Funkluby :P
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
to wysyłaj foty a fan club juz sam zdecyduje :twisted:AgisDeluxe pisze:aha...spoko...to ja moze nie bede podejmowal walki z Ulissesem![]()
odstapie mu palme pierwszenstwa... jestem skromny i..no dobra..nie chce sobie obciachu robic :twisted:
Oskar: thx :]
Choć w obecnej sytuacji faktycznie będziesz miedzy Ulissesem Alexem Del Piero i

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Alexa Del Piero
- Juventino
DJ Juve też coś wspominał o fotkachMaggie Del Piero pisze:to wysyłaj foty a fan club juz sam zdecyduje :twisted:
Choć w obecnej sytuacji faktycznie będziesz miedzy Ulissesem Alexem Del Piero iRickim Martinem
![]()
straszna konkurencja

Ulisses ja też prosze o fotke, każda fanka musi mieć zdjęcie swojego idola :lol:
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
i możemy w statucie Fanklubu wspomnieć o Oskarku co nam nowy temat założył
Dziekujemy w imieniu całego fanclubu

- azuriana
- Juventino
Maggie ale nam odbija ......Maggie Del Piero pisze:i możemy w statucie Fanklubu wspomnieć o Oskarku co nam nowy temat założył![]()
![]()
![]()

Uwaga proponuje adresy wszystkich chetnych do wysyłania fotek i do dostawania fotek wysłąć do Maggie Del Piero ,która jako prezydentka i cesarzowa ma najwiekszą władzę i kontakty ...( my się Ulisses zemścimy za tą pizzę z Maggie) co wy na to ??

Oskar jest kochany dziękujemy
ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- Alexa Del Piero
- Juventino
I o Świergotku - osobistym ochroniarzu naszego IdolaMaggie Del Piero pisze:i możemy w statucie Fanklubu wspomnieć o Oskarku co nam nowy temat założył![]()
![]()
![]()
Ja też dziękujeMaggie Del Piero pisze:Dziekujemy w imieniu całego fanclubu
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- AgisDeluxe
- Juventino
TO JA SIE POJDE UMYC UCZESAC...
.. jakie sa kryteria oceny ? czy tylko wyglad czy jakosc papieru tez sie liczy..bo wiecie...ja mam taki brzydki papier do zdjec i on znieksztalca moja piekna mordke
a co do konkurencji...no tak...jak jest Ricky Martin to juz podziekuje...z Ulissesem mozna by powalczyc...no..Alex tez...ale rucky..to juz wyzszy level ...

a co do konkurencji...no tak...jak jest Ricky Martin to juz podziekuje...z Ulissesem mozna by powalczyc...no..Alex tez...ale rucky..to juz wyzszy level ...
... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ulisses ja też chce być w twoim FCUlisses pisze:Ja proponuję, aby mi dziewczyny wysłały swoje zdjecia na mojego maila.. Chce poznać bliżej "fanclubowiczki"Odesle swoje
Chcę poznać swoja "wiarę"

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ty sie nie martw nicAgisDeluxe pisze:TO JA SIE POJDE UMYC UCZESAC..... jakie sa kryteria oceny ? czy tylko wyglad czy jakosc papieru tez sie liczy..bo wiecie...ja mam taki brzydki papier do zdjec i on znieksztalca moja piekna mordke
![]()

MAGGIEDELPIERO@TLEN.PL
Wszystko będizie sprawdzone i wyniki opublikujemy najszybciej jak się da. Jakość papieru jaką chcesz mopży być toaletowy <lol> O rickiego się nie martw Dawno mnie na Pizze nie wziął więc ma kreche

- AgisDeluxe
- Juventino
idea jest taka zeby Ulisses jako najmezniejszy z nas
zalozyl FanClub kobiet ...a kobiety(nie wiem ktora jest "najmezniejsza"
FanClub Ulissesa jako najmezniejszego z nas
i w taki oto sposob nastapi wewnatzrklubowa rywalizacja fanklubowa :lol: czy jakos tak :]
oczywiscie wiadomo ze kazdy FanClub ma swoije "Jury"....prawda Ulisses

oczywiscie wiadomo ze kazdy FanClub ma swoije "Jury"....prawda Ulisses

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- Ulisses
- Qualità Juventino
O rany... To ja musze sie pospieszyc z tą pizza.. Jeszcze ja będę miał krecheMaggie Del Piero pisze:O rickiego się nie martw Dawno mnie na Pizze nie wziął więc ma kreche

- azzurra
- Qualità Juventina
Ulisses! Zbankrutujesz :twisted:Ulisses pisze:O rany... To ja musze sie pospieszyc z tą pizza.. Jeszcze ja będę miał krecheMaggie Del Piero pisze:O rickiego się nie martw Dawno mnie na Pizze nie wziął więc ma krecheInne też zapraszam dziewczyny
:D:D
Ale trzeba to sobie zapamietać

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- Alexa Del Piero
- Juventino
Ulisses pisze:O rany... To ja musze sie pospieszyc z tą pizza.. Jeszcze ja będę miał krecheMaggie Del Piero pisze:O rickiego się nie martw Dawno mnie na Pizze nie wziął więc ma krecheInne też zapraszam dziewczyny
A jeżeli zaprosisz tylko Maggie to będziesz miał u nas kreche.
Przed nami nic się nie ukryje 8)
Ostatnio zmieniony 28 września 2004, 13:55 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- azuriana
- Juventino
Hmmm no własnie pokażemy się ale wszyscy więc do roboty czesac włoski ubierać sie łądnie i pstrykać ....nie wiem czy nie będziecie rozcarowani tymi namężniejszymi kobitkami ...
Co do pizzy to brawo za refleks kobitka zła jest gorsza od diabła :twisted: A te z fanklubu to nie byle tam kto tylko wyjątkowo inteligentne i przebiegłe. 

- azuriana
- Juventino
Zeby dbac o Twój portfel jako menadżer chyba już wiem kogo nie powinno być na pizzy żebyś nie zbankrutowałazzurra pisze:Ulisses! Zbankrutujesz :twisted:Ulisses pisze:O rany... To ja musze sie pospieszyc z tą pizza.. Jeszcze ja będę miał krecheMaggie Del Piero pisze:O rickiego się nie martw Dawno mnie na Pizze nie wziął więc ma krecheInne też zapraszam dziewczyny
Ale trzeba to sobie zapamietać

azurra czy ty idziesz na wyżerkę czy na spotkanie?Bo zaczymnam się zastanawiac co miałaś na myśli
:roll: