Forumowicz od A do Z - vol. 1
- Bad_Magick
- Juventino
Po polsku rzeczywiscie to jedna z lepiej brzmiacych lacinskich sentencji. Ale ja wlasnie te lacisnkie sentencje uwielbiam w oryginale, wiec...Wy tez musicie
Co do zdjec...moze do tego osobny topic ? No chyba ze Panie maja zdjecia na kazda literke... :-D

Co do zdjec...moze do tego osobny topic ? No chyba ze Panie maja zdjecia na kazda literke... :-D
- _Jah
- Juventino
skwituje to szyderczym usmiechem ;>Rybeq pisze: denerwuja mnie moi sasiedzi nagminnie puszczajacy hhilez mozna tego sluchac ? okazuje sie ze mozna przez pare lat
a co gorsza nie widze zeby im sie to nudzilo
![]()
tak w ogole to pomimo, ze jestem tutaj forumowym rookie, rowniez ustawiam sie w kolejce do uczestnictwa w zabawie, jak rowniez do zdjec naszych pan ;>
rybeq to charakternia. zupelnie nie zdziwilo mnie, ze sprostal temu zadaniu ;>. natomiast zdziwilo mnie cos zupelnie innego, mianowicie jego wiek :shock:. tym wieksze naleza mu sie gratulacje, gdyz bez cienia watpliwosci, jest jednym z wyrozniajacych sie ludzi na jp. oby wiecej takich ciekawych osobistosci a bedzie dobrze.
dodac chce rowniez, ze z wielka przyjemnoscia zobaczylbym alfabet bad magicka ;>
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- OskarG
- Juventino
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... highlight=
Kontunuacja tam

ten temat zostawmy dla forumowicza od A do Z

- AgisDeluxe
- Juventino
no i oto mamy przepis jak z dnia na dzien stac sie znanym i lubianym na forum :]..Rybeq napisal zyciorys i juz jest na fali
a tu sie ludzie staraja..pisza godzinami ..mysla nad inteligentnymi komentarzami..a wystarczy sie postarac i raz a dobzre napisac
Rybeq nie zrozum tej aluzji zle
nie zebym kwestionowal Twoja inteligencje
ale weisz o co chodzi 

Rybeq nie zrozum tej aluzji zle

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- Peja
- Juventino
Ja chciałbym zobaczyć alfabet Alexxxxxa. Ponieważ ostatnio chyba w ogóle zaprzestał składać wizyty na forum :? Dlatego nowi użytkownicy forum mogą go w ogóle nie znać. A przeglądanie jego starych postów że to tak nazwe jest nie ciekawe
- Alexxxxx
- Juventino
Peja pamiętam Cię. No a co do tych postów prawda w 100%. Ale te najnwosze już są na poziomie. Dojrzałem, że tak powiem :twisted: Mam nadzieję, że mój alfabet wam przybliży moją zwariowaną, trochę wyciszoną (Peja pisze:Ja chciałbym zobaczyć alfabet Alexxxxxa. Ponieważ ostatnio chyba w ogóle zaprzestał składać wizyty na forum :? Dlatego nowi użytkownicy forum mogą go w ogóle nie znać. A przeglądanie jego starych postów że to tak nazwe jest nie ciekawe

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- _Jah
- Juventino
to nie jest tak. tymbardziej, ze zapomnialas o bardzo istotnej kwestii. zeby wygrac w ankiecie i miec mozliwosc napisania swojego alfabetu, trzeba cos soba reprezentowac i cos znaczyc dla ludzi, ktorzy zdecydowali sie na nia zaglosowac. to jest nic innego, jak swoiste wyroznienie za powazny wklad w podnoszenie poziomu tego forum. przypadkowe osoby maja jedynie iluzoryczne szanse na wygranie tej ankiety. nikt nie jest na fali. a nawet gdyby, to przyczyn doszukiwalbym sie bardziej w dotychczasowej postawie rybka i dragona. badzmy powazni.AgisDeluxe pisze:no i oto mamy przepis jak z dnia na dzien stac sie znanym i lubianym na forum :]..Rybeq napisal zyciorys i juz jest na falia tu sie ludzie staraja..pisza godzinami ..mysla nad inteligentnymi komentarzami..a wystarczy sie postarac i raz a dobzre napisac
![]()
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- AgisDeluxe
- Juventino
no....chcialem sie odezwac..i juz mnie zjechano
spoko Jah...rozumiem Twoje lekkie poddenerwowanie i rozumiem ze Rybeq jest intergralna czescia tego forum(skoro juz o nim :lol: )..ale nie wiem czy Ty zrozumiales lekka ironie w moim komencie...
nie chcialem podwazac statusu innych formulowiczow...
to byla luzna dygresja....dlaczego wszyscy sa tu tacy powazni ?? luzu wiecej ludzie

nie chcialem podwazac statusu innych formulowiczow...
to byla luzna dygresja....dlaczego wszyscy sa tu tacy powazni ?? luzu wiecej ludzie

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- RadeKas
- Juventino
Po dluzszym namysle doszedlem do wniosku ze i ja moge sprobowac.
Nie wiem kiedy znajde sie w ankiecie (pewnie nie predko :]). Nikogo nie bede namawial do glosowania. Kto chce wiedziec cos o takim szaraczku jak RadeKas zaglosuje i tyle ;].
Nie wiem kiedy znajde sie w ankiecie (pewnie nie predko :]). Nikogo nie bede namawial do glosowania. Kto chce wiedziec cos o takim szaraczku jak RadeKas zaglosuje i tyle ;].
srali muszki będzie wiosna
- juveluck
- Juventino
No to na co czekasz, dawaj. Chyba ze sie wstydzisz i boisz idolu 8)Rybeq pisze:gdybym ja opublikowal to zaraz bylbym najwiekszym idolem :]Myślę, że gdybyśmy z Maggie opublikowały tutaj nasze zdjęcia to zotawiłybyśmy męską konkurencję w pokonanym polu

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- azzurra
- Qualità Juventina
Powiedziało się A, trzeba powiedzić B
Oto azzurra jakiej nie znaliście 8)

Oto azzurra jakiej nie znaliście 8)
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- Yari
- Juventino
Widze że czekanie do ostatniej chwili z alfabetem staje się nawykiem
.
Ironek co tak długo
Tylko ja sie postarałem
-Dragon-
A słyszałem że smoki są z natury leniwe
Jeden jest wyjątkowy 8)

Ironek co tak długo
Tylko ja sie postarałem

A słyszałem że smoki są z natury leniwe

Jeden jest wyjątkowy 8)

Ostatnio zmieniony 02 października 2004, 22:43 przez Yari, łącznie zmieniany 2 razy.