Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 20:25

nie pozostaje nic innego jak czekac na zdjecia pan z forum :D a takze na kolejne wypowiedzi forumowiczow (Ironek tylko szybko a nie jak Rybeq)

Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 22:01

Po przeczytaniu alfabetu Rybeq'a powiem tyle:

Chłopie, jestes moim idolem :D

non mollare mai
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 22:15

Po polsku rzeczywiscie to jedna z lepiej brzmiacych lacinskich sentencji. Ale ja wlasnie te lacisnkie sentencje uwielbiam w oryginale, wiec...Wy tez musicie :P

Co do zdjec...moze do tego osobny topic ? No chyba ze Panie maja zdjecia na kazda literke... :-D

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 23:07

Rybeq pisze: denerwuja mnie moi sasiedzi nagminnie puszczajacy hh :/ ilez mozna tego sluchac ? okazuje sie ze mozna przez pare lat :/ a co gorsza nie widze zeby im sie to nudzilo :(
skwituje to szyderczym usmiechem ;>
tak w ogole to pomimo, ze jestem tutaj forumowym rookie, rowniez ustawiam sie w kolejce do uczestnictwa w zabawie, jak rowniez do zdjec naszych pan ;>
rybeq to charakternia. zupelnie nie zdziwilo mnie, ze sprostal temu zadaniu ;>. natomiast zdziwilo mnie cos zupelnie innego, mianowicie jego wiek :shock:. tym wieksze naleza mu sie gratulacje, gdyz bez cienia watpliwosci, jest jednym z wyrozniajacych sie ludzi na jp. oby wiecej takich ciekawych osobistosci a bedzie dobrze.
dodac chce rowniez, ze z wielka przyjemnoscia zobaczylbym alfabet bad magicka ;>

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:26

http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... highlight=

Kontunuacja tam :)

ten temat zostawmy dla forumowicza od A do Z

Obrazek
AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:46

no i oto mamy przepis jak z dnia na dzien stac sie znanym i lubianym na forum :]..Rybeq napisal zyciorys i juz jest na fali :D a tu sie ludzie staraja..pisza godzinami ..mysla nad inteligentnymi komentarzami..a wystarczy sie postarac i raz a dobzre napisac :D
Rybeq nie zrozum tej aluzji zle :P nie zebym kwestionowal Twoja inteligencje :P ale weisz o co chodzi :wink:

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 15:34

Ja chciałbym zobaczyć alfabet Alexxxxxa. Ponieważ ostatnio chyba w ogóle zaprzestał składać wizyty na forum :? Dlatego nowi użytkownicy forum mogą go w ogóle nie znać. A przeglądanie jego starych postów że to tak nazwe jest nie ciekawe

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 18:01

Peja pisze:Ja chciałbym zobaczyć alfabet Alexxxxxa. Ponieważ ostatnio chyba w ogóle zaprzestał składać wizyty na forum :? Dlatego nowi użytkownicy forum mogą go w ogóle nie znać. A przeglądanie jego starych postów że to tak nazwe jest nie ciekawe
Peja pamiętam Cię. No a co do tych postów prawda w 100%. Ale te najnwosze już są na poziomie. Dojrzałem, że tak powiem :twisted: Mam nadzieję, że mój alfabet wam przybliży moją zwariowaną, trochę wyciszoną ( :?: :!: ) osobę. Wiernego kibica Juventusu :P Kto mnie zna to wie, jaki jestem. Lubią takiego trochę świrniętego Alexxxxxa :D

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 15:01

AgisDeluxe pisze:no i oto mamy przepis jak z dnia na dzien stac sie znanym i lubianym na forum :]..Rybeq napisal zyciorys i juz jest na fali :D a tu sie ludzie staraja..pisza godzinami ..mysla nad inteligentnymi komentarzami..a wystarczy sie postarac i raz a dobzre napisac :D
to nie jest tak. tymbardziej, ze zapomnialas o bardzo istotnej kwestii. zeby wygrac w ankiecie i miec mozliwosc napisania swojego alfabetu, trzeba cos soba reprezentowac i cos znaczyc dla ludzi, ktorzy zdecydowali sie na nia zaglosowac. to jest nic innego, jak swoiste wyroznienie za powazny wklad w podnoszenie poziomu tego forum. przypadkowe osoby maja jedynie iluzoryczne szanse na wygranie tej ankiety. nikt nie jest na fali. a nawet gdyby, to przyczyn doszukiwalbym sie bardziej w dotychczasowej postawie rybka i dragona. badzmy powazni.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 15:11

no....chcialem sie odezwac..i juz mnie zjechano :D spoko Jah...rozumiem Twoje lekkie poddenerwowanie i rozumiem ze Rybeq jest intergralna czescia tego forum(skoro juz o nim :lol: )..ale nie wiem czy Ty zrozumiales lekka ironie w moim komencie...
nie chcialem podwazac statusu innych formulowiczow...
to byla luzna dygresja....dlaczego wszyscy sa tu tacy powazni ?? luzu wiecej ludzie :D

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 15:42

a ja sie zgłosze do którejs tam edycji :) :P

licze że bede miał jeden głos :) - swój własny )

Obrazek
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 17:52

Po dluzszym namysle doszedlem do wniosku ze i ja moge sprobowac.

Nie wiem kiedy znajde sie w ankiecie (pewnie nie predko :]). Nikogo nie bede namawial do glosowania. Kto chce wiedziec cos o takim szaraczku jak RadeKas zaglosuje i tyle ;].

srali muszki będzie wiosna
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 21:53

Rybeq pisze:
Myślę, że gdybyśmy z Maggie opublikowały tutaj nasze zdjęcia to zotawiłybyśmy męską konkurencję w pokonanym polu
gdybym ja opublikowal to zaraz bylbym najwiekszym idolem :]
No to na co czekasz, dawaj. Chyba ze sie wstydzisz i boisz idolu 8)

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 00:13

Powiedziało się A, trzeba powiedzić B :)
Oto azzurra jakiej nie znaliście 8)

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 19:47

Widze że czekanie do ostatniej chwili z alfabetem staje się nawykiem :) .
Ironek co tak długo :wink:

Tylko ja sie postarałem :D -Dragon-

A słyszałem że smoki są z natury leniwe :D :wink:

Jeden jest wyjątkowy 8) :D
Ostatnio zmieniony 02 października 2004, 22:43 przez Yari, łącznie zmieniany 2 razy.

Zablokowany