Funkluby :P

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
BBOOSS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 21:32

Dobry pomysł Wojtom z tą galeriąąą :P ,fajnie jest zobaczyć z kim ma się do czynienia :D Ps Maggie śliczna buźka 8)

LEGIA WARSZAWA
ObrazekObrazekObrazek
kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 21:48

W sumie, to też moge swoje zdjęcie pokazać. Ale niestety nie mam miejsca na żadnej stronce :x Ale pomyśle coś może na prv.pl sie uda załatwić o ile tam daja miejsce na serwerze
Ciekawe ile osób sie "ujawni" :wink:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 00:07

Hehehe...ja się tam mogę ujawnić...;)
A w Fan-Clubie mogę z moim ryjkiem robić za stracha na wróble :D Czy ta fucha jest jeszcze do obsadzenia? Bo jeśli owszem to się na ochotnika zgłaszam :D

A pomysł z Galerią Forumowiczów jest naprawdę niezły. Przynajmniej przestalibyśmy być tacy super-anonimowi, a poznalibyśmy przynajmniej swoje gęby :D Ja mogę na ochotnika pierwszy wysłać. Zresztą spodziewam się nowych fotek next week (wymiana telefonu ;) )więc byłyby zupełnie aktualne.

Jak ktoś potrzebuje miejsca na stronce to najprostszym chyba sposobem jest założyć sobie konto na tenbit.pl i tam jest opcja "galeria" gdzie można wstawiać foty ze swojego kompa - tylko ograniczenie formatu jest chyba do 800x600 pikseli ale to sobie sprawdżcie.

Jeszcze raz się zgłaszam jako Strach na Wróble :D

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 14:19

Alexa Del Piero pisze:
DjJuve pisze:Sylwetka atlety buzia jak pupcia niemowlecia ogolnie rzecz biorac ideal :wink:
Nie obraź sie DJ ale mam małych siostrzeńców i doskonale pamiętam że pupcia niemowlęcia nie zawsze wygląda zachęcająco 8)
Zapomnialem dodac gladka :P
a obrazic sie nie mam za co :wink:

Swoja droga to Ulisses mi sie nie podoba :P :D Wole dziewczynki 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 14:39

no...ja mam pomysl...moze zrobic tak...zeby zalozyc pokoj dla osob ktore wysylaja swoje zdjecia...ale tylko dla nich....i moga tam wejsc tylko ci ktorzy wysla swoje zdjecie ... z jednej strony to dobre bo nie kazdy bedzie mogl nas podziwiac...z drugiej niektorzy nie maja mozliwosci zrobienia sobie zdjecia....chociaz watpie zeby w dzisiejszych :D czasach nikt ze znajomych nie mial skanera albo telefonu z aparatem...
chociaz...jesli bedzie zastzrezenie ze tzreba wyslac swoje zdjecie zeby ogladac inne to moze sie ludzie zmobilizuja i pomysla jak tu se zdjecie skrecic....bo jak kazdy bedzie mogl se wejsc i polookac to troche lipa...nikomu sie ie bedzie chcialo pokombinowac zeby swoje zdjecie pokazac...
to sie opisalem :-D
jak wam sie podoba moj wybredny idea :D osobiscie uwazam ze jest obiektywny i pozwoli uniknac niemilych sytuacji..ale sam nei wiem....jak sie do tego odnosi reszta ?? :twisted:

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 15:16

Kiedy zobaczyłem avatarka Maggie to zdecydowałem, że chyba zrezygnuje z bycia członkiem FC Ulissesa i założe FC Maggie :P W koncu temat odpowiedni :wink: a nie będe w FC faceta bo jeszcze sobie ktoś coś pomyśli :wink: A "buźka" Maggie baaardzo ładna :D
DjJuve ty to masz szczęście... :twisted: :P

Ja gdzieś zapodziałem swoją fotke. Jeżeli tylko ją znajde to wrzuce link 8)

Włodar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 15:43

AgisDeluxe pisze:no...ja mam pomysl...moze zrobic tak...zeby zalozyc pokoj dla osob ktore wysylaja swoje zdjecia...ale tylko dla nich....i moga tam wejsc tylko ci ktorzy wysla swoje zdjecie ... z jednej strony to dobre bo nie kazdy bedzie mogl nas podziwiac...z drugiej niektorzy nie maja mozliwosci zrobienia sobie zdjecia....chociaz watpie zeby w dzisiejszych :D czasach nikt ze znajomych nie mial skanera albo telefonu z aparatem...
chociaz...jesli bedzie zastzrezenie ze tzreba wyslac swoje zdjecie zeby ogladac inne to moze sie ludzie zmobilizuja i pomysla jak tu se zdjecie skrecic....bo jak kazdy bedzie mogl se wejsc i polookac to troche lipa...nikomu sie ie bedzie chcialo pokombinowac zeby swoje zdjecie pokazac... :twisted:
To jest według mnie dobry pomysł :) Jeśli tylko bym znalazł jakieś swoje photo to na pewno bym przesłał. I wtedy bym wreszcie zobaczył Wasze twarze 8)

