Byłeś na meczu Juve

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 13:25

Na mecz JUVE pojechałem pod koniec lata. JUVE grało z empoli wygrało 5 do jaja po 2 bramy ALEXA i TREZE jedna DI VAIO fantastyczna atmosfera i wogóle..................... PS.Drogi kolego BIERI w moim temacie chodziło oto że jak ktoś był na meczu JUVE niech to opisze następnym razem jak będziesz miał jakieś problemy to po prostu przeczytaj 2 temat i sie zastanów oraz nie wyskakuj mi z pretensiami :!:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 16:33

Juventin pisze:Na mecz JUVE pojechałem pod koniec lata. JUVE grało z empoli wygrało 5 do jaja po 2 bramy ALEXA i TREZE jedna DI VAIO :!:
Zapewne chodzi Ci o mecz z Empoli, ktory zainagurował nasze zmagania w Serie A w minionym sezonie. W takim razie wygraliśmy 5-1 a nie 5-0 :wink:
Rozumiem, że ta wspaniała atmosfera nie pozwoliła Ci zapamiętać gola Di Natale w końcówce meczu :wink:

Obrazek
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2004, 21:17

zapomniałem o golu di natale Przepraszam

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 10:45

BVB pisze:
Gamber pisze:
montero pisze: ale marze o meczu Juve.
Forza Juuve
A kto nie marzy??
:-D :-D :-D
ja nie marze :D
No to bujaj stad - kazdy normalny czlowiek chcialby zobaczyc na zywo najlepszy klub swiata (czyt. Juventus Turyn) :evil:
Zastanawiam sie czy jeszcze kiedys bedie organizowany wyjazd do Turyna na mecz bianconerich.Pozdr.

ODPOWIEDZ