGRA I ZADEDYKUJE TYTUL PAVLOWI !!! Zreszta to juz zapowiedzial Lippi... nie mozna lekcewarzyc Milanu, ale zaslismy tak daleko eliminujac takie druzyny jak Barca, czy REAL .... nalezy nam sie to trofeum !!!

IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 22:40

Ale to był mecz.... Jeszcze chyba nigdy nie byłem tak dumny z tego powodu że jestem fanem Juve. Buffon grał ( a raczej bronił ) jak zwykle - kapitalnie, Thuram = Salgado + Hierro + Helguera + Carlos +...... :D, Davids,Tacch - zniechęcili do gry "gwiazdy realu", Zambrotta - on jest po prostu rewelacyjny ( jeszcze nikt chyba aż tak nie upokorzył Salgado, szkoda że zabrakło wykończenia 92' min ) Camor - grał krótko, ale umiał przytrzymać piłkę, a w końcówcę było to niezwykle ważne. Atak jak z poprzedniego sezonu - wspaniały drybler Del Piero + niezawodny, jak zwykle skuteczny Trezeguet. I na koniec - Nedved :? Biegał, starał się, grał rewelacyjnie i jeszcze ten gol..... Strzelał dla nas bramki w meczach z najlepszymi - Barca, Depor,ManU,Real, a teraz poprzez serce z kamienia sędziego nie zobaczymy go w finale :( Przecież sędzia mógł sobie darować tę kare dla Czecha - jeden jedyny faul i jego marzenia prysły. Mam nadzieję, że właśnie ta sytuacja zmotywuję kolegów z jego drużyny do jeszcze większego wysiłku.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 16 maja 2003, 13:17

BIGGI pisze:
NO I PO CO MU TO BYŁO...I TAK NIC NIE WSKURAŁ W MECZU....WIELKA MI TAJNA BROŃ BUHAHAHA
HEeh widać było, że coś z nim nie tak. Real chciał postawić wsztstko na jedna kartę i stracili ronaldo na 2 tyd. a przecież Real walczy w lidze o tytuł i bedzie to dla nich ogromne osłabienie. Tyle co z nami zrobił to wywalczył karnego, którego bez problemów obronił najlepszy bramkarz świata ,,Fly Gigi'' :wink:

Obrazek
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2003, 14:51

kurcze !!!!!! Nedveda mi jest bardzoooooooooooo szkoda !!!!!!!!

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2003, 14:51

kurcze !!!!!! Nedveda mi jest bardzoooooooooooo szkoda !!!!!!!!ale mysle ze bedzie dobrze !!!!!!!!! i to my zdobedziemy LM !!!! :twisted:

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2003, 14:53

Nie pomolg Realowi ten wspanialy atak Ronaldo - Raul nie pomogl nic Calillas nie pomog Carlos Zidane i Figo...

Wygralismy ale stracilismy Pavla... plakac sie chce jak sie o nim teraz mysli... chlopak jest zalamany... i nic nie mozna dla niego zrobic aby wrocil do gry... Mamy podwojna misje w tym finale... uszczesliwic Pawla i kibicow.... Tak jak Scudetto zadedykowalismy Angelliemu tak teraz powinni final zadedykowac Nedvedowi... Musim ydac teraz wszystko z siebie aby wygrac! Ciezko bedzie oj ciezko ale powinno sie udac...

PS. A Zizu tez zaplakal...

Marek

Tifoso ManU
Tifoso ManU
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2003, 14:58

serdecznie gratuluje. mam chocaz satysfakcje ze wam 2 razy dokopalismy :D :wink:

Pozdrawiam

Glory Glory ManUtd!!!
Zablokowany