Funkluby :P
- kornknot
- Qualità Juventino
W sumie, to też moge swoje zdjęcie pokazać. Ale niestety nie mam miejsca na żadnej stronce :x Ale pomyśle coś może na prv.pl sie uda załatwić o ile tam daja miejsce na serwerze
Ciekawe ile osób sie "ujawni"
Ciekawe ile osób sie "ujawni"
- Johnny777
- Juventino
Hehehe...ja się tam mogę ujawnić...
A w Fan-Clubie mogę z moim ryjkiem robić za stracha na wróble
Czy ta fucha jest jeszcze do obsadzenia? Bo jeśli owszem to się na ochotnika zgłaszam 
A pomysł z Galerią Forumowiczów jest naprawdę niezły. Przynajmniej przestalibyśmy być tacy super-anonimowi, a poznalibyśmy przynajmniej swoje gęby
Ja mogę na ochotnika pierwszy wysłać. Zresztą spodziewam się nowych fotek next week (wymiana telefonu
)więc byłyby zupełnie aktualne.
Jak ktoś potrzebuje miejsca na stronce to najprostszym chyba sposobem jest założyć sobie konto na tenbit.pl i tam jest opcja "galeria" gdzie można wstawiać foty ze swojego kompa - tylko ograniczenie formatu jest chyba do 800x600 pikseli ale to sobie sprawdżcie.
Jeszcze raz się zgłaszam jako Strach na Wróble

A w Fan-Clubie mogę z moim ryjkiem robić za stracha na wróble

A pomysł z Galerią Forumowiczów jest naprawdę niezły. Przynajmniej przestalibyśmy być tacy super-anonimowi, a poznalibyśmy przynajmniej swoje gęby

Jak ktoś potrzebuje miejsca na stronce to najprostszym chyba sposobem jest założyć sobie konto na tenbit.pl i tam jest opcja "galeria" gdzie można wstawiać foty ze swojego kompa - tylko ograniczenie formatu jest chyba do 800x600 pikseli ale to sobie sprawdżcie.
Jeszcze raz się zgłaszam jako Strach na Wróble

- Lypsky
- Juventino
Zapomnialem dodac gladkaAlexa Del Piero pisze:Nie obraź sie DJ ale mam małych siostrzeńców i doskonale pamiętam że pupcia niemowlęcia nie zawsze wygląda zachęcająco 8)DjJuve pisze:Sylwetka atlety buzia jak pupcia niemowlecia ogolnie rzecz biorac ideal![]()

a obrazic sie nie mam za co
Swoja droga to Ulisses mi sie nie podoba

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- AgisDeluxe
- Juventino
no...ja mam pomysl...moze zrobic tak...zeby zalozyc pokoj dla osob ktore wysylaja swoje zdjecia...ale tylko dla nich....i moga tam wejsc tylko ci ktorzy wysla swoje zdjecie ... z jednej strony to dobre bo nie kazdy bedzie mogl nas podziwiac...z drugiej niektorzy nie maja mozliwosci zrobienia sobie zdjecia....chociaz watpie zeby w dzisiejszych
czasach nikt ze znajomych nie mial skanera albo telefonu z aparatem...
chociaz...jesli bedzie zastzrezenie ze tzreba wyslac swoje zdjecie zeby ogladac inne to moze sie ludzie zmobilizuja i pomysla jak tu se zdjecie skrecic....bo jak kazdy bedzie mogl se wejsc i polookac to troche lipa...nikomu sie ie bedzie chcialo pokombinowac zeby swoje zdjecie pokazac...
to sie opisalem :-D
jak wam sie podoba moj wybredny idea
osobiscie uwazam ze jest obiektywny i pozwoli uniknac niemilych sytuacji..ale sam nei wiem....jak sie do tego odnosi reszta ?? :twisted:

chociaz...jesli bedzie zastzrezenie ze tzreba wyslac swoje zdjecie zeby ogladac inne to moze sie ludzie zmobilizuja i pomysla jak tu se zdjecie skrecic....bo jak kazdy bedzie mogl se wejsc i polookac to troche lipa...nikomu sie ie bedzie chcialo pokombinowac zeby swoje zdjecie pokazac...
to sie opisalem :-D
jak wam sie podoba moj wybredny idea

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Kiedy zobaczyłem avatarka Maggie to zdecydowałem, że chyba zrezygnuje z bycia członkiem FC Ulissesa i założe FC Maggie
W koncu temat odpowiedni
a nie będe w FC faceta bo jeszcze sobie ktoś coś pomyśli
A "buźka" Maggie baaardzo ładna
DjJuve ty to masz szczęście... :twisted:
Ja gdzieś zapodziałem swoją fotke. Jeżeli tylko ją znajde to wrzuce link 8)

DjJuve ty to masz szczęście... :twisted:

- Włodar
- Juventino
To jest według mnie dobry pomysłAgisDeluxe pisze:no...ja mam pomysl...moze zrobic tak...zeby zalozyc pokoj dla osob ktore wysylaja swoje zdjecia...ale tylko dla nich....i moga tam wejsc tylko ci ktorzy wysla swoje zdjecie ... z jednej strony to dobre bo nie kazdy bedzie mogl nas podziwiac...z drugiej niektorzy nie maja mozliwosci zrobienia sobie zdjecia....chociaz watpie zeby w dzisiejszychczasach nikt ze znajomych nie mial skanera albo telefonu z aparatem...
chociaz...jesli bedzie zastzrezenie ze tzreba wyslac swoje zdjecie zeby ogladac inne to moze sie ludzie zmobilizuja i pomysla jak tu se zdjecie skrecic....bo jak kazdy bedzie mogl se wejsc i polookac to troche lipa...nikomu sie ie bedzie chcialo pokombinowac zeby swoje zdjecie pokazac... :twisted:

- azuriana
- Juventino
Pomysł z zastrzeżonym tematem chyba nie zadziała.Wiadomo że jeśli ktoś będzie chciał pooglądać fotki może poprosić kogokolwiek z tych którzy mają dostęp o zapisanie ich na kompie i wysłanie mailem. :twisted: Jeśli decydujemy się na pokazanie siebie to wszyscy i myślę że powinni dostawać fotki tylko ci którzy wysłali własne. Poza tym nie wiem czy Maggie coś kombinuje bo jakoś jej nie ma na razie
Maggie wracaj paskudo jednaaaaaa
Obiecali mi zdjęcia co po niektórzy
a jakoś tylko Maggie je ma :twisted: A ja??? 

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- azuriana
- Juventino
Hmmm ........ teraz to mi sie zrobiło duszno hihihiUlisses pisze:Nie wiem czemu, ale zrobiło mi sie dusznoazuriana pisze:Nie no powiesimy nad łózkiem razem z Del Pierciem i będziemy wzdychac połowicznie![]()

Ale z Ciebie laska

Dziękuję Maggie za fotki
Tylko czemu nikt nic nie przysyła do Maggie ??????????

Nonono to mamy zwyciężczynię garnków rondli i przykrywek razem z miskamiUlTrAs pisze:Kiedy zobaczyłem avatarka Maggie to zdecydowałem, że chyba zrezygnuje z bycia członkiem FC Ulissesa i założe FC MaggieW koncu temat odpowiedni
a nie będe w FC faceta bo jeszcze sobie ktoś coś pomyśli
A "buźka" Maggie baaardzo ładna
![]()
DjJuve ty to masz szczęście... :twisted:![]()

Tytuł miss otrzymuje Maggie .....
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina

Tak Smoczuś naszukałam się twojej też

wysyłajcie na majla mi zdjątka to potem się z nich coś fajnego wykręci;) przy odrobinie czasu

PS. Dzięki UlTrAs :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- AgisDeluxe
- Juventino
i to mi sie podoba 8)Jestem niestety nikt i fotek nie przys³a³ tylko Agisdeluxe ale z zastrze¿eniem wiêc niee
jak ladnie poprosicie tak jak Maggie to dostaniecie

czy ja sie naucze kiedys cytowac :roll:

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Agis te ...ale nasuwa się tu pytanie kogo prosić mnie czy CiebieAgisDeluxe pisze:i to mi sie podoba 8)Jestem niestety nikt i fotek nie przysłał tylko Agisdeluxe ale z zastrzeżeniem więc niee
jak ladnie poprosicie tak jak Maggie to dostaniecie![]()
czy ja sie naucze kiedys cytowac :roll:[/code]

Bo ja już tu mam łańcuszek

Bo mnie się wydaje że to chyba raczej Agisa macie prosić

a i jeszcze Grupo Trzymajaca Władzę to przyjmujemy tych nowych członków czy nie co??? bo trza już zacząć ściągać od nich składki :twisted: :twisted: a musimy za coś z Ulissesem iść na tą pizze

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- azuriana
- Juventino
Przyjmujemy jasne że takMaggie Del Piero pisze:
Agis te ...ale nasuwa się tu pytanie kogo prosić mnie czy Ciebie
Bo ja już tu mam łańcuszek![]()
Bo mnie się wydaje że to chyba raczej Agisa macie prosić![]()
Pozatym coś nasz idol Ulisses zamilkł ;( buuuuuu
a i jeszcze Grupo Trzymajaca Władzę to przyjmujemy tych nowych członków czy nie co??? bo trza już zacząć ściągać od nich składki :twisted: :twisted: a musimy za coś z Ulissesem iść na tą pizze![]()
![]()
![]()
:twisted: :twisted:
![]()

- Ulisses
- Qualità Juventino
SpokojnieMaggie Del Piero pisze:Pozatym coś nasz idol Ulisses zamilkł ;( buuuuuu

Mam podawać numer konta?? Chętnie przyjme każdą subwencjeMaggie Del Piero pisze:musimy za coś z Ulissesem iść na tą pizze![]()
![]()
![]()
:twisted: :twisted:
![]()

Ostatnio zmieniony 30 września 2004, 14:24 przez Ulisses, łącznie zmieniany 2 razy.
- azzurra
- Qualità Juventina
Ja też się przyłączam do tych gratulacji MaggieUlisses pisze:Czekam na resztę jak zamienią swoje awatarki na fotki... Jakoś tylko kończy się na "gadaniu"Brawo Maggie za odwagę
![]()

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez