Juventus 3-1 Real (Liga Mistrzów, 2 półfinał)
- BIANCONERI
- Juventino
To był najlepszy mecz ostatnich lat jeśli chodzi o Juventus!Zagrali po prostu genialnie,doskonale pieknie i skutecznie!Pokazali gwiazdorkom z Realu jak gra sie w piłke,jak się walczy!!!Nedved udowodnił że jest lepszy od figi i zizou.Jedynym minusem tego meczu była oczywiście żółta kartka dla Nedveda która eliminuje go z finału :evil: Aha zapomniałem że Buffon karnego wyciagnął :lol: Było cudownie,wielka radość i finał!!!
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- ANNARELLA
- Juventino
Mecz na najwyższym poziomie...dla Juve oczywiście :lol: .....a dla mnie ogromna radość...Zawsze byłam dumna ,z tego że kibicuje Starej Damie!..i tak już zostanie :-D
Juve-Una storia infinita...
GG:3742664
GG:3742664
- Gianluigi
- Juventino
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jestem w niebie :-D . Wrescie sie doczekalem finalu.Cóż za piekny mecz to był ile emocji ja chyba nie zasne
. Wszystko miło , ładnie i przyjemnie ,ale jest jedna rzecz ktora mie martwi to jest to ze Pavel nie zagra
,ale mam nadzieje ze bez niego se poradzimy .KKKKKKKOOOOOOOOOCCCCCCHam JUVE JUVE JUVE JUVE JUVE JUVE JUVE JUVE JUVE JUVE.

- BIGGI
- Qualità Juventino
JA TAM NIE WIEM czy sie cieszyc czy płakac...wszystko było by pięknie gdyby nie KARTKA DLA PAVLA !!!!! strasznie mi to humor psuje.......ALE BRAWA ZA WALKE, BRAWA DLA GIGIEGO POPROSTU JESTESMY THE BEST !!!! GRANDE LIPPI (chociaz mogł zdjąc Nedveda przed kartką) FORZAAA JUVEEE W FINALE !!!!
- Hannibal
- Juventino
Ostatnimi czasy w moich wypowiedziach prowadziłem nagonkę na defensorów juve ale po dzisiejszym wspaniałym triumfie przekonałem się do nich. Finezja, pomysłowość, mądra gra, waleczność, wiara te wszystkie wartości w połączeniu ze sobą dały wspaniałe, znakowite zwycięstwo nad Realem. Trezeguet jak zwykle wiedział jak wykorzystać ,,szybką piłkę'' , Del Piero swoimi fantastycznymi zagraniami i dryblingami wreszcie wyzwolił ten niesamowity potencjał który w nim tkwi.Sprawdziły się moje sugestie dotyczące gry Zambrotty w lini pomocy. Ten mecz znakomicie ukazał że tam jest właśnie jego miejsce. Nedved, Davids, Tacchinardi, Thuram, Montero-wszyscy oni grali dzisiaj bezbłędnie. Świetna gra Buffona( chociaż ten karny to w środek bramki był bity) ale wytrzymał tę grę nerwów i nie dał tej chwili szczęścia Figo. Wielki rewanż za finał 1998r. nastąpił właśnie dziś. 14.V.2003r. Oglądając takie właśnie mecze wiem dlaczego kilka lat temu pokochałem klub z Turynu. Misja oznaczona etykietą, ,,Liga Mistrzów'' powoli dobiega końca. W dniu 28 maja okaże się czy zakończy się sukcesem,ale tak naprawdę bez względu na wynik meczu z Milanem, Juventus rozegrał świetną partię w tym sezonie. Cóż pozostaje czekać dwa tygodnie i wierzyć że 28 maja Bóg będzie po stronie Turynu.Old Traford czeka niczym Brytania podbijana w 52r.p.n.e przez rzymian. Podobno właśnie z tej wyprawy wojennej włosi ,,przywieźli'' do kraju nową grę,udoskanalaną przez stulecia aż do obecnej postaci grę zwaną piłka nożna. Niech ,,Stara Dama'' rzuci urok na rossonerich. Poprostu niech wygra lepszy..................
- Hannibal
- Juventino
Przepraszam bardzo za błąd historyczny, chodzi tu oczywiście o lata 43-84 n.e . Pomyłka ta wynikła z jeszcze do tej pory nie opadniętych emocji po dzisiejszym zwycięstwie. Coż od jutra świętuję:)))))))))))))
- Mee_too
- Qualità Juventino
Moja radosc jest wrecz nie do opisania. Wszyscy zagrali madrze,z wola walki z determinacja tak jak powinni grac zawsze. Szkoda Pavla ale i tak przekonal pewnie wiekszosc ludzi na swiecie ze to jemu nalezy sie nagroda na najlepszego piłkarza Europy. Buffon oczywiscie GENIUSSZ , ale mnie uradowal ta swoja interewencja.
FORZAAAAAAAAAAAAA JUVE
FORZAAAAAAAAAAAAA JUVE
I think love is something we create to make ourselves feel better
'Dandelion'
'Dandelion'
- Gofer
- Juventino
COŚ PIĘKNEGO!!!
JUVE pokazało pedałom z madrytu ktu tu rządzi!!!
FORZA JUVE!!!!
Szkoda, że Nedved zobaczył żółtą kartkę!!!
JUVE pokazało pedałom z madrytu ktu tu rządzi!!!
FORZA JUVE!!!!
Szkoda, że Nedved zobaczył żółtą kartkę!!!

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- ToMeK
- Juventino
Buhahahaha ... ''wielkie gwiazdy z Madrytu'' buhahaha ... Juve udowodnil ze swoja gra moze nawet pokonac ''<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>'' !! Jak ja sie ciesze Boshe ... Swietnie zagrala cala defensywa no i oczywiscie Buffon ... tak mi przykro ze Nedved nie moze zagrac w finale ... nie wiem czy plakal ze szczescia ze zaprowadzil Juve do finalu czy ze smutku ze nie zagra w finale ... Kocham Juve ... Kocham Lippiego !! Juveeeeeeeeeeeeeeeeeee !! Teraz na Milan i rozwalic ich w ''teatrze marzen '' :lol: !! Czy ktos oprocz Nedveda zagra czy tylko Nedved bedzie pauzowal ... wroca Ferrara i reszta ? Juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 8)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To co obejrzałem wczoraj naimogło mi sie nawet przysnić w najpiekniejszych snach :!: To co pokazało wczoraj JUVE to ,,niema takiego słowa by to opisać :!: ''. bezwątpienia był to najlepszy mecz JUVE w ostanich latach :!: Chryste Panie! Jak ja ise cieszę!!! To oczywiście jak u was jest niedoopisania! '12 fantastczne odgranie Del Piera do Treze a ten tak pieknie strzelił, że sami wiecie! jeszcze nieochłonołem z emocji! Potem ta akcja Del Piera w '43 Boze to jest ten najprawdziwszy Del Piero! Cudna akcja jak w niebie tak i wymotał, że niewiedzieli gdzie są! Potem karny obroniony przez Buffona! Jezu jaki to jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bramkarz :!: Po tem gol Nedved, który sprawił, że z moich oczy pociekły ciurkiem łzy szczęścia! Potem gol Zidana kurcze czemu akurat on? :evil: I końcówka nerwowa te 5 min. niewiadomo z czego :!: Boże jestem w takim szoku pokonaliśmy ten real ten wielki real i to po jkaim meczu :!:

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A i teraz 2 sprawa. Niechcialem mieszać postów. Bo niechcialem mieszać szczęścia ze ...........smutkiem i goryczą
:!: Chodzi o kartkę NEDVEDA! Boże dlaczego!!! Przed sezonem Pavel powiedział,, Chcę z JUVE wygrać Ligę Mistrzów ponieważ niedokonałem tego jeszcze w mojej karierze. wiem, że stać nas na zdobycie tego trofeum''. I co on teraz myśli. boze jestem zaszokowany tz żółta kartka zabrała aż 50% mojego szczęścia! Popłakałem sie jak ją dostał
Jezu jak Pavel płakał, Boże
To jest identyczny przypadek jak w zeszłyym roku Ze Roberto, który niezagrał w fianle. Mam pytanie. Jak myślicie w jakim skladzie wyjdzie JUVE na finał? Kto zastąpi NEDVEDA!
-------->Sedzia dałeś ciała chłopie!!!
P.S Jezu a widzieliście te przepiękne zwody JUVE! Boże aż sie wzruszałem jak technika :!: Chryste! Ale JUVENTUS zagrał :!: Davids, Del Piero, Thuram, Zambrotta, Camoranesi, Trezeguet ale pokazywali technikę!!! Ta przewrotka TREZE
No niema co ukrywać jestem podniecny jak cholera i jak ogldałem mecz to.........aż z podniety mi p..a staneła :!:
-------->Sedzia dałeś ciała chłopie!!!
P.S Jezu a widzieliście te przepiękne zwody JUVE! Boże aż sie wzruszałem jak technika :!: Chryste! Ale JUVENTUS zagrał :!: Davids, Del Piero, Thuram, Zambrotta, Camoranesi, Trezeguet ale pokazywali technikę!!! Ta przewrotka TREZE

- blink
- Juventino
JEEEEEEEEEEEEEEEEEST
MOWILEM ZE WYGRAMY 2 BRAMKAMI , MOWILEM
ALEZ JESTEM SZCZESLIWY
Tylko szkoda mi Nedveda , qrna tyle sie chlopak narobil przez cala LM zeby w finale nie zagrac
MIlan jush nam nic nie zrobi skoro zniszczylismy Hszpanie( DEportivo , Barce i Real ) :-D :-D
MOWILEM ZE WYGRAMY 2 BRAMKAMI , MOWILEM
ALEZ JESTEM SZCZESLIWY
Tylko szkoda mi Nedveda , qrna tyle sie chlopak narobil przez cala LM zeby w finale nie zagrac
MIlan jush nam nic nie zrobi skoro zniszczylismy Hszpanie( DEportivo , Barce i Real ) :-D :-D
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!
GO DEVILS GO UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GO DEVILS GO UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!