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 16:39

Pomysł z zastrzeżonym tematem chyba nie zadziała.Wiadomo że jeśli ktoś będzie chciał pooglądać fotki może poprosić kogokolwiek z tych którzy mają dostęp o zapisanie ich na kompie i wysłanie mailem. :twisted: Jeśli decydujemy się na pokazanie siebie to wszyscy i myślę że powinni dostawać fotki tylko ci którzy wysłali własne. Poza tym nie wiem czy Maggie coś kombinuje bo jakoś jej nie ma na razie :( Maggie wracaj paskudo jednaaaaaa :( Obiecali mi zdjęcia co po niektórzy :wink: a jakoś tylko Maggie je ma :twisted: A ja??? :wink:

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 16:58

Ulisses pisze:
azuriana pisze:Nie no powiesimy nad łózkiem razem z Del Pierciem i będziemy wzdychac połowicznie :D
Nie wiem czemu, ale zrobiło mi sie duszno :D
Hmmm ........ teraz to mi sie zrobiło duszno hihihi :D :D :D
Ale z Ciebie laska :D

Dziękuję Maggie za fotki :wink:

Tylko czemu nikt nic nie przysyła do Maggie ?????????? :(
UlTrAs pisze:Kiedy zobaczyłem avatarka Maggie to zdecydowałem, że chyba zrezygnuje z bycia członkiem FC Ulissesa i założe FC Maggie :P W koncu temat odpowiedni :wink: a nie będe w FC faceta bo jeszcze sobie ktoś coś pomyśli :wink: A "buźka" Maggie baaardzo ładna :D
DjJuve ty to masz szczęście... :twisted: :P

Ja gdzieś zapodziałem swoją fotke. Jeżeli tylko ją znajde to wrzuce link 8)
Nonono to mamy zwyciężczynię garnków rondli i przykrywek razem z miskami :D

Tytuł miss otrzymuje Maggie ..... :wink:

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 17:01

:D :D Jestem niestety nikt i fotek nie przysłał :( tylko Agisdeluxe ale z zastrzeżeniem więc niee !! Pozatym mam trochę co kiedyś żeśmy sobie wysyłsali a to nie wiem czy mogę :twisted:
Tak Smoczuś naszukałam się twojej też ;) masakra jaki ja tu bajzel mam :evil:

wysyłajcie na majla mi zdjątka to potem się z nich coś fajnego wykręci;) przy odrobinie czasu :)

PS. Dzięki UlTrAs :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 20:18

Jestem niestety nikt i fotek nie przys³a³ tylko Agisdeluxe ale z zastrze¿eniem wiêc niee
i to mi sie podoba 8)
jak ladnie poprosicie tak jak Maggie to dostaniecie :D

czy ja sie naucze kiedys cytowac :roll: :?: [/code]

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 13:08

AgisDeluxe pisze:
Jestem niestety nikt i fotek nie przysłał tylko Agisdeluxe ale z zastrzeżeniem więc niee
i to mi sie podoba 8)
jak ladnie poprosicie tak jak Maggie to dostaniecie :D

czy ja sie naucze kiedys cytowac :roll: :?: [/code]
Agis te ...ale nasuwa się tu pytanie kogo prosić mnie czy Ciebie ;)
Bo ja już tu mam łańcuszek :D
Bo mnie się wydaje że to chyba raczej Agisa macie prosić :D :D Pozatym coś nasz idol Ulisses zamilkł ;( buuuuuu
a i jeszcze Grupo Trzymajaca Władzę to przyjmujemy tych nowych członków czy nie co??? bo trza już zacząć ściągać od nich składki :twisted: :twisted: a musimy za coś z Ulissesem iść na tą pizze :D :D :D :D :twisted: :twisted: :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 13:44

Maggie Del Piero pisze:
Agis te ...ale nasuwa się tu pytanie kogo prosić mnie czy Ciebie ;)
Bo ja już tu mam łańcuszek :D
Bo mnie się wydaje że to chyba raczej Agisa macie prosić :D :D Pozatym coś nasz idol Ulisses zamilkł ;( buuuuuu
a i jeszcze Grupo Trzymajaca Władzę to przyjmujemy tych nowych członków czy nie co??? bo trza już zacząć ściągać od nich składki :twisted: :twisted: a musimy za coś z Ulissesem iść na tą pizze :D :D :D :D :twisted: :twisted: :D :D
Przyjmujemy jasne że tak :D pomysł ze składkami genialny ..brawo :D Agis nie bądż taki niesmiały pozwól Maggie rozsyłać :D

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 13:58

Maggie Del Piero pisze:Pozatym coś nasz idol Ulisses zamilkł ;( buuuuuu
Spokojnie :D Kontroluje sytuacje. Czekam na resztę jak zamienią swoje awatarki na fotki... Jakoś tylko kończy się na "gadaniu" :D Brawo Maggie za odwagę :)
Maggie Del Piero pisze:musimy za coś z Ulissesem iść na tą pizze :D :D :D :D :twisted: :twisted: :D :D
Mam podawać numer konta?? Chętnie przyjme każdą subwencje :D:D:D
Ostatnio zmieniony 30 września 2004, 14:24 przez Ulisses, łącznie zmieniany 2 razy.

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:13

Ulisses pisze:Czekam na resztę jak zamienią swoje awatarki na fotki... Jakoś tylko kończy się na "gadaniu" :D Brawo Maggie za odwagę :)
Ja też się przyłączam do tych gratulacji Maggie :) Tak mi zainponowałaś, że poszłam w Twoje ślady. Taką przecież miałayśmy umowę w temacie :"Forumowicz od A do Z - dyskusja" :D :wink:

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
ODPOWIEDZ