Funkluby :P

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:23

AgisDeluxe pisze:aha...spoko...to ja moze nie bede podejmowal walki z Ulissesem :wink:
odstapie mu palme pierwszenstwa :P ... jestem skromny i..no dobra..nie chce sobie obciachu robic :twisted:

Oskar: thx :]
to wysyłaj foty a fan club juz sam zdecyduje :twisted:
Choć w obecnej sytuacji faktycznie będziesz miedzy Ulissesem Alexem Del Piero i :D Rickim Martinem :D :D straszna konkurencja :)

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:25

Maggie Del Piero pisze:to wysyłaj foty a fan club juz sam zdecyduje :twisted:
Choć w obecnej sytuacji faktycznie będziesz miedzy Ulissesem Alexem Del Piero i :D Rickim Martinem :D :D straszna konkurencja :)
DJ Juve też coś wspominał o fotkach ;)

Ulisses ja też prosze o fotke, każda fanka musi mieć zdjęcie swojego idola :lol:

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:38

i możemy w statucie Fanklubu wspomnieć o Oskarku co nam nowy temat założył :D :D :D
Dziekujemy w imieniu całego fanclubu :D

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:42

Maggie Del Piero pisze:i możemy w statucie Fanklubu wspomnieć o Oskarku co nam nowy temat założył :D :D :D
Dziekujemy w imieniu całego fanclubu :D
Maggie ale nam odbija ...... :D
Uwaga proponuje adresy wszystkich chetnych do wysyłania fotek i do dostawania fotek wysłąć do Maggie Del Piero ,która jako prezydentka i cesarzowa ma najwiekszą władzę i kontakty ...( my się Ulisses zemścimy za tą pizzę z Maggie) co wy na to ?? :D
Oskar jest kochany dziękujemy :wink:

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:42

Ja proponuję, aby mi dziewczyny wysłały swoje zdjecia na mojego maila.. Chce poznać bliżej "fanclubowiczki" :D Odesle swoje :) Chcę poznać swoja "wiarę" :D

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:43

Maggie Del Piero pisze:i możemy w statucie Fanklubu wspomnieć o Oskarku co nam nowy temat założył :D :D :D
I o Świergotku - osobistym ochroniarzu naszego Idola

Maggie Del Piero pisze:Dziekujemy w imieniu całego fanclubu
Ja też dziękuje

FORZA JUVE !
AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:43

TO JA SIE POJDE UMYC UCZESAC... :D .. jakie sa kryteria oceny ? czy tylko wyglad czy jakosc papieru tez sie liczy..bo wiecie...ja mam taki brzydki papier do zdjec i on znieksztalca moja piekna mordke :P

a co do konkurencji...no tak...jak jest Ricky Martin to juz podziekuje...z Ulissesem mozna by powalczyc...no..Alex tez...ale rucky..to juz wyzszy level ...

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:46

Ulisses pisze:Ja proponuję, aby mi dziewczyny wysłały swoje zdjecia na mojego maila.. Chce poznać bliżej "fanclubowiczki" :D Odesle swoje :) Chcę poznać swoja "wiarę" :D
Ulisses ja też chce być w twoim FC :P Mam nadzieje, że wtedy podzielisz się zdjeciami "dziewuszek" :wink:

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:47

AgisDeluxe pisze:TO JA SIE POJDE UMYC UCZESAC... :D .. jakie sa kryteria oceny ? czy tylko wyglad czy jakosc papieru tez sie liczy..bo wiecie...ja mam taki brzydki papier do zdjec i on znieksztalca moja piekna mordke :P

a co do konkurencji...no tak...jak jest Ricky Martin to juz podziekuje...z Ulissesem mozna by powalczyc...no..Alex tez...ale rucky..to juz wyzszy level ...
Ty sie nie martw nic :) wysyłać proszę na

MAGGIEDELPIERO@TLEN.PL

Wszystko będizie sprawdzone i wyniki opublikujemy najszybciej jak się da. Jakość papieru jaką chcesz mopży być toaletowy <lol> O rickiego się nie martw Dawno mnie na Pizze nie wziął więc ma kreche :)

AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:50

idea jest taka zeby Ulisses jako najmezniejszy z nas :D zalozyl FanClub kobiet ...a kobiety(nie wiem ktora jest "najmezniejsza" :P FanClub Ulissesa jako najmezniejszego z nas :D i w taki oto sposob nastapi wewnatzrklubowa rywalizacja fanklubowa :lol: czy jakos tak :]
oczywiscie wiadomo ze kazdy FanClub ma swoije "Jury"....prawda Ulisses :D :D :D

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:50

Maggie Del Piero pisze:O rickiego się nie martw Dawno mnie na Pizze nie wziął więc ma kreche :)
O rany... To ja musze sie pospieszyc z tą pizza.. Jeszcze ja będę miał kreche :D Inne też zapraszam dziewczyny :D:D:D

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:53

Ulisses pisze:
Maggie Del Piero pisze:O rickiego się nie martw Dawno mnie na Pizze nie wziął więc ma kreche :)
O rany... To ja musze sie pospieszyc z tą pizza.. Jeszcze ja będę miał kreche :D Inne też zapraszam dziewczyny :D:D:D
Ulisses! Zbankrutujesz :twisted:
Ale trzeba to sobie zapamietać :D

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:54

Ulisses pisze:

A jeżeli zaprosisz tylko Maggie to będziesz miał u nas kreche.
Przed nami nic się nie ukryje 8)
Ostatnio zmieniony 28 września 2004, 13:55 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.

FORZA JUVE !
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:55

Hmmm no własnie pokażemy się ale wszyscy więc do roboty czesac włoski ubierać sie łądnie i pstrykać ....nie wiem czy nie będziecie rozcarowani tymi namężniejszymi kobitkami ... :D Co do pizzy to brawo za refleks kobitka zła jest gorsza od diabła :twisted: A te z fanklubu to nie byle tam kto tylko wyjątkowo inteligentne i przebiegłe. :D

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:57

azzurra pisze:
Ulisses pisze:
Ulisses! Zbankrutujesz :twisted:
Ale trzeba to sobie zapamietać :D
Zeby dbac o Twój portfel jako menadżer chyba już wiem kogo nie powinno być na pizzy żebyś nie zbankrutował :D (żart+ max ironia)
azurra czy ty idziesz na wyżerkę czy na spotkanie?Bo zaczymnam się zastanawiac co miałaś na myśli
:roll:

ODPOWIEDZ