Byłeś na meczu Juve
- Bany_DG
- Juventino
Na mecz JUVE pojechałem pod koniec lata. JUVE grało z empoli wygrało 5 do jaja po 2 bramy ALEXA i TREZE jedna DI VAIO fantastyczna atmosfera i wogóle..................... PS.Drogi kolego BIERI w moim temacie chodziło oto że jak ktoś był na meczu JUVE niech to opisze następnym razem jak będziesz miał jakieś problemy to po prostu przeczytaj 2 temat i sie zastanów oraz nie wyskakuj mi z pretensiami :!:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zapewne chodzi Ci o mecz z Empoli, ktory zainagurował nasze zmagania w Serie A w minionym sezonie. W takim razie wygraliśmy 5-1 a nie 5-0Juventin pisze:Na mecz JUVE pojechałem pod koniec lata. JUVE grało z empoli wygrało 5 do jaja po 2 bramy ALEXA i TREZE jedna DI VAIO :!:
Rozumiem, że ta wspaniała atmosfera nie pozwoliła Ci zapamiętać gola Di Natale w końcówce meczu

- wiwat
- Juventino
No to bujaj stad - kazdy normalny czlowiek chcialby zobaczyc na zywo najlepszy klub swiata (czyt. Juventus Turyn) :evil:BVB pisze:ja nie marzeGamber pisze:A kto nie marzy??montero pisze: ale marze o meczu Juve.
Forza Juuve
:-D :-D :-D
Zastanawiam sie czy jeszcze kiedys bedie organizowany wyjazd do Turyna na mecz bianconerich.Pozdr